Szintén kötöm, még a garázsból kijövet is (pedig nincs is garázs már).
A klucsot nem is tudom bennehagyni szerencsére, mert ez a Megane már szabadkártyás. Ha bárhol az utastérben benne van a kártya, nem lehet az ajtógombokkal bezárni. Nyitva meg nem hagyom sehol, így biztosan kiveszem a kártyát :)
Régebben nekem minden KIA kereskedésben azzal büszkélkedtek, hogy akkuőrt tesznek az autókba. Cee'd-ben nincs ilyen ezek szerint?
Még egy kis adalék, hogy anyu legközelebb ne hagyja benne a kulcsot. Ha ellopják az autót, és nem tudsz a kulcsokkal elszámolni a biztosító felé, akkor nem fogják kifizetni, hiszen nem tettél érte, hogy ne következzen be a kár.
Ez hasonló, mint anno a 3 napos Megane-hoz hívtam Assistance-ot, mert a sebváltózárat nem a beállított hátramenetben, hanem 1-esben zártuk le. Ettől picit elállítódott a zár és nem lehetett lenyomni rendesen.
Aztán addig bűvészkedtünk a szerelővel, amíg megjavult.
Csak gondoljátok végig, hogy Németországban az idióta pontozású ADAC statisztikában egy ilyen Assistance hívás már rontja a modell megbízhatósági pontjait. Olyan hülye a rendszer, hogy még a kifogyott benzin miatt kihívott autót is regisztrálják, közben nyilván semmi hiba nincs.
Ebben a fórumban is elmondom, mint érdekesség, hogy Németországban a Renault megelégelte, hogy az ADAC statisztikákat a Toyotával karöltve folyamatosan meghamisítják, és autós újságokban közzétettek egy hivatalos fizetett hirdetést, miszerint 2004 óta több méretkategóriában megbízhatóbbak, mint a Toyoták.
Az akksi nem pusztult el. Nem kellett venni. Egy jó kis kirándulás volt az egész. Úgy tűnik, csak le akartam tesztelni az Assistance-t. 5 csillagos! :-D
Akkor most mennyibe fájt neked ez a bentfelejtett kulcs történet? Az assistance gondolom ingyenes volt, aksit viszont venni kellett.
Volt egy kérdés alább, hogy milyen aksi volt a gépbe gyárilag, bár feltételezem márkajelzés nélküli is lehetett valamelyik gyári beszállítótól, viszont arra én is kiváncsi lennék hány amper/órás a történet?
Nem úgy néztem, minden mérést az előtte legalább 1 napot állt és csak 1-2 km-t ment kocsin mértem pont amiatt, hogy a menet miatt ne melegedjenek túl a gumik. sajnos a külső hőmérsékletre pontosan nem emlékszem, az lehet hogy külöbözött, legközelebb erre is figyelek, remélem csak ez a gond.
Ma tankoltam: a fed comp 5,0 t mutatott, 700 km re tankoltam 35L-t...ill akkor kattant le, így OK is a fed.comp mérője! DE én mindig rá szoktam tölteni 1-2 L-t,mert a régi autommal még így is csak 420-450km -t lehettet elmenni és megszoktam,h rátöltök. 37L lett a vége ,az így 5,2... Tehát a fed comp jol mért eddig is!!!