Mondjuk azért Ottó akkor akadt ki, mikor Timi bevallotta, hogy "kölcsönvette" (ellopta) a tandíjat az alap számlájáról... Ekkor mondta, hogy őt hagyja ki az egész játékból... Azért ha vesszük, tényleg ez volt a lagdurvább húzása...
Na meg a bitcoin. Petinek van pénze, akkor miért nem a büntetést fizetni be? Mert a bitcoinhoz több kell, mint 300 ezer. És azt is mondták róla hogy hiába van valakinek sok, nehéz készpénzre váltani. Ezzel az erővel vehetne kávét vagy olajat, az is tőzsde. Vagy szólhatna Attiláának végül is ő pénzügyi guru
Azon én is csodálkoztam, amikor úgy rádörrent Mikire, bár ezt már az előzetesben is mutatták. Nyilván jól felhúzta magát azon, hogy őt nem tekintik a csapat teljes jogú tagjának, pedig többször ő mentette meg a helyzetet. Mondjuk a főnökömmel én sem beszélnék ilyen hangnemben, még akkor sem, ha Miki is tett durva dolgokat, pl. még akkor is dolgoztatta Tóbit, amikor balesetet szenvedett, miközben Julinak a "magánéleti válság" miatt is engedélyezte a szabadságot. És Tóbin kívül Balázs és Bandi is ott dolgozik a cégnél... De ez a hangnem akkor sem indokolt, már csak azért sem, mert csak tovább mérgesíti a helyzetet.
Én is ezen csodálkoztam, már jócskán este volt, amikor Miklós kiosztotta a feladatokat. Biztos örülni fognak az ügyfelek, ha Balázs éjszaka hívogatja őket...
Ezt megnéztem és hát elég laza azért a főnököt így leugatni, ezt nem sok munkahelyen díjazzák. De ez BK szerte divat anno Julcsa is így esett neki Mikinek, meg Kinga is Zsoltnak sokszor
Azért tíz évet leírni egy kicsit sok lenne... Azokak a dolgoknak a hátterét érdemes megvilágítani, amik a jelenre is kihatnak... Ha egyáltalán az olvtárs tényleg nézi, és igényli a magyarázatot..
Timi viselkedêsét csak az után kérte ki magának Ottó, hogy balhé lett belőle, addig némileg vonakodva, de kétszer is eljàtszotta a svájci suli igazgatóját. Ezen a háttéren a felháborodását sem éreztem teljesen őszintének...
Nekem valahogy vicces, amikor Tóbi kiakad. Akkor olyan gumiszerű lesz az arcmimikája, és nagyon artikulálva kiabál. Tegnap még a füle is mozgott, amikor mérges volt, még a Mikivel való vita előtt. :)
Amúgy Józan Laci tényleg jól jàtssza a szerepét, de nekem a csúcs még mindig az, amikor Tóbit behozták a sorozatba, és a Mercado túlbuzgó képviselőjeként szívatta Laciékat (pardon, Lászlót és Gizellát). :) Ott nagyon jól kifigurázta a mindenáron megfelelni igyekvő, a céges politikát tűzön-vízen át alkalmazó "kisfőnököt".
Én még arra sem emlékszem, hogy a halastavat eladták volna, bár lehet, hogy tettek rá egy elejtett megjegyzést. Amióta a két gyerek beteg lett a haltól, azóta nem rémlik, mi lett a tó sorsa. A kismotor viszont ha minden igaz, még megvan, párszor láttam, hogy Bözsi azon megy vásárolni (igaz, ez már régebben volt). De hogy hol tárolják, rejtély! :)
Itt kell kiemelni: Józan Laci nagyszerűen játszotta a szerepét, ahogy a "sima bőrű, ártatlan tekintetű" Tóbiásnak elsötétült az arca, majd a szeme villámokat szórt...nagyszerű színészi alakítást láthattunk!
Ha "Szabó Erika tildaságánál" tart, akkor neki kimaradt: Zsolt házassága Zsófival, a börtönbekerülés körülményei és nagyon sok minden! Sőt, Gigi kilétét is homály fedi! :-)
Ha eladták a halastavat, miért kellett a szexuális kellékek forgalmazásával bajlódniuk? Az rengeteg pénzt hozott volna! ...és a kismotorral mi lett, azt is eladták? Akkor minek vették, hogy 2 x azzal hozza haza Bözsi a piacról a cuccot? Rengeteg dolog van, amit "bedobnak" sztoriként, utána hipp-hopp elfelejtik beleszőni a további történetbe!
Én úgy tudom, csak az üzemeltetés az övéké. Ha megvették volna, ahhoz nagyon sok pénzre lett volna szükségük, ami nekik sose volt... Az épületet Ági vette meg mindenestől, mikor Ludwig elrabolta Lizát volt róla szó, hogy eladja, de kevés lett volna a váltságdíjra, ezért inkább a villával manipulált... Szóval elvileg még mindig az övé...
Én azt nem értem, egy tetőkocsmát, hogy lehet úgy csinálni, hogy egy 300.000 ft büntetés falhoz vágja.. Jó, tudom, hogy elvileg a Fittlabor külön biznisz, most ott nem is vagyok már tisztában a pontos tulajdonosi háttérrel, hogy még Zsófié vagy már Petiék átvették, na de ezek többtíz, de inkább százmillás beruházás, ha magát az ingatlant is vesszük, és minden hóbelevancot beleszámolunk... minden lószarra van ott pénz, de úgy vezették eddig, hogy 300k padlóra küldi őket?! hmmm..
"Vili bácsinak van egy felesége, ő a Bözsi, egy halastava, egy plüss ülőgarnitúrája, egy flancos hűtőszekrénye és díszpolgárrá avatta a kerülete! :-)"
Azt azért ne hallgasd el, hogy a kerület büszkesége a plüss ülőgarnitúrát és a flancos hűtőszekrényt a feleségével közösen folytatott műfaszárusítás jövedelméből gründolta....:)))
Lett is meglepetés az irodában. Persze a "kitöréshez", kellett a "lökés" is, ami a "kisbótban" elhangzott Attila részéről, hogy "sokkal több van benned, mint amennyire megbecsülnek" (vagy valami ilyesmi.)
Tóbi, tényleg egy tipikus balek, szebben mondva Juli szerint, egy "kincs"!
( de hiába mondják el ezt százszor, azért nem kap a "bótba" semmit.)
Miki sokszor lekezelően bánt eddig is Tóbival, de a tudása, a lelkesedése, a szorgalma az kellett neki.
A Julitól átvállalt kimutatást, hangsúlyozottabban kellett volna előadni, hogy Tóbiás készített egész éjszaka dolgozott vele, de, Mikit nem hatották volna meg, mert sosem fogja Tóbit elismerni. Nem azért, mert nem családtag, hanem a mássága miatt. Szerintem.
Viszont, mások meg pont ezért, akár "lelkiszemetesnek" is használják, mint Juli is,aki minden titkát elmesélte neki, mindig. A "sok titkot tudója" Tóbiás pedig, nyugodtan elkiálthatta volna magát (mint anno, a kabarétréfában Salamon Béla), hogy "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni........:)
Már én se tudom, hogy hogyan és miért adták el, de az tuti, hogy már régen nincs meg, nem is beszélnek róla... Alizék esküvőjét is lehetett volna ott tartani, ahogy az öregekét.. Talán pont azért adták el, mert azok a gyerekek betegek lettek a haltól, és úgy gondolták, hogy csak a baj van vele...
A kérdés csak az, hogy a Tóbiás mi a toszért dolgozik egyálalán Mikinél? Olyan kurva sokat nem kereshet nála, ha közben lent is gályázik a kisboltban. Mért nem megy el inkább a szabad munkerőpiacra? Képzettséeg, tapasztalat vab. De ott a milliomos pasija is, mé' nem a csokigyárat igazgatják/igazgatták inkább a M.kir. téri belterj helyett?
(Persze logikát ne keressünk ebben, mert mindez csakis azért van hogy a lehető legolcsóbban tudják le a retekklubosok a sorozatkészítéssel járó melójukat.)
Kistakony remélem, szorulni fog így vagy úgy... úgy látszik, mégse változott semmit, és ezt a bohóc is jól észrevette.
Sebaj Tóbiásnál ez kb. ahhoz lenne egy jó felvezetés, hogy itthagyja az egész kócerájt, és elmegy Kristófhoz a csokigyárba. Most megint jól kifullasztották a szerepét, és még a fő tulajdonságára - hogy homokos - sem tudnak megfelelően alapozni...
Zsolt meg rémesen lecsúszott, biztos tudod, hogy Rékasinak volt az a motorbalesete, ami miatt sokáig nem forgathatott, ezt úgy építették be a sztoriba, hogy a börtönben összeverték, és ezért sántít... Méregerős fájdalomcsillapítót szed, ezt a Dopiártot, amit most Ottóka el akart adni... Zsolt totál drogfüggő lett a gyógyszertől, Gigi a dúsgazdag özvegy felkarolta, és elvonóra akarta befizetni, de ő inkább egy illegális bizniszbe fektette a csaj pénzét...
Ez nekem nem rémlik, biztos olyan sutyiban-mutyiban történt, mint Emília lakáseladása. :-)
Én még ott tartok, hogy körbe kellett volna keríteni, mert valakik veszélyes anyagot hordtak a tóba és ott fürödtek a kisgyerekek és az ügyben sztárügyvédnő járt el.