"Ami neked van, az csak 0,9kW-ig tud leszabályozni, nem lehet, hogy neked egy 0,5-ig lemenő kéne?"
Mondj legalább kettőt, amelyik arra képes! Néztem az egyik bolt kínálatát, japán gépeket, egyikre sem írtak 0,9-nél kevesebbet. Talán az a baj, hogy csak 350000 forintosig görgettem le?
Üdv ! A szerelés árában van a R32-es gáz v ...?:-) 220 e ft a komplett klíma ,annyira nem drága a többi hasonló tudású klímához képest !:-)
50-60eft közötti szerelést írnak ,azt kicsit sokkalom 2-3 méter a max. távolság a kül,és a beltéri között,30 -as ytongot kell átfúrni ,kint meg a terasz fogópárjainak a tetejére rögzíthető a kültéri egység !:-)Mindez a terasz szélén,ahol a kondenzvizet is egyszerű levezetni !:-)
Mindig a legnagyobb fordulat kedvez a pénztárcánknak és ami nem kedvez a gombáknak!
Ugyanis az alacsony fordulaton a mókuskerék is elkezd bepárásodni. A klíma kikapcsolás meg úgy a szabályos ha lekapcsolás előtt átállítjuk ventilátor fokozatra és 1óra kikapcsolási időzítésre.
Lehet, hogy kínai, de igen sok paraméterében kedvező választás, ár/érték arányban szerintem a jók közé sorolható. Csendes működés, kis fogyasztás, inverteres, kellően alacsony szintre le tud szabályozni.
Üdv ! Laikus kérdés ,fontos számomra hogy milyen gázzal van feltöltve ?:-)Árba még esetleg beleférne ,de itt aztán annyi fajtáról olvastam ,hogy magam sem tudom melyiket is vegyem !:-)
Kellene a francnak Panasonic. Van 2 db is a dohány boltnál és úgy zúg mint a fene. Szegénykék küszködnek a meleggel , most lettek felrakva vadi újak és már szar mind a kettő.
Tegnap előtt megfigyeltem, hogy 6-700Wnál nem hajlandó többet felvenni (tudom Ampert vesz fel wattot lead) a Daikin. kint 40 fok, napos oldal és vékony porréteg a kültéri hőcserélőjén. Lemostam. Na most már felcsavarja magát akár 8-900W-ig is. Ha nem mérem észre sem veszem, mert "lekezeli" a gép, de érdemes odafigyelni rájuk.
Ez a 40fok kb. olyan nekik, mint fűtésben a mínusz 18. Legetőleg kapjon meg mindent amit lehet.
Ti melyik üzemmódban használjátok az inverteres klímát? Automata vagy csak a hűtés mód? Melyikben vettetek észre kevesebb fogyasztást? Egy nap 8-10kw-ot eszik.
Ebben a hőségben 25C-ra van állítva amit tökéletesen tart a 120m2-es lakásban. Több ponton mértük. Mértem a beszívott levegőt az 28C. Kicsit aggódok miatta, hogy ha az inverter 25C mérne beszíváskor akkor lenne energia takarékos. 1hete vásároltuk a klímát akinek van tapasztalata várom a válaszait.
a legtöbb klíma - így azok is, amin nálunk vannak itt-ott beszerelve - sajnos csak 24 órára programozhatók, de én arra vágynék, hogy minden nap menjen x órát, amikor több napra nyaralok. (egyrészt hogy ne forrósodjon át a lakás, másrészt hogy ne kelljen órákat várnom hazaérkezéskor a lehűlésre).
Nagy kárt okozok azzal, ha bekapcsolva hagyom, és egy sima időkapcsolós konnektorba dugom, ami megadja neki azt a napi x óra áramot?
A módszert kipróbáltam, elvben működik, az újbóli áram alá kerülés után újra ott folytatja a klíma, ahol abbahagyta, de valahogy nem tetszik, hogy ott marad nyitva a beltéri egység, nem tudom, milyen "lekapcsoló mechanizmusok" maradnak ezzel el, stb.