4db Michelin Energy Saver 205/55/16-os nyári gumi,vadi új pár száz km van benne amíg haza jött a szalonból.dot 2110.4db gyári alfa 159-es alufelnin van.egyben is eladó vagy külön külön is. 204548727
Szép állapotú Passat VR6 komplett bőrbelső eladó. Első-hátsó ülések, + 4 ajtókárpit. Nincs szétülve, nincs kiszakadva. Kombi '94-'97-ig, de állítólag malac Passatba is stimmel. 85e ft. telenor 9769968
Sziasztok! Eladó 7x1 liter BP Visco 7000 Sport 5w-50 (ACEA A3/B3/B4, API SL/CF) motorolaj, természetesen bontatlan csomagolásban. Nekem várhatóan már nem lesz rá szükségem, ha valakit érdekel szóljatok! Ár 12e Ft. emil: kismamor kukac freemail.hu
Ez a lezárás tulajdonképpen mi? Az hogy lezárják és a fennmaradó összeget kell kifizetni? Azt hittem, hogy van a bankba bemeneteles kifizetésen kívül még valami opció, de mindenki ezt írja, úgyhogy gondolom nincs :) Pénzt nem adnék én sem, csak ha van valami igazolás a banktól, hogy az autó hitele rendezve lett és már nincs rajta egyáltalán tartozás. De akkor valószínü oda kell utazni egy délelött és bemenni a bankba... Egyébként a tulaj megkérdezi, csak tudnom kellett addig is, hogy nagyjából hogy szoktak ezeke a dolgok menni. :)
Beszélsz a Tulajjal,hogy szóljon a Bankba,hogy lezárná a hitelét.
Van amelyik Bank azonnal ad időpontot,és azonnal adja a Törzskönyvet,van amelyik(pl:Lombard)aki 1 későbbi időpontot ad,mivel Szegedről hozzák fel...
Fontos,hogy az autón levő hitel ne haladja meg az általad kialkudott árat,vagy,ha igen,azt a Tulajnak kell rendeznie.Ezt mindenképpen pontosítsd,mielőtt elindulsz a Bankba.
Egyébként nincs semmi hátulütő...bementek együtt,Te kifizeted a fennálló tartozást,ott megírjátok az adásvételit,megkapod a papirokat-és mindenki örűl...:-)))
szeva mindenki ,nem tudom hogy megy ,de én 2-év után ,kiváltottam a kocsimat annyit füzetem be mint amennyiért vettem ,a be fűzetés után a helyszínen nem adják oda a törzskönyvet hanem postázzák majd,szerintem hívd fel az okmányirodát és ők pontosan meg mondják neked, hogy csináld ,minden esetre hallgass a többiekre ne agy lóvét senki kezébe,
...nem kell megfognia a kezét, lehet nem nézné jó szemmel... :) De amugy ha ennyire járatlan a kérdésben a tulaj, akkor lehet ezután fog seggre ülni, mivel lehet több a tartozása, mint amennyit ér az autó...csak erre nem biztos hogy számít...neki jobb ha a hitelt adja át, akkor nem bukik annyit...
Biztos nem adnék pénzt valakinek,hogy ő fizesse ki a bankba a kocsit. Meg fogod a kezét elmentek a bankba együtt,és ott a pénztárba kifizeted, mindjárt el kéred a törzskönyvet,és meg írjátok az adás-vételit.
talán annyira nem off, de ha valki tudja hova illene, megmondhatja :)
Szóval, az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha az ember olyan használt autót vesz, amire még van hitel?
Lehet úgy megoldani, hogy a tulajdonosnak kifizetem az autó árát és ö meg elintézi a bankkal a fennmaradó hiteljét? Tehát én maradjak ki teljesen ebböl a hiteles dologból.
Viszont a törzskönyvet meg a bank adja ki éppen a hitel miatt..
Kíváncsi lennék, hogy mennek ezek a dolgok. Remélem tud valaki segíteni.
E36 eladásából megmaradt télikerék-garnitúra eladó. 2 db 185/65 R15 Semperit Speed-Grip, nagyon jó állapotban (azt hiszem, két évesek), a másik 2 gumi felejthető, mert nem egyformák. Mind a 4 kerék gyári BMW lemezfelnire van szerelve, nem üt, nem ráz. Ára: 30.000 Ft. E-mail a profilomnál, tel.: 06-30-478-2602
Valódi 1000d Chicken Tex Supreme anyagból Vízálló Ripstop szigetelés Állítható vállpánt Eltávolítható párnázott vállheveder Prince Charles védõfülek: védik a táska tartalmát a víztõl és a portól Jól párnázott belsõ rész a felszerelés védelmének érdekében Nagy elülsõ zseb a kisebb kiegészítõknek
Kapacitás: 1 SLR készülék számára egy extra objektívvel és tartozékokkal
Eladó a kisfiam Baby ülése.Ő már kinőtte. BMW gyermekülés 0+ (kb. 18 hónapos korig).Eredeti minden tartózékával együtt eladó. Isofoxes és nem isofixes autóba is lehet használni.Hibátlan szép állapotban eladó. 204548727