Bizony jól emlékszel !!! Nekem is megütötte a fülem (tudod belső hallás vagy mi, miközben olvastam) :)) Most akkor ez hogy is van? Az övfeszitő patronok nem durrantak el? Egyik sem? Vagy a feleségéé elpukkant? Ő nem volt bekötve, ezért az ő patronja direkt nem durrant el mert érzékelte, hogy nincs bekattintva a csatiba az öv?
Nekem a Megane-ben teszkós gumiszőnyeg volt, tökéletesen bevált. Pont tegnap jutott nekem is eszembe, hogy télre veszek ebbe is. Megaztán abba nem ragad bele a rágó úgy, mint a gyári ceed feliratosba :(
Infó illetve segítség kellene! Pancelos ha tudsz infót megköszönném!
Tél közeledtével szeretnék venni a gépbe méretpontos gumiszőnyeg garnitúrát! Mivel az autó fekete, nekem tökéletesen megfelelő a fekete színű gumiszőnyeg, mert azt tudom, hogy a szürke kb. dupla annyi mint a fekete!
Engem tehát így lehet momentán meglelni (mert lehet, holnap már más találatok jönnek ki, Wiw-nél semmi sem kizárt):
egyszerű keresésben beírom, hogy Ivánka a névhez, akkor kidob párat, de én nem vagyok, viszont kidob egy Zsófiát... Ő a nővérem, az Ő ismerősei közt megtalálsz az I betűnél... vagy kiodbja az alapítvány, ott én vagyok a meghívó küldője...
ha egyszerűben beírom csak hogy Ivánka a névhez, akkor kidob párat, de én nem vagyok, és az Éva is egy másik Éva, viszont kidob egy Zsófiát... Ő a nővérem, az Ő ismerősei közt megtalálsz az I betűnél...
Nagyon béna a kereső. Most rákerestem a nevedre, nincs találat. Mondom OK, akkor cselezzünk. Rákeresek a vezeték nevedre, erre kidob 6 találatot, 1 se Te vagy... OK, akkor vezetéknév, rengeteg találat de semmi... Mondom akkor a kidobott Ivánka Évát megnézem, hátha rokoni szálak vagy hasonló..., de erre látok még az ismerősei között 2 Ivánka vezetéknevűt, akit az előbbi keresésekkor ki se dobott. Hát kb ennyit az iwiwi keresőjéről. Pedig informatikus lévén elhiheted hogy nem én vok a hülye. :)
Azért remélem most adódnak is olyan körülmények hogy lehessen teszteleni a téligumit! Tavaly télen simán lehetett volna járni nyári gumival én meg koptattam a télit! :(((((((((
Noja, és itteni Nick-en se sokan nyomulnak... Doki már megtalált, persze engem könnyű, ki nem találjátok milyen becenévre kell rákereseni... :)))))))))))))))))))))))