Na de hála isten nem egyformák az igények,sem az emberek! Ráncfelvarrás után mit adnának? Egyébként a telefonjain ezernyi funkciója közül mennyit is használunk? Ja a Lexus már figyeli a vezető szemét hogy merre néz,De WC nincs benne pedig dugóban.....Nem lenne jó?
:) jó kérdés holnapra megtudom de amit most adtunk el 1 hete abban is gáz volt a rádió de az 1 hónappal ezelött jöhetett kb. az a lényeg hogy a 315-ös szoftver legyen rajta. ha hosszan nyomod a preset és a menü gombot kiirja melyik verzió van fent ,a 313-as nagyon fázik:) 314 már csak néha hűl ki:) jah és akinek kopog az első futómüve az menjen a szervizbe mert gátlócsere lesz ott is volt egy kis bibi de csak az első szériánál.
Hát jah de ha jól látom a kombinak még mindig nincs ára, nálunk már van egy de nem igazán tetszik az ötödik ajtó ,ha kinyitod fél négyzetméter müanyag van ott a szemed elött lehetett volna szebb is:(
Na ezért is éri meg gyártásból rendelni, mert pl gondolom ami most jön le a gyártósorról az már az új rádióval szerelt. Mikori gyártástól változtattak a rádión?
Ja és mindenkinek akinek gondja van a rádióval jöjjön nyugodtan már általában 1 héten belül itt van az új rádió a Ceedhez és az új szoftverrel már nincsenek gondok szerencsére nem fagy már a rádió:):)
nem hiszem hogy kihivás lenne a gyárban a mérnököknek csak valamiért erre nem gondoltak sztem .,vagy nemtom miért nem került bele engem is idegesitett mert nekem is Ceed-em van hogy már minden autóban szinte ez alap és nincs benne.
Igen az a sima ablakra van ami nem automatán húz hanem úgy hogy amig húzod a gombot addig megy az ablak azért irtam hogy az automata ablakhoz van modulom mert abból is van 2 ill 4 ablakos verzió.
Ez furcsa volt nekem is:) de mivel elég jóban vagyunk a KIA Hungaryvel és elég sok problémás autót sikerült már megcsinálni nekik igy megkértek hogy nézzem át ,hátha meglehet csinálni mert ők kihivtak egy céget és azt mondták nem lehet megoldani viszont lenne rá igény ha sikerülne ,igy összedugtuk a fejünket az egyik elektromüszerész haverral és megoldottuk. nem hiszem hogy ezért nagy arcom lenne:)
Gyártanak egy világszinvonalú autót és nem tudják megoldani az ablakmodult? Németországban van egy európai felójlesztő központ párszáz mérnökkel de téged kért fel a KIA Motors mert nem tudták megoldani? HUUUU...! Nem széles egy kicsit az arcod?
Én pl. amiatt ettem a kefét, mert az országban nem volt elektromos csomagos 1.6CRDI olyan szinben amilyenben tetszett volna, igy kénytelen voltam anélkül megvenni. Meg igazából szinben is a Dakar Yellow jött be volna, de olyan meg pláne nem volt. (Mivel nem kell a kutyának se igy nem is mertek a szalonok rendelni)
Hali olvastam itt néhány sort arról miért nem húzza fel az ablakokat a ceed ,egyszerü nemtudták megoldani állitólag , ha valakit érdekel már megcsináltam az ablakmodulokat a 2 ill. 4 automata ablakra is mert ezt máshol nem fogják tudni megoldani, engem is a KIA motors kért fel hogy lehet-e valamit kezdeni vele külön elektronikát kellett legyártatnom hozzá de sikerült . kb 20 perc a szerelése és csak a bal első kárpitot kell leszedni hozzá és még vezetéket sem kell elvágni . a KIA motorsnak is beszereltem már 1-et 2 hónapja tesztelésre és hibátanul müködik . szal akinek kell szóljon nyugodtan 15e ft beszerelve 2 ill 4 ablakra is.
Elöször én is ugy akartam! Nem akartam megbontani az elejét!Nagy meló lett volna!Lehet hogy simán kipattan de nem mertem kockáztatni! Kartonból leméreteztem,az alapján vágtam ki,alsó és felső szélén hagytam füleket!Kis fekete sziloplaszt pontokkal rögzítettem,ha le kell szednem nem gáz,le vakarható,és ami nem jön le az meg nem látszik!
Nos, ezen én is gondolkodom erősen, mert elég sok kavicsot beszednek a radiátorok elöl... az alsó műanyag rácson igencsak átfér bármi nagyobb is... :( Mondjuk én az eredeti feket műanyag mögé tenném...
Nem feltétlen ezekre gondoltam, de ezek is mellette szólnak. 2 okból kifolyólag kérdeztem. Az egyik, hogy elvileg a szeptemberi gyártástól él a bicskakulcs, de mindenképpen az év 2. felében gyártottól, így jó volna olyan autót kapni. A második ok, hogy év végére jönne össze rá a pénz, konkrétan decemberre és akkor szeretném megkapni. Így ha most rendelném, túl korán kapnám meg, ha lenne készleten. Viszont ha decemberre halasztom, lehet hogy már olyan nem lesz amit szeretnék. Így ha mondjuk október elején, közepén megrendelném, akkor kb 2 hónappal később nagy eséllyel meg is kaphatnám gyártásból. Remélem sikerült értelmesen megfogalmazni. :)