Én is megakadtam a képeknél. :) Öregszik az E36 modell. 24 éve biztosan nem ilyen csajok álltak az autó mellett a frankfurti autószalonon vagy lehet, hogy pont ő állt ott, de 24 év az akkor is 24 év. :))
Bandi, turkáltam a garázsban egy pár utángyártott tükröt, kb. mint amilyen neked is van. Méltán híres TYC márkájú. Ezzel vettem a kocsim anno, szerencsére Pesten egyik éjszaka egy jóravaló fiatalember letörte, így nem rám hárult ez a feladat. A tükörlap viszont lehet hogy jó lenne neked, nem? De tudod mit, vidd az egészet, hátha alkatrésznek fel tudod használni.
Figyelem, a kisfiam műanyag dömpere nem része az ajánlatnak! :)
Csak ennyi, hogy fellengzős szöveg, és egy igénytelenül kinéző autó.
E46 csere engem is mindig mozgat, de sportolni jobb az E36, és amellé meg hülyén venné ki magát egy másik, soros hathengeres hármas BMW járósnak. Ezért is marad a dzsipp-lagcsi páros egy ideig, bár a mobilére felkerült piros Lexis IS200 kombi azért piszkálja a fantáziám :)))
Nekem rossz a szemem hozzá,hogy meglássam a hibákat képről,de itt gondolom ez a hibalista:tükrök,küszöbök,lámpák,váltógomb.Vagy esetleg van még ezen kívül valami rossz rajta? :))
Én 46-ot már nem biztos,hogy vennék.Keveset is vezetek,sokszor elgondolkodok,hogy el kéne adni a 36ot,aztán beleülni egy kis szaladgálós valamibe,de nem tudom mibe...így inkább marad a 36.