Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1130
Fábián Éva egyáltalán nem csak vokalista volt, a Csak a zene lemezen elég sokat énekelt - és jól.
Előzmény: sat5 (1129)
sat5 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1129

Ezt most találtam:

Csepregi Évának nem kellenek a Kócbabák

[Színes Bulvár Lap]
április 14. 13:37

A Neoton Família két volt tagja, Fábián és Gál Éva, felháborodottan vették tudomásul, hogy nem hívták őket fellépni az együttes idei Puskás Ferenc stadionban tartott nosztalgiakoncertjére. A háromtagú Kócbabák együttes (Csepregi, Fábián és Gál Éva) 1974-ben csatlakozott a Neotonhoz, abból így lett Neoton Família. Az újabb „búcsúkoncerten” csak Csepregi Éva és Vágvári Csaba, a Neoton frontembere fognak fellépni.

Végvári szerint a szervezők a Neoton Família legutóbbi felállását akarják színpadon látni – írja a Színes Bulvár Lap csütörtöki számában. Hozzátette, hogy Fábián Éva amúgy is csak vokalistája volt a zenekarnak.

Legutóbb a Neoton Família 1998-ban adott teltházas búcsúkoncertet a Budapest Sportcsarnokban. A szervezők akkor sem akarták meghívni őket, de Színes Bulvár szerint akkor a média segítségével kiharcolták maguknak, hogy mégis részt vehessenek a koncerten.

Magánvéleményem: aki ezt írta, utánanézhetett volna a nevek helyesírásának!! 

Valentina Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1128
Egy 89-es Budai Parkszinpados koncert... plusz életképek (zenekar kajál stb.). Mindig is nagyon szerettem ezt a videókazettát, de valahogy mást vártam életem első Neoton DVD-jétől... nem ismétlést. :)
Előzmény: Törölt nick (1127)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1127
Mi van a Neoton Varázson?
Előzmény: Valentina (1126)
Valentina Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1126

Egyébként ki hogy van a DVD-vel? Én örülök is meg nem is... A Neoton Varázs nekem megvan videókazettán... rongyosra néztem már... így túl nagy meglepetés nem érhet (egy-két dolgot leszámítva). Sokkal jobban örültem volna, ha összeszedik az összes videóklipet és azt teszik fel egy DVD-re... és persze itt a ritkaságokra is gondolok, mint a The middle of the night, a Midnight... vagy épp a Sandokan.

Valentina Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1125
Nekem megvan valahol a Sandokan klipje... csak elő kéne keresni. Megpróbálkozom vele... :)
Előzmény: peemrose (1120)
palika25 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1124

Sziasztok! Régebbi idők képei!!

:-)))

Palika, szolnok

Előzmény: fristi (1119)
pogpet Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1123
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Raksi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1122

Szia!

Ez a szám, az "Eltűnt, mint a Hold". Csepregi Éva 1989-es, Így vagy úgy c. lemezén jelent meg.

Előzmény: pogpet (1121)
pogpet Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1121

Üdvözlök mindenkit!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mert ahogy olvasgattam úgy tűnt elég sok fanatikus van, amik mindent tudnak, amit tudni lehet. A problémám az, hogy van néhány sor a fejemben, ami szerintem egy neoton dalból származik, de nem tudom sem a szám címét, sem az albumot amin szerepel. Nagyjából ennyire emlékszem:

Mert nem volt más hátra
Ő fölkért egy táncra
Én mentem de nem néztem rá
Nincs meg az arca,
Hogy szőke vagy barna
Csak halványan emlékszem rá
Mégis minden nap eszembe jut
A fiú elveszett képe
...felhők közt úszik a kép
Hiába harcolok érte

Valami ilyesmi rémlik. Ha valaki ismeri az írja meg legyen szíves a szám címét vagy amit tud róla. Köszönöm!

Sziasztok!

peemrose Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1120
nincs meg a sandokan klip.
Előzmény: fristi (1119)
fristi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1119

Peemnek biztos megvan :-)

Az előző hozzászólásomhoz csak egy kép:-) kommentár nélkül.

Erzsike 1998 koncert
Raksi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1118

Káár, hogy nincs meg. Pedig Benned bíztam. :-)

Előzmény: fristi (1117)
fristi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1117
Hát az aktívban tegnap adtak egy részletet, és én is akkor döbbentem rá hogy ez sincs meg nekem:-) én ilyen dolgokon nem veszek össze senkivel, csak szeretem megvitatni a dolgokat :-)
Előzmény: Raksi (1116)
Raksi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1116

Nahát, ezen tényleg nem kellene összekapni!

Inkább azt írjátok meg, megvan valakinek a Sandokan klip? :-)))

Előzmény: fristi (1115)
fristi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1115

Nem haragszom.

Janula  szerinted mennyi időt volt az együttesben, és hány magyar neoton lemezen szerepel, én egy Spanyol turnéról tudok ahol ő volt az együttesben, Edina pedig az együttes utolsó nagylemezén szerepelt, és 89-ben került a csapathoz. Erzsikét azért említettem, mert 1983-tól az együttes tagja volt, még a szétváláskor is!! azért 7 év nem egyenlő a Janula kb 1 hónapjával, és Edina 1 évével.Szerintem ezen a koncerten (a nyolcvanas évek neotonja) Erzsi nem számít vendégnek!! Ez garantálom hogy nem csak az én véleményem, hanem mindazoké akik velem ott voltak a 80-as években a koncerteken.Ha te is ott lettél volna velünk megértenéd miért hiányzik nekünk Erzsi inkább, mint a két Éva :-) de ezen ugye nem veszünk össze?

Előzmény: peemrose (1112)
Raksi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1114

Az "Egy vidám dal"-t nem Csepi énekelte eredetiben? Persze, lehet, hogy Ti tudjátok jól.

Az "Évák háborújá"-tól nekem egyből Pál Éva jutott eszembe, s meglepetés volt, hogy Fábián Éva háborog. De célját kismértékben elérte: lehet negatív vagy pozitív, de a reklám, az reklám!

peemrose Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1113

akinek pedig esetleg nagyon hiányozna:

http://www.fabianeva.hu/

peemrose Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1112

a fábián évának utoljára a csak a zene lemezen volt szólója, és éneklés közben akkor sem tudta már kinyitni a száját. nyilvánvaló, hogy csak a népszerűség és a pénz hiányzik neki. ha már több éváról beszélünk, akkor a pál éva sokkal inkább szóba jöhetne, aki ugye azért 82ig ott volt, ő mégsem pampog.

és ez az álszent duma a honorárium felajánlásról... ez kb olyan, hogy "látjátok, ezek után, ha nem hívnak meg, a neoton a gonosz, hogy a gyerekeknek nem lesz pénzük". eh. az éváéknak meg nem kellene leállni vele vitatkozni. énekelje tovább a gyereklemezeit, és tanulmányozza alaposan a neoton történetét. valószínüleg nem hallott róla, hogy a zkr azután futott be igazán, miután volt szíves lelépni :)

az "egy vidám dal"t meg szerintem a pali énekelte eredetiben. én szeretem a neoton korábbi dolgait is, de a pál éva spec nem fog hiányozni. az lesz a legjobb, ha tényleg egy vendég sem lesz. (bocs fristi, de ha erzsike, akkor edina, janula, etc etc etc)

A hivatalos Neoton Familia honlap

Előzmény: fristi (1111)
fristi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1111

Hali mindenkinek!

Nem tudom  miért, de annyira felhúztam magam az Aktív tegnapi adásán.

Most néztem meg,és több dologban nem értek egyet Fábián Évával.

Az lehet hogy alapító tag volt, az is lehet hogy a három Éva név hallatán a neoton jut eszébe sokunknak, de ne álltalánosítson.Én 1998-ban ott voltam az első sorban, és hallottam ahogyan énekeltek a saját kis blokkjukban,hát tényleg felejthetetlen élmény volt,de nem pozitív értelemben.szerintem aki visszahallgatja a koncertet, az megérti hogy ezt mire mondtam.A másik pedig nekem speciel nem jelent egyet a három éva a neotonnal,a nagyobb sikereket nélkülük érték el, én több mint 20 éve ismerem a csapatot, de esküszöm hogy nem tudnék mondani egy Fábián Éva dalt sem. Amit a koncerten "énekelt" egy vidám dalt, azt  ő énekelte eredetiben?Na persze biztos vannak olyanok akik csak abban az időben szerették az együttest, de ezt a koncertet már az elején is úgy harangozták be, hogy a nyolcvanas évek Neoton Familiája.Az is felháborított, hogy egy ujságban azt nyilatkozta Fábián Éva, hogy az a 20 perces blokk volt a legsikeresebb és legfelülmulhatatlanabb 98-ban, amikor ők voltak aszínpadon.Szerintem nem egy koncertről beszélünk. Azért a végén szóba jött a fellépti díj is,a felét fölajánlja :-).

Na mindegy, Nekem Nélkülük is nagyon jó lesz a koncert,bár ő azt mondta hogy a közönségnek csak a három Évával kell a Neoton.Számomra aki hiányozni fog a koncertről, Jakab Gyuri, Juhász Marika,akik ugye sajnos már nem lehetnek velünk, és Lukács Erzsike, akit csak zárójelben említem hogy nyugodtan meghívhatnának a koncertre, hiszen ő az együttes tagja volt a 80-as években.Ezt ki kellett írnom magamból mert roppantul felidegesítettem magam!!!!! Nyugodtan lehet írni ellenvéleményt, állok elébe.Kicsit legalább beindulna a fórum. István

Neotonos Naplója
Patak Éva Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1110

Sziasztok!

Ma nincs itt senki? Vagy talán mindenki a CSEPIVEL chat-el?

Nagyon tetszett az actívba  az Ádi is meg a Csepi is.Ki látta?

Sziasztok:Éva

Patak Éva Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1109

Jó Éjt Szép Álmokat !Jó Éjt Szép Álmokat !

Patak Éva Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1108

No sebaj :-)

Esetleg ismétlésről nemtudsz valamit? Olyan jó lenne.A Baby Gabit is meg a Judit is

nagyon bírom,de mondjuk most a Neoton miatt lett volna jó nézni.Ha esetleg

megtudnál valamit ezzel kapcsolatba,akkor írd meg légyszíves.Köszi:Éva

Előzmény: fristi (1107)
fristi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1107
Már volt!!!!! bocsi de tényleg nem figyeltem, hiszen az aktuális oldalon van a hír.Közben meg tavaj volt:-) mégegyszer bocs István
Előzmény: Patak Éva (1106)
Patak Éva Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1106

Szia Fristi!

Akkor mikor lessz a reggelben a Judy stb. a Neoton számokkal?

Köszi:Éva

Előzmény: fristi (1103)
Patak Éva Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1105

Szia Raksi!

Bocs,nemvettem észre,hogy kérdeztél.A Fristi már leírta.

Szia Éva

Előzmény: Raksi (1099)
Raksi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1104
Nem csoda, ha megtévesztett a dátum. Ideje lenne levenni a címlapról.
Előzmény: fristi (1103)
fristi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1103

SZTORNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZTORNO!!!!!!!!!!

A DÁTUMOT NEM NÉZTEM,:-) EZER BOCS MINDENKITŐL AKI AZ ELMULT 5 PERCBEN OLVASTA A BEÍRÁSOMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOCS

fristi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1102

MÉG EGY HÍR!! holnap, azaz Szerda reggel a legendás és megunhatatlan Neoton Família dalaira ébredhetnek, nem is akármilyen előadásban.

A Reggeli Neoton-fesztiválján az együttes egykori rajongói adják elő kedvenc slágereiket.

A Groovehouse énekesnője, Judy a Neoton dalain nőtt fel, így nehezen választott kedvenc dalt. Végül a Párizsi lányra esett a választása, talán azért is, mert azt már az együttesével is feldolgozta.

Szintén gyerekkori kedvencként tartja számon a Neotont Gallusz Niki, aki egyéniségéhez illően a Nyár van című dallal készül szerdára.

LL Junior meghatódott a felkérésen, mert egy időben a Neoton volt a mindene. Ő a Kell, hogy várj-t énekli majd.
A Hooligans együttes Comet-díjért való küzdelmét Csepregi Éva segítette, így egyértelmű volt, hogy hálájuk jeleként Csipa a 220 felett című Neoton dallal kedveskedik Évának.

A romantikus Krisz Rudi a Bye, bye kedvesem című dalt érezte magához közel állónak, Baby Gabi és Lala pedig immáron harmadik duettjére készül, az I Love You című sláger előadásával.

Igazi kuriózumként Koós János egyedi előadásában élvezhetik a Yo-Yo című dalt, ami után egy olyan produkcióra is sor kerül majd, amire még tényleg nem volt példa.

A nyolcvanas évek két (időnként egymással is rivalizáló) diszkó-dívája egy színpadon szerepel majd. Szűcs Judith ugyanis az 1979-es Ha szombat este táncol című Neoton slágert adja majd elő, Csepregi Éva szeme láttára, füle hallatára!

Szerdán reggel 6.30-9.00-ig tehát a Neoton körül forog a diszkógömb - Csonka András és Koko vezetésével.

TEHÁT HOLNAP REGGEL AZ RTL-EN NEOTON REGGELI
JÓ SZÓRAKOZÁST fristi

Neotonos Naplója
Raksi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 1101

Köszi!

Előzmény: fristi (1100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!