Nem akarsz te előbb menni? csak egy két héttel korábban, addig is nyüstölnénk a taligádat, osztám menek én is! De nincs telcsi, meg pöcö, meg nyet, mag lapitopi, meg ilyen xarok!
Ja, csak elbúcsúztam tőled :)
De látom, papír vagy átnyújtani a kocsid papírjait, és emelt fővel megtenni az első lépéseket a borotválkozás nélküli élet felé.
Na akkor te is hasonlóképpen érzed magad, mint én. Én csak egy kis "örömautózásra" szeretnék kilógni tíz percre, hogy kiszellőztessem a fejem ,de az sem megy. Mellesleg letöröm annak az 1db főnökömnek a kezét, ha továbbra is kétpercenként fog berohangálni a szobámba kopogás nélkül:-)
2000 ember dolgozik itt a gyárban... ennek a töredékéval vagyunk kapcsolatban de az mind engem basztat és nem hagynak békén. Az ünnep előőt az összes üzem hülye.. 3 digi gépsorunk van és mindhárom nemnormális, kin verüfényes napsütés. Én meg itt szivok, mert titkárnőm beteg + 1 emberem meg szabin van és történetesen a délelőttös műszakban nincs gépmesterem.
Azon gondolkodom, hogy fel kéne vonulnom a hegyekbe remetének és magvakon meg gyökereken élni, hallgfatni a madarak csiripelését, nyulat és rókát enni ünnepnapokon, fürdeni csak jóidőben valamellik pocsolyában! :-))) Sokkal szebb lenne az életem! :-)))
Igen de elöbb a felniket kéne megvennem az autohoz !!!
Kérdésem a következő ,hogy mikor szereljük be a váltó motyot ?
Elvileg holnap nem dolgozom tehát ráérek egész nap!
A felnit megkérdezted ?
Azért kérdeztem hogy milyen kocsija van millernek mert csak a kocsira emlékeztem, mert kért tőlem Peugeot 206 gyár CD ( szerelési ututató, alkatrészek meg minden ami kell hogy szét és összeszereléshez )ezt használják a szervizben az összes 206-os tipushoz beleértve a CC-t is !!!!