Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
De Barbi benne volt a hullazsákban! Mutatták is. Igaz , Rolandot is fejbe lőtték , halottnak hitték aztán kiderült , hogy él. A Melrose Place-ben anno volt hasonló Sydney karakterével. Ott amikor a színésznő kiszállt a sorozatból a szerepe szerint a karaktere meghalt. Aztán , amikor rebootolták a sorozatot vadiúj (és néhány régi) szereplőkkel , akkor visszatért (és újból meghalt:-D). De be is mutatták , hogy mi történt vele és miért és hogyan tért vissza.
Szerintem Barbara nem halt meg.Oké,a szinésznö nyilatkozott,kilépett,de eléggé erdekes események által. Volt egy jelenet,Pongrácz ajtaján csengettek,nem nyitotta ki Péter,elment az alak. Nöi alak. Persze aztán csöngetett valóban a vörös doktornö(nem jut eszembe a neve) De aki elötte volt ,ki lehetett,talán Barbara. Visszatér lehet másik szinésznö által.
Laci a 4 milliót visszafizette Misinek tartozásért, meg még valaki adott neki kölcsönt, csak nem jut eszembe, hogy kinek. De Misi 100 %.
Véleményem szerint egy kórházban nem lehet megengedni, hogy ilyen lázító magatartást engedjen meg magának egy orvos. Pszihés problémái vannak, hiszen a kapcsolataiban is ez látszódik. Hogyan engedhető meg, hogy betegeket kezeljen az ilyen labilis idegrendszerrel megáldott orvos? Na és a rezidens szívjon? Alexnek előbb kellett volna határozottnak lenni, de nagy hiba Alex részéről a rezidens Emőkénél tartása.
Fel nem foghatom miért fosik mindenki Emőkétől, el lehet híresztelni róla,hogy összeférhetetlen,szakmailag sem igazán megfelelő, ezért sajnos meg kell válni tőle .... Aztán mehet a sunyiba vagy az újsághoz, bizonygatni az igazát . Most pont úgy kifordult magából ,mint amikor azt hitte megcsalják.
Én úgy értelmeztem az egészet még az elején hogy azért vettek fel 4 rezidenst 4 különböző osztályra mert szükségük van mind a 4 emberre, ezek meg egymást torkának esnek minden nap
Ezt észre sem vettem, annyira kiakasztott ez a hülye liba a hisztijével,mióta itt van a kórházban mindig csinálja a cirkuszt, úgy látszik nemcsak a párkapcsolataiban képtelen normálisan hozzáállni a másikhoz,de más területen sem,Dorina helyett őt rúgnám ki páros lábbal,olyan ellenszenves.
Bodolaiéknál állandóan nyitva van a konyhából nyíló fürdőszoba ajtaja. Bandi még akkor sem csukja be, amikor a klotyón ül, és vendég is van nála. Kezet sem mos utána.
Jó kis spoiler lenne... De honnét szedett magának parókát Tünde? És honnan tudta, hogy túl fogja élni, ráadásul ilyen sértetlenül? Egyébként ha Eszes is túlélte, akkor hol képződött az a 48 halott? Hiszen ha ő így megúszta (a vélelmezett Tarnairól nem is beszélve), akkor a mögötte álló tuacnyi vendég is túl kellett hogy élje. Vagy eredetileg Barbara se halt meg, csak a nagy káoszban Tarnai hátbavágta egy mérgezett gerendáéval? Mert le nem lőhette, hiszen azt csak látták volna a hullán a zsaruk. Bár ahogy Roland újraéledt, itt minden lehetséges - és annak az ellenkezője is.
Én is arra gondoltam, hogy Tündét támogatta ki, így utólag. Az viszont furcsa, hogy Ottóék nem kérdezték meg Eszest, hogy ki volt az , akit kihozott. Pedig kézenfekvő infó lenne.