Én értem és megértem, hogy miért akarna gyártásból autót venni. Egy kereskedőd sem bántva, de amit "frissen" gyártanak abban több a bizalmam. Nekem sem kellene olyan kocsi, ami lehet, hogy több, mint fél éve áll a tűző napon, 3 BAR fölé fújt gumikkal, el sem hiszem esetleg, hogy tényleg 0 kilóméteres, satöbbi. Arról nem beszélve, hogy a mai napig divat raktáron lévő autóból garanciális alkatrészt kiszerelni, mint váratni a szervízben valakit. Majd megjön a pótalkatrész, amit pár nap múlva visszatesznek.
Sőt, direkt olyan autót rendelek, ami nincs az országban, vagy környező ország telepén. Eddig sosem volt olyan sürgős a csere, hogy azonnal kelljen, két hónapot kivárok. Addig is árulom a régit, eddig mindíg bejött.
Lehet persze, de a kerekedőben is biztos megfogalmazódik, hogy mi a motiváció? A legtöbben mielőbb akarnak kocsit, és ha van hazai készleten... Vagy arra számítasz, hogy azok kiforrottabbak? A hazai készletben is találhatsz nyáron gyártott, de akár 2006-os autót is.
Úgy tudom, hogy a szeptembertől átadott autókra vonatkozik a 7 év full garancia. Amikor a Carensnél emeltek, volt lehetőség ennek megvásárlására, de nem tudok hasonló bejelentésről most.
"Mp3 könyvtárak között lehet lépkedni, de sajnos nem a kormányról vezérelve, hanem a konzolon levő nyomógombokkal. Nem tudom miért nem tudták ezt a funkciót a kormányra is rátenni."
Hát, ez az. Kis hiba, de remélem előbb -utóbb egy szoftrer frissítés megoldja.
Persze lehet élni nélküle. Ezek apróságok.
Az a lényeg, hogy maga a kocsi, a motor, a futómű, úgy minden egészében felülmúlja önmagát, és kategória társait ebben az árszegmensben.
Igen, ez jó lehetőség lenne. Szerintem alapból így kellett volna indítani, nem "rákényszeríteni" a vásárlókra a +2 évet. Lehet jelezni kéne valahogy a KIA felé ezt az igényt.
Tudod ez olyan mintha pl veszel egy notebookot. Kapsz hozzá 1 év garit, de X ezerért vehetsz hozzá mondjuk még 2 évet. Az miben különbözik? Azt is ugyanott gyártják... Ott megveszed pénzért a garit, vagyis van rá lehetőséged. Itt is hasonló, csak nincs választásod. Magyarul, kapsz +2 év teljeskörű garit 40.000 Ft-ért. Választás azonban ebben az esetben nincs.
Nézegettem az "Általános extra árlistát" és az ablakfelhúzó modul két ablakhoz 10028 Ft-ba kerül...
Mp3 könyvtárak között lehet lépkedni, de sajnos nem a kormányról vezérelve, hanem a konzolon levő nyomógombokkal. Nem tudom miért nem tudták ezt a funkciót a kormányra is rátenni.
Igaz,de ezt is ugyan ott,ugyan ugy gyártották... mivel különbek azok? (és különben is valamivel kedvesedhetnének nekünk,akik még az elején bevállaltak egy uj modellt:)))
Nincs benne az ablakemelő modul. Ezt az egyet én is hiányolom, az EX-ben. 1 hiba van még, ami viszont nem vészes: -Jó lenne, ha a multikormány bal belső gombjai funkcionálnának CD, vagy pendriwe-ról lapozná a könyvtárakat. Csak szoftver frissítés kérdése lehet. A többi minden szuper, maximálisan meg vagyok elégedve. (akksival is :)
Azért ez érdekes, mert nekem LX kényelem+komfort csomagos van és tartalmazza a két első ülés fűtését, 3 fokozatúan ! Hogy mi alapján állították őssze a felszereltséget fogalmam sincs!
Ha nyomva tartod hosszan a záró gombot akkor sem??? A kodán , így működik, sőt le is húzza az összest ha hosszabban tartom nyomva a nyitó gombot.:-)))
Nem tudok ilyen opcióról. Vagy hallottál valamit? Szerintem ez nem olyan, mint egy spoilerezés, vagy fóliázás. Ülésfűtést szerelni? hmm Talán ülés csere lehet megoldás, de akkor még táp, kapcsoló, vezetékezés... :( Méreg drága lenne.
Ex Limitedbe(mert sajna nincs elektromos csomagom) gyári ülésfűtés kb mennyibe kerül beszereléssel együtt és mennyi idő ezt megrendelni (ill amég megérkezik)