Miután beszéltem pár emberrel a következő összesítésre jutottam:
4 db 1 napos kupát szeretnénk rendezni női csapatok számára.
Bármilyen női csapat nevezhet, az elsődleges cél játéklehetőség biztosítása azok számára, akiknek véget ért a bajnokság, vagy az utánpótlás kötelezettség ill. egyéb okok miatt nem vállalták az indulást a bajnokságban. Régi csapatok jelentkezését is várjuk!
Külön öröm lenne újra a Debrecen, Szolnok, Szombathely, Triton csapatok ellen pályára lépni.
A kupákra külön-külön is lehet nevezni, minden kupának saját rendszere és helyezései is vannak és egy összesített állás is lesz.
A kuparendszerek minden játéknap előtt a nevezések függvényében kerülnek megbeszélésre és kiírásra. A rendezésre lehet pályázni minden indulónak.
Felmerülő költségek: - utazást mindenki magának fizeti - bírók nincsenek, egymásnak fújunk a fair play szabályai szerint - teremköltségeket elosztva az adott kupára nevezett csapatok között.
Célok: - régi csapatok ösztökélése az újrakezdésre - hobbitársaságoknak játéklehetőség biztosítása - játéklehetőség biztosítása azoknak akiknek véget ért a bajnokság - a női Floorball élet fellendítése - a női Floorball társadalom összehozása - új játékosok bevonása a női Floorballba
A kupanapok tervezett időpontjai: Március 19-20 Április 2-3 Április 9-10 vagy 16-17 Május7-8
Értelem szerűen próbáljuk arra a játéknapra tenni a mérkőzéseket(tehát 1 napos rendezvényekről van szó), amik a legjobbak a csapatoknak, a versenynaptárat igyekeztem figyelembe venni.
Kérnék mindenkit, hogy amennyiben tud olyat akit érdekelne, juttassa el ezt a levelet azoknak a lányoknak, csapatvezetőknek is!
ui: bármilyen észrevételt, óhajt, sóhajt, panaszt, kérést örömmel fogadok!
Köszönöm!
Pap Zoltán Kálmán Neumann FSE Női Edző 06 20 777 45 41
Ezzel nem a Versenybizottság, Szövetséggel szembe szeretnénk menni, csupán egy kicsit felrázni a női floorballéletet!
Ajánlom a 4. oldalt és ez csak nagypályás foci, ugyebár amiben még megyei szinten is pénzért játszanak. Nem gondolom, hogy futsalban, kosárlabdában, kézilabdában, jégkorongban sokkal többet (ha egyáltalán többet) kapnának egy-egy mérkőzésért, mint most a floorballban kapnának. Illetve meg lehet kérdezni a csapatokat vállalnak-e esetlegesen plusz pár ezer forintot ezekért a külsős bírókért, érdekes dolgokat fogsz hallani.
Pontosan tudod, hogy ezek az alattomos sunyi dolgok, minden meccsen, a világ összes sportjában oda vissza mennék, ezeket nem kell, és nem is lehet észrevenni. Nem azért vagyunk mérgesek hogy kikaptunk, kevesen vagyunk, tudtuk vereség lesz, csak jót akartunk játszani, de így nemlehetett.
Ha "kurva anyázásért" mindenkit kiállítanának a bírok, nem igazán maradna ember a pályán... amúgy jó lenne, ha Te meg valós dolgokat írnál, mert 1, max 2 ember szájából hangozhatott el. Ráadásul az is csak akkor, mikor alattomos, sunyi módon szúrtatok, löktetek, fogtatok, gáncsoltatok...
Jó, de pl ha édesanyám ottlett volna, az első harmad végén kiment volna, amennyit ott szidták...ezt nem büntették a bírók, egyértelműen elfogultam vezették a meccset. gólnál veszik észre 4-en voltunk fenn 3 helyett, mondja az egyik "hé négyen voltak fenn- jó akkor kiállítok mindjárt vkit. utána mondják hogy fennvolt a kezük (semmiük nemvolt fenn csak az orruk), és nem az ő dolguk megszámolni hányan vannak a pályán, akkor kinek?
Csak azokkal a szabályokkal voltak tisztába amik a bírói "sértegetésekre" vonatkoznak, de azokkal túlzásba is estek.
Mint jegyzőkönyvvezető ÉN telefonáltam, és nem a bíró kért meg. Én akartambiztos lenni abban, mikor mehet vissza a játékosotok. A bírók határozottan állították azt, amit, míg a játékosaitok nem voltak hajlandóak elfogadni. Én felhívtam akit elértem, megkérdeztem, és megerősítette azt, amit én és a bírók is mondtak.
Amúgy minden baszogatás, bántás nékül, olvastasd el a játékszabályok könyvet a csapatoddal, mert olyanokon hisztiztek, amit egy U bajnokságban is tudnak a gyerekek már...
Hogy van az, hogy egy bíró, aki már többször bizonyította, hogy képtelen egy OB I/B-s meccset levezetni újra és újra próbálkozhat. Telefonos segítséget vesz igénybe meccs közben! Hát ennél már nincs lejjebb!
Tudom, hogy van BGF-es csapat (nagyjából az embereket is ismerem névről :D), ősszel több játékossal beszéltem a befs-sel kapcsolatban, csak akkor épp MK volt, azért nem tudtak jönni az igazolt játékosok, a nem igazoltakról meg nem volt semmi infóm.
Azt is tudom, hogy komoly BGF-es csapat szerveződik MEFOB-ra (ha hitelesek az infóim), amibe bekerülni azért nyílván nem egyszerű, még igazolással sem. :) Szép meg jó dolog, hogy összeáll 8-10 igazolt, első osztályú játékos, de ez sajnos a BGF-es floorballosok nagytöbbségét ez nem érinti.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy van-e legalább 8-10 állandó ember, akik edzésre jának, illetve játék és szórakozás szintjén be lehet-e kapcsolódni néha az edzésekbe? :)
Edzések hogy vannak, ha vannak? Milyen kicsi a világ, hogy máris 3 BGF-s itt van, lehet hülye ötlet, de kéne csinálni vmi facebook csoportot ahol lehetne a 3 kart szervezni floorball ügyben. :D