én vettemr electrolux ewt 833-AT, MOST KIFUTÓ MÁR LEHET NICS, DE AZ ÚJ ELECTROLUx- modellek kevesebbet tudnak ennél is - és drágábbak. új. 105e, az enyém 85 volt.... eddig szupi - 3 nap alatt;)
A Media Marktben van akcios Whirlpool. Az benne a plane, hogy keskeny (34 centis) eloltoltos, es csak 45e penz. Az bizony felar a szokasoshoz kepest. Igaz, a centrifuga csak 600-at tud. Azert megvettem.
Nincs ötletem, de próbáld meg teleönteni a tartályát mondjuk Cillittel és végig futtatni rajta üresen egy programot 60 fokos vízzel (vagy esetleg magasabb hőmérsékleten).
Bár kicsit OFF, de nem tudjátok mitől bír egy hetente 4-5X használt mosógép kénes bűzt ontani amikor ürít? Újabb korában nem emléxem hogy megtette volna.
Köszi
Ki tud nekem mondani (vagy esetleg írni :) 40 cm mélységű mosó-szárítót (elöltölt.)?
Ezt vadászom egy ideje... eddig egy van, ami tetszik is, az az Indesit WDS-105 típusú, de ezt sehol nem találtam, nem lehet kapni.
Ha valaki esetleg találkozik ezzel a típussal, az legyen kedves, kiáltson nekem!
Vagy esetleg egy másik 40cm-es típus.
Elég sürgős lenne...
A Candy-t megvetted? Jól működik? Meg vagy vele elégedve? Mosóhatás, víz-, és energiafogyasztás, stb?
Melyik fordulatszámot választottad a centrifugához? Arra is kíváncsi lennék, ha pl., hogy ha 800-as a gép, akkor azért a 600-at is be lehet állítani? Van gyapjú,- és függönymosás a programok között?
Jelentem, most töltötte nyolcadik évét a Whirlpool mosó-szárítónk.
Eddig az ajtón lévő nyitópöcök rugója tört el egyszer, egyszer meg fűtőszálat cseréétek benne.
(nem igazán használok calgont, ennyi idő alatt pont egy mosógép árát nyomtam volna bele a gépbe...)
Brutto cca 4000 ft értékű javítás volt.
(Tegnap este 4 turnust mosott ki közmegelégedésemre.)
Sziasztok, Electolux-tartósságára és egyéb tulajonságaira van valakinek info-ja vagy tapasztalata? - sajnos a tipusszámot most nem tudom, de 85-be kerül...