A Minolta A1 topikon felmerült, hogy jó lenne egy A1 site. De aztán arra gondoltunk, hogy a többi minoltást se hagyjuk ki a jóból, így jött létre a Minolta Klub portál. Ha kíváncsi vagy linkekre, letöltésekre, FAQ-ra vagy szavazásokra, látogass el ide:
Amit biztosan tud majd fogadni a D7-es az a 3600 HSD és az 5600 HSD. Ezt a két vakut tudja használni a minolta eddigi digit gépei is amire külső vakut lehet tenni.
Hogy felhozzam a topikot:
http://photohobby.net/news/show.php?Category=alldata&No=41
7D tenative price US$1500-1800 including lens
5D planned for 1st Q 2005 under US$1000
9D planned for 3rd Q 2005 US$3000 (12 M Pixels)
Koszi a valaszt! Sajnos ebbol nekem az derult ki, hogy a dynax 7 mar pre-flash -el operal. Nekem vizalatti fotozashoz kene, es a vizalatti vakum tuti hogy nem tud elovillanasokat produkalni. Ezert lenne jo a hagyomanyos TTL. Mint pl a fuji s2pro-n.
A 3500xi vakurol nem talaltam sajnos adatot (nem nyilt meg a link)
Amugy mit csinal a dynax 7, ha felraknak ra egy 3200-as vakut?
Udv,
Arrol tud valaki valamit, hogy milyen vakukat fogad? Ha kompatibilis a hagyomanyos TTL vakukkal, akkor elkezdem megtomni a malacperselyt, hogy oszre jo nagyra hizzon.
a mostani Dynax 7 is elalszik, ha nem nyulsz hozza es attol ebred fel, ha erzekeli, hogy megfogod a markolatot vagy belenezel a keresobe.
sot, az AF is arra indul be (persze, kikapcsolhato)
jaja, szeptemberben jon. mondjuk, annak az az elonye, hogy a konkurencia engedi az arakat addig es a minolta sem adhatja nagyon dragan.
bar a dynax 7 nem egy kategoria a canon eos 300, nikon f70 gepekkel, igy a dynax/maxxum/alpha 7 digital se egy kategoria az eos 300d es nikon d70 gepekkel.
Szép topicindító... a régebbiek tényleg fake képek voltak, de nem túl sokat tévedtek azért, pár gomb áthelyezésre került. A fake képen egy 15-55-ös obi van. De a lényeg hogy bejelentették ;o)