Nem úgy néztem, minden mérést az előtte legalább 1 napot állt és csak 1-2 km-t ment kocsin mértem pont amiatt, hogy a menet miatt ne melegedjenek túl a gumik. sajnos a külső hőmérsékletre pontosan nem emlékszem, az lehet hogy külöbözött, legközelebb erre is figyelek, remélem csak ez a gond.
Ma tankoltam: a fed comp 5,0 t mutatott, 700 km re tankoltam 35L-t...ill akkor kattant le, így OK is a fed.comp mérője! DE én mindig rá szoktam tölteni 1-2 L-t,mert a régi autommal még így is csak 420-450km -t lehettet elmenni és megszoktam,h rátöltök. 37L lett a vége ,az így 5,2... Tehát a fed comp jol mért eddig is!!!
Ceeee, próbáltál már Automata váltót tempomattal? 80-nál beállítom, hogy 150, visszavágja 2-be, és elindul, mint a barom. És 150-nél váltja is a 4-est! Az elején majdnem lekoccoltam 2 autót, mert hamar nyomtam meg a memória gombot :)
És kézi módban sem lehet a motort szétpörgetni, mert padlógáznál akkor is felvált ha kézi állásban van a váltó.
Azért írtam a srácnak a linket, mert szerintem nagyon hasonló a két autó felépítése, súlya ilyesmi.
Méretük szinte azonos, a motor nyomatéka is majdnem, és ez is 4 sebességes automata, mint a Cee'd-é lenne. Azt nem tudom mennyire befolyásolná a KIA fogyiadatokat, hogy a KIA motorja jóval magasabb, 5 ezer feletti fordulaton adja le a nyomaték maximumát (Megane 4200-nál).
Az üzemeltetési körülmények rovatba be szoktam írni, ha tempósabban megyek. Ez autópályán óra szerint 150-et jelent általában. Ez benne is van. Ha nincs ilyen szöveg mellette, akkor én személy szerint 130 és 138 közé állítom a tempomatot. Az országút nálam forgalomtól föggően 90-110-et jelent (inkább 100-110).
A város jelentése = Budapest. Ezt fontosnak tartom leszögezni, mert vezettem már Nyíregyházán is, de természetesen az ottani forgalmat össze sem lehet hasonlítani BP-el. A dugó nálam mindennapos, 3 kilóméter 25-45 perc alatt. Ehhez lehet viszonyítani.
De ha később is érdekel, szívesen kiegészítem bármikor.
Jó ez a fogyitábla, de lehet , hogy én vagyok vaksi, nem látom a sebességadatokat, az pedig 1-2 liter különbséget is jelenthet, például nem mindegy, hogy valaki autópályán 120-szal, vagy 140-nel repeszt, ill. városban mennyire dinamikus.
igazából azt akarom ezzel mondani, hogy a fogyasztást alapvetően határozza meg az emberi tényező, azaz a vezetési stílus.
Persze, lehet, elhiszem neked. Szerettem én is a Mégane-t. A tréleres mondta, hogy neki tetszik a rönó, de lemondott róla,mert annyit cipelt már. A Fiat-ot emlegette még. FIAT= Fehler In Alle Teilen