Keresés

Részletes keresés

gitta-greta Creative Commons License 2011.07.04 0 0 984

Most, csak annyit szeretnék írni, hogy köszönöm a bíztatást , meg hogy leírtad Veled, hogy s mi történt. Az a baj, hogy nálam ez

most már pszichés - vagy agyi dolog is. S nagyon nehéz bármiben bízni, mivel egy csomó dolog iránt elvesztettem így az érdeklődésemet.

Amúgy a fejfájásra is könnyen rámondják, hogy csak pszichés- ha nem tudják at okát.

Majd később írok, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

Előzmény: Angel's Touch (982)
Angel's Touch Creative Commons License 2011.07.03 0 0 983

...talán még annyi, hogy én nem beszélek, szinte senkinek a fülzúgásomról. Miért kellene erről bárkinek is tudnia?? Úgy sem tud vele mit kezdeni...

Előzmény: Angel's Touch (982)
Angel's Touch Creative Commons License 2011.07.03 0 0 982

Sziasztok!



Több, mint egy éve történt a strandon, a medencében birkóztam a legjobb barátommal, aki 110 kg. Birkóztunk, majd elfáradtunk, elmentem palacsintát venni, de mondták 10 perc mire elkészül, így visszamentem a medencéhez, de nem vettek észre a többiek, és gondoltam, „na majd most átforgatom a barátom”, és víz alatt úszva közelítettem meg, de amikor átfogtam a lábait, észre vette, és mielőtt ráfogtam volna erősebben, kirántotta a lábát, és fülön térdelt. Beszakadt a dobhártyám, fájdalom..., agyrázkódásom volt, egy hét elteltével otthon rosszul lettem, bezárt a szívemben a jobb pitvar, a vérnyomásom 150/100, és nem is ment le. Rövid időn belül (3 hónap elteltével) ismét elkezdtem sportolni, szédültem, de két hét elteltével, a vérnyomásom ismét 120/80 volt, és nem is szédültem!

A dobhártyám befort, de a zúgás maradt. Debrecen „legnagyobbjai”-hoz mentem.

 

Réka 1983> 11 fül-orr gégésznél jártam, mire az utolsó, egy tanár, adott NASONOVEX orrspray, és AERIUS gyógyszert, a fülzúgás egy 10 skálán 10-en zúgott, egy óra elteltével már hármas lett belőle,és a fejemben lévő nyomás megszűnt. Próbáltam minden mást, de mindenkinek más miatt zúg a füle, pl. a biloba, vagy a nontropil annak jó, akinek a vérkeringése nem jó, pl meszesedés az erekben vagy a nyakban. A betahisztin szerek is nálam semmi. De hozzáteszem, már nem szedek semmit, mert a hármasnál alacsonyabbra nem viszi semmi, az aerius, és a nasonovex sem, már ezt nem viszi le, mert gondolom, akkor bevolt gyulladva, váladékos volt a „járat”, és az orrspray felszárította, az aeriusrius pedig javította a fülkürt működését.



Este, telefonon rádió, és fülhallgató a zúgó fülbe (halkan hallgatom) és így alszom, viszont amikor forgolódom, kihúzódik a fülhallgató a fülemből, így később nem kelek fel a zenére, és a fülzúgás is csökken, mert nincs zaj, én nem figyelek rá, mert alszom, és a szervezet is lenyugszik. Ami fontos, hogy ne maradj csendben, mert akkor csak arra figyelsz, és megőrülsz.



Hihetetlen ez, hogy 2011-ben itt tartunk.



De ami fontos, én ugyan úgy élem az életem, sportolok, diszkó, barátok, nem foglalkozom vele a fejemben, este amikor hallanám, akkor meg a zene, kész, és így szinte nincs is, mert mindig KIVÁLTOM VALAMIVEL, VAGY TV. VAGY ZENE vagy vegyél egy kis szökő kutat a szobába, közel az ágyadhoz. Régen a fülzúgásos betegeket, a vízeséshez vitték!!



DE csak agyban nem foglalkozom vele, már sok mindenen túl vagyok, MRI, CT. Doppler (A NEUROLÓGIÁN CSINÁLNAK, NEM KELL BEUTALÓ) gyógyszerek. Viszont még nem próbálkoztam a mágneses dologgal, a zajterápiával, és sok más dologgal, folyamatosan csinálom, most az akupunktúrán vagyok túl, sajnos semmi változás.



Ha bárki tud segíteni, minden hálám az övé, és ha bárkinek tudok segíteni, csak írjon! Még annyi, hogy van egy amerikai 13 gyógynövényből álló készítmény, Pokrivtsák Mónika beszél róla, a NEVE; CLEAR TINNITUS, most próbálok rendelni, de Magyarországon nincs!!

 

Ha számít valamit, vannak emberek a Földön, akiknek fontosak vagytok, ha magatokért nem is, de a testvéredért, anyukádért, apukádért, szerelmedért vagy csak úgy azért, mert itt vagy a Földön, KÜZDJ!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: reka1983 (976)
Angel's Touch Creative Commons License 2011.07.03 0 0 981

Szia!

 

Nem értelek, ha ez ennyire zúg, akkor a minimum, hogy most azonnal mész és kivizsgáltatod magad!! Az, hogy fáj is a fejed, ez nagyon rossz hír, lehet nagy gáz van, azonnal sűrgősségin, ne orr-fül-gégészetre menj, ők nem nagyon mernek MRI-t kiírni, de lehet van a fejedben valami elváltozás, szóval a NEUROLÓGIÁRA menj, és mond, hogy a fejed is fáj nagyon... Sajnos, az is lehet ok, hogy van valami a fejedben...

 

Jobbulást!!

Előzmény: gitta-greta (980)
gitta-greta Creative Commons License 2011.07.01 0 0 980

Azt hiszem lehet én állok itt a leghülyébben ehhez a fülsüvítéshez, de nem tudom elképzelni, hogy fogom így kibírni az előttem álló hónapokat, nemhogy éveket -nem csak a fülem zúg (vagy a fejem rezonál túlságosan erre az érzetre), de néha eléggé zavaró tarkóból induló fejfájással együtt van az egész . Szerintem az orvosoknak fogalmuk sincs mitől lehet ez az egész. Jó még nem voltam hallásvizsgálaton, de két és félhónapja zúg-mostmár éjjel-nappal (alig elviselhetően.)Midetont szedek , meg ginko bilobát-de ez eddig nem sokat használt(ja meg altatót, szorongásoldót, antidepresszánst, de ezek is csak a túélést segítik.....).Nincs  magasvérnyomásom  -  viszont sok bajom volt a gerincemmel, amin szerintem nem nagyon lehet segíteni. Szóval én nem értem Ti, hogy bírtátok ezt megszokni. Ja, egyszer voltam már egy fül-orr-gégésznél,aki elmondta, hogy elméletileg mi minden vizsgálatot kell ilyenkor elvégezni. De már nem nagyon tudok hinni az orvosokban. Szóval egyenlőre ennyi.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.08 0 0 979

Hidd el, elmúlik:)

Előzmény: reka1983 (976)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.08 0 0 978

Jajj, ne vedd annyira a szívedre! :)

Bocsánatot kérek...

 

A hsz.-ed nem volt túl egyértelmű, tisztára olyan volt, mintha egy pénzéhes orvos vagy egy világmegváltó üzletkötő csábítaná a "zúgósokat" az aktuális legszuperebb gyógycentrumba.

 

Sok sikert a gyógyuláshoz, én is üdvözöllek!

Előzmény: Törölt nick (977)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.08 0 0 977

Köszönöm kedves  soraitokat,igazán megdöbbentő volt! Kissé tévesen értelmeztétek , ezért én most bemutatkoznék:Szalayné Pál Melinda vagyok, 42 éves Székesfehérváron élek ,itt is dolgozok egy kis közértben.

Kedves Tinman konkrét történetről beszéltél, ezért most elmondanám.Mint említettem,nem én vagyok beteg, hanem a férjem. 2005 nyarán egy reggel úgy ébredt fel ,hogy bal fülét dugultnak érezte és a hallása teljesen elment.Ez kb.2-3 napig tartott majd elmúlt a dugultság,újra hallott  viszont szép diszkréten elkezdett sipolni a füle.Az orvos elöször azt mondta , hogy valószínüleg egy átmeneti keringészavar,de azért elküldte fülészetre.Teljes kivizsgálás indult, hallás mérések és értágító gyógyszerek sokasága , infúziós kezelések.Később neurológiára is elkerült és koponya MR is történt-szerencsére negatív lett.A fülzúgás azonban még mindig megvolt ezért jött a pszichoterápia enyhe nyugtatokkal, de ez sem segített igazán. megjártunk egy pár intézményt, de segíteni sehol sem tudtak. A fül-orr-gégész javaslatára kipróbálta a dobüregbe adott injekciós kúrát is.A zúgást ez sem csillapította, de mellékhatásként minden alkalommal igen heves szédülése lett több órán át. Ez így megy hat éve. Itt a fórumon mindenki leírja az ötleteit, kínjait, de arról senki nem beszél,hogy ettől a betegségtől nemcsak a beteg szenved, hanem közvetlen környezete is. Tényleg, kit érdekel!? Én személy szerint azért olvasgattam ezeket a fórumokat hátha  valaki tényleg tapasztal valami újat, mükődöt. Én nem adom fel!! Az alkohol egyébként jó ötlet a férjem is kipróbálta, a zúgást ugyan nem mulasztotta el , a házasságunkat viszont majdnem.Párkapcsolatban élőknek nem ajánlom! A cikket viszont tényleg érdemes legalább elolvasni, elgondolkodtató. Ennyi a mi aljas, piti történetünk, gondoltam megosztom veletek bár nagy kedvet nem csináltatok a fórumozáshoz.Azért mindenkinek jobbulást kívánok és minél kevesebb zúgást. üdvözlettel: Melinda

Előzmény: Törölt nick (975)
reka1983 Creative Commons License 2011.06.07 0 0 976

csakis osztani tudom hallásommintadenevérnek a véleményét

minden a pénzről szól

nagyon de nagyon kevés az a lelkiismeretes orvos, aki tényleg segít vagy ha nem,akkor legalább mergmondja, hogy én nem tudsok segíteni, menj tovább, nme húzok ki a sebedből még több pénzt

ha hiszitek ha nem, én már erezót akartam vágni, idegosztályra jártam, fogytam, kikészültem totálisan a zúgás miatt...

és szép lassan nem mondom, hogy elfogadtam, mert vannak még nagyon  nehéz napok, de sose adom fela  reményt.....addig megyek, míg el nem fog múlni....kívánom mindenkinek a legjobban:)

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 975

Nem kell komolyan venni, csak a profitot akarja növelni :)

Regisztrál több néven és ártatlan pislogások közepette rácsodálkozik arra, hogy sokaknak zúg a füle vagy a feje.........

Ez csak az üzlet része......,

persze f@sz módon csinálja, mert buta..... .

Buta, mert másokat butának, hülyének néz. Nem lát más fejébe, nem gondolkozik más fejével, így egész életére, életében hülye, buta barad.

 

Csak azt nem értem, hogy miért nem a nagyothallók fórumára regisztrál, mert ott talán több nagyothalló készüléket tud eladni.

Ezek jellemtelen, pénzéhes, piti alakok, akik tényleg arra vannak kódolva (ócska jellemüknél fogva), hogy azokból húzzanak hasznot, akik bajban vannak.

Hát.....

,ennyi szarházi, pénzéhes, hullarabló köcsöggel életemben nem találkoztam, pedig látok sok retardált f@szt, meg pin@t, nap, mint nap.

 

 

 

Előzmény: Tinman (974)
Tinman Creative Commons License 2011.06.03 0 0 974

Köszönjük az újabb halláscentrum "infót":)

A következő nick-el már olyan is jöhethe hogy ez aztán tényleg. és nekünk is be kellene fizetni.

A bármilyen infó megosztása nem = segítség.

Személy szerint pedig szánalmasnak tartom amikor utolsó szalmaszálba is kapaszkodó emberek gyógyulás iránti vágyát kihasználva hoznak létre gazdasági vállakozásokat.

Egyébként ha bármilyen _konkrét_ történeted van fülzúgásról azt szívesen meghallgatjuk, még ha az csak egy eset és a próbált diagnosztikák, kezelések leírása.

 

Előzmény: Törölt nick (973)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.02 0 0 973

Sziasztok!

 Régóta olvasgatom ezt, és a hasonló fórumokat.Személyesen szerencsére nem vagyok érintett,de családtagom sajnos régóta fülzúgos. Tudom milyen nehézségekkel küzd ő is minden nap,és főleg éjszaka. Most azért regisztráltam mégis, hogy elmondjam én nem gondolom, hogy ha valaki itt a fórumon bármilyen infot megoszt a többiekkel az reklám lenne.

Inkább segítségnek gondolnám. A cikket egyébként én is olvastam a neten és bárki hozzá férhet pl. A Weborvos.hu lapon is. A hallás centrum pedig tényleg megnyílt!

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.28 0 0 972

:))

Előzmény: Tinman (971)
Tinman Creative Commons License 2011.05.28 0 0 971

Köszönjük a reklámot...

Előzmény: gyogyul (970)
gyogyul Creative Commons License 2011.05.27 0 0 970

Sziasztok!

Én új vagyok ezen az oldalon. Nekem lassan 1éve zúg a fülem. Már szinte minden kezelést kiprobáltam,de sajnos eredménytelenül.

Hallottam és olvastam a neten egy új eljárásról,hogy egy speciális készülékkel probálják a fülzúgást enyhiteni.

A cikk szerint Németországban már jó eredményeket értek el.Szerintem érdemes kipróbálni!

Úgy értesültem,hogy nemsokára Budapesten is nyílik egy hallás-centrum,ha több infom lesz megosztom veletek. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.17 0 0 969

elküldtem

Előzmény: reka1983 (968)
reka1983 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 968

Kedves Hallásommintadenevérnek!

 

Új vagyok itt a fórumon, olvasgattam a hozzászólásaidat és a segítségedet szeretném kérni. Én is már másfél éve küldök fúlzúgással és egyhe kifejezés ha azt írom, hogy kikészít. Mindenütt voltam már vele, amire csak lehetett elmentem, és képzeld! Voltam és is cérnabeültetésen.Wietnami cérnabeültetés, Bpest, Csömöri út..Mit monjak?? Azok a piszkos anyagiak...azt hiszem ezzel mindent elmondtam...83 000 ftos fizetésből nem sokra futja..Szüleim támogattak ígyis, úgyis de nem tudom tovább finanszírozni, mert nagyon sokba kerül..

Szeretném elkérni ezt a 14 000 ft/alkalom cérnás dolog elérhetőségeit, mert nagyon érdekelne és azt hiszem ennyit vhogy ki tudok gazdálkodni..

 

Válaszodat előre is nagyon hálásan köszönöm!

Elérhetőségem: reka.balogh1983@gmail.com

 

 

Szép estét kívánok, örülök, hogy te már jól vagy:)

 

Réka

Előzmény: Törölt nick (967)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 967

Dehogy csinálom!

Rájöttem, hogy a "vérszegény" életmód juttatott a fülzúgás zajos mezejére, éppen ezért járok edzeni.

 

 

Előzmény: Törölt nick (964)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 966

elküldtem.

Előzmény: Cooper ügynök (963)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 965

elküldtem

Előzmény: nono.7777 (962)
Cooper ügynök Creative Commons License 2011.05.11 0 0 963

Elkérném én is a cérnamágusok elérhetőségeit. Köszönöm!

 

agentcooper@index.hu

 

Előzmény: Törölt nick (961)
nono.7777 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 962

  Szia kedves hallásommintadenevérnek!

Ne haragudj,hogy idegenként így megszólítalak!Olvasgattam a fórumot,mivel nekem is fiatal korom ellenére előjött a fülzúgás egyik napról a másikra és mondhatni nagyon zavaró tud lenni. A korházban töltött napok alatt,míg az infúziós kúrát kaptam,megismerkedtem egy betegtársammal.Neki olyan tünetei vannak,hogy ennyi bejegyzés között sem találtam hasonlót(igaz nem teljesen olvastam végig).Olyan a "fülzúgása" mint a biciklipumpa suhogása.Szóval mindkettőnk nevében szeretném megkérdezni,hogy láttam a bejegyzésedben,hogy pozitív tapasztalatod van az egyik intézménynél és,hogy esetleg elküldenéd-e nekem e-mailben a címet?(nono7777@freemail.hu).Kedvességed előre is megköszönöm!

Jobbulást kívánok Neked is és minden kedves fórumozónak!

Előzmény: Törölt nick (942)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.10 0 0 961

:))

Előzmény: gr82wök6ószfater (960)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.05.10 0 0 960

,,,"megittam fél üveggel...... "

 

Ez nem igazán egzakt meghatározása egy mennyiségnek,,,

Nekem ugyanis van 55 L-es "üvegem" is,,, :-)

 

A másik ami nem teljesen egyértelmű számomra,- ha Téged ábrázol a kép,- ez mikor is készült?

Mert ez max az érettségi, ha nem az ált. iskolai tablóképed lehet,,,:-)))

 

Előzmény: Törölt nick (959)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 959

Látod figyelmetlen voltam, azaz nem néztem vissza a hsz.-t, hogy a fehérbor a favorit......bocs

 

Én csak söröztem néha napján, de a zúgás óta (!!) csak vörösbort iszom. Ebből mindenképpen levonható az a tanulság, hogy a fülzúgás és a halláscsökkenés kifejezetten elősegíti a vörösbor ivást (nálam).

 

Itt már megittam fél üveggel......

 

Előzmény: gr82wök6ószfater (958)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.05.09 0 0 958

Nem figyeltél kellőképpen! :-(

Rizlingfogyasztó vagyok, vöröset csak "végszükségben" iszom, ha már "minden kötél szakad",,,:-)))

Egyébként cca. másfél liter.

Mielőtt még valaki iszákosnak tartana, azt azért hozzátenném, hogy ezt a mennyiséget nem ám csak úgy "láblógatva" tettem magamévá, hanem 9-19 óráig, közben pedig pihenésképpen lenyírtam 1500 nm füvet, nem sík terepen, szőlőtőkéket és kordon oszlopokat, gyümölcsfákat kerülgetve.

Előzmény: Törölt nick (957)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 957

Vörösbor mennyi volt :) ?!

 

Előzmény: gr82wök6ószfater (955)
replez1 Creative Commons License 2011.05.05 0 0 956

Szia,elküldenéd nekem a cimmet,elöre is köszönöm  Gábor

Előzmény: Törölt nick (942)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.05.05 0 0 955

Tegnap dél óta ismét csönd van.

Lehet, hogy hihetelen, de már kezd zavarni,,,,

A legutóbbi jó rég volt, és nem is tartott sokáig, kiváncsi vagyok, most meddig tart majd.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.04 0 0 954

"Nekem kb 36 éve zúg."

 

Sajnálom...:(

Én csak bíztatni akarom azokat, kiknek most a közelmúltban jött elő a zúgás, mivel én is eszméletlen módon megijedtem és azt hittem itt a világvége. A neten meg annyi degeneráltságot lehet ezzel kapcsolatban olvasni néhány retardált vészmadártól, hogy abba belegondolni is rossz és, ha beteg a zember akkor még jobban vevő a hülyeségre, mert fél.

Az első időkben őrült módon zúg, sípol és akkor azt hiszed, hogy nem lesz vége, de mivel semmi sem örök, ez is csökken vagy elmúlik. Nekem is visszajött a hallásom, ezért másnak is visszajöhet, csak bízni kell.

Előzmény: Törölt nick (953)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!