Campingben nem vagyok ennyire otthon, de elvileg az alsó való rá, a felső az cserekarosszéria faltdach nélkül.
Emlékeztem rá, hogy volt erről egy külön téma a német w311 fórumon, de az oldal kb 2 hete nem igazán megy, úgyhogy csak a google letárolt verziót tudom linkelni, itt viszont nem jelenik meg minden kép.
Adatom ugyan nincs de ha érdekes lehet a dolog nagyon szívesen lemérem neked az én gépemét. Gyári fényes, még soha sem volt az ajtó és a sárvédő leszedve, elméletileg még gyárinak kellene a hézagnak lenni.
Ez pedig nem kis szám, érdekes, hogy ennyire nincs mégsem ilyen kormány. Mondjuk, ha azt nézzük, hogy a feketéből mennyivel több volt, és lassan azt is alig lehet találni, akkor érthető.
Újragyártva 100 darabot biztos gond nélkül el lehetne adni itthon és külföldön.
A képeken nem látszik, de a kormány is elég szürke, szóval lehet megpróbálom. Nekem még mindig az nem tetszik, hogy azt nem lehet csiszolni szerintem, de majd utánanézek jobban.
Nem olyan rossz az, elég kemény állagú elasztomerré szilárdul meg ahhoz, hogy ott maradjon. Baj inkább a színnel van, kapható fehér vagy szürke vagy fekete színekben, neked meg szerintem a szürke szín túl sötét lesz, némi fehéret is kellene kevergetni hozzá. Csak kinyomás után viszonylag gyorsan köt, nincs idő pepecselgetni.
Egyébként szerintem a karosszériatömítő azért nem lesz jó, mert nem igazán lehet csiszolni, ilyen gumiszerű állagra szilárdul meg. Ujjal meg nem lehet teljesen síkba dolgozni az anyagot.
Mivel idő van rá, ezért mégis ilyen gyurma szerű gittel fogom megcsinálni (valószínűleg még ma), aztán a tavasszal ha addig kireped, akkor kap még egy réteget és csak utána lesz festve.
Szép darab! Csak egy tipp: mindenképp rugalmas anyaggal tömítsd a repedéseket, különben pár héten belül újból megjelennek. Tehát elgittelni, vagy 2K gyantával feltölteni felesleges.
Talán rugalmas, fényezhető karosszériatömítővel próbálkoznék. De előbb-utóbb sajnos úgyis lesznek majd rajta újabbak.
Esetleg érdekelne valakit egy 311-es ? darabokban van felujitás elkezdve van hozzá másik autó is romos alkatrésznek, de van hozzá sok alkatresz külön is. forgalmis.