Enged meg hogy reagáljak erre
hogy milyen az oktatás?? Magyarországon??
Jelzem szar
"C" elméletnél az oktató kevesebbet tudott, mint én, úgymond kopaszon
gyakorlatnál rutin , úgy kellett könyörögni, hogy ugyanmár mutassa van hol a túróba vannak az egységek, ok a motort tudom hol van, de a többi?? A rutinra vezettem 1 órát majd vizsga, majd a forgalomba 2 órát és vizsga. A forgalom vezetésnél szóltam az oktatónak vagy befejezi a dumálást , vagy kidobom a kocsiból és gyakorlok egyedül. Mindenbe belekötött, hogy fogom a kormányt stb. stb. 22 éve vezetek és egy koccanásom se volt, igaz személyautó.
"E" elméletnél be se mentem. ugyanott volt az oktatás, mint a c-nél. Az nem oktatás hogy fogjuk a tesztkönyvet, töltsük ki majd utána a köv. oldalon, ellenőrizzük le, és ami hiba van, megbeszéljük. A megbeszélés abból állt felolvasta a helyes választ
E rutin 1 óra gyakorlás, gyakoroltuk a póttal hogy kell úgymond háttal beállni, majd köv. órán vizsga
"E" forgalomba beülök az első órán a kocsiba, majd az oktató azt mondja várunk egy kicsit. Mondom, jön még egy tanuló?? Nem, jön a vizsgabiztos és vizsgázunk
Arról nem beszélve a kenőpénz ugye kell a vizsgáztatónak, de nem tudom nálam minden vizsgán ott voltak az NKH emberei ellenőrizni, úgyhogy nekem nem volt olyan egyszerű, rendesen levizsgáztam.
Úgy vagyok vele, ha valamit elkezdek akkor csináljam rendesen. Az autósiskola vezető meg csodálkozva vette észre hogy én milyen komolyan veszem hogy tanulok.
Szerencsére van ismerősöm így gyakoroltam ott illetve úgymond oktatott. Szerencsére rokon, így egy fillérembe se került. Ö javasolta hogyha idegesít az oktató dobjam ki a kocsiból. Azaz fizettem az iskolának és oktattam saját magam ahogy tudtam.
Az iskolánál azt se tudták, hogy pontosan mi merre hány méter. Amit igértek nem tudták tartani időbe így 3 hónappal elcsúsztam.
Az elméleti részek hibapont nélkül ment, mind a C mind az E. Na jó, hazudok , mert az E utso 3 kérdésénél már oda se figyeltem nyomtam valamit hogy gyorsabban menjen. Tudtam hogy az előzőek jók voltak
A BÜ az ugye felügyelettel ment, nem volt gondom, a gyakorlatin se volt gond,
Meséljek a GKI-rol?
Ott is könyörögnöm kellett hogy legalább a kocsival egy fél órát hadd menjek mert jó lenne ismerni a kocsit. Teljesen más volt mint vezettem eddig. Szerintem műszakilag életveszélyes az az autó. Igaz, aki azon megtanul, az már meglepetés nem érheti.
Nem éreztem a kormányt, a fékeket, gázt, ütögetős váltó volt, a biztonsági övet be se lehetett kapcsolni, a vezetőoldali ajtó nem nyílt, stb. stb. A kanyarba rendesen halálfélelmem volt:D
A szim vezetésnél volt egy próba és ennyi volt a vizsga utólag kiderült. Azért picit könyörögtem, hogy ugyanmár hadd próbáljam még egyszer ki a szimulátort. Ilyet építek magamnak:D jó lesz a gyerkőcnek
Tömören ennyi az oktatás és ezért több mint 500 ezret kidobtam
Már 40 órája vagyok fenn:D de remélem érthető amit irtam és amiért el voltam keseredve. És hiába olvasok ezerrel, sok minden olyan van amiről halvány fogalmam sincs és megmondom őszintén szinte én érzem magam rosszul hogy ennyire hülye vagyok, de igyekszem:DD
Lehet autósiskolát, kellene nyitnom. Elnézést mindenkitől akit untattam