A Szlovákot Rajkán, a Cseh-et meg Kuty-ban .Érvényes box nélkül nemigen kellene közlekedni, mert a bünti árát hónapokig nyögheted.A shell kártya mindenhol jó, mert én is azzal nyomulok.
Rajkánál a határon az épületben tudsz rátölteni, az SK-CZ határon pedig jobbra le az első nagy kamionparkolóban. Rögtön a bejáratnál van egy konténer, de mindig unott p.csák ülnek benne. Azt nem tudom, hogy Rajkánál a csehet tudod-e.
Ebben a hónapban az első héten 3000 múlthéten 3900 ezen a héten most járok 2800 nál... az utóbbi 2 évben havi 3-4000 km mentem, ahhoz képst most :O) de tetszik ez még a klasszikusabb sofőr meló.
És mivel " új vendég mososgat" elven ha az öregek nem akarnak hétvégén dolgozni, tuti, hogy az én telefonom csörög :O
és már a cb-s élet se az igazi, kérdezel de basznak válaszolni, viszot faszságokról pofázni tudnak...
tegnap olyat veszekedtem araszolás közben, szerintem a másik 2 fél már roppantotta a májkit :D
Ma meg tök jót beszélgettem Alacskától Érdig, meg is lepődtem rajta.
Éjfélkor indulok Pozsonyba tölteni, onnan vissza maygaba és tornyosnál kell majd megint kimennem vhova Kassa környékére viszem. ahogy számolom lesz vagy közel 1000km a kör...
Ennivalóm van, innivalóm van, gondolkodnom meg nem kell, mert mindig megmondják, mit csináljak! :)))
De viccet félretéve, nem panaszkodom!
Igazából semmi extra. Rakodás szinte nulla, viszont cserébe minden nap akasztani kell.
A bejárt pályát lassan kiismerem, hol érdemes megállni, mettől meddig lehet eljutni egy vezetésből, hol lehet megállni vásárolni.
Az autó továbbra is baromi kényelmes, mivel nincs sok cuccom, kényelmesen elfér mindenem.
Egyszóval tetszik! :)
Ami zavar, hogy kicsit "elkorcsosult" a szakma.
A szembejövők közül 10-ből 2 magyar, ha visszaköszön, a CB-n - főleg a 0-áson - szinte csak az anyázás megy, parkolóban is éppenhogy átköszönnek a másiknak... :(
Ez a myto melyik országban van? (Mondom, hogy tök amatőr vagyok! Mikor utoljára arra jártam, mindkét országban matrinya volt. Kb. 22 € volt a két pálya összesen!)
A kártyás kérdésre nem tudom a választ, de amyto val vigyázz nagyon. Kollegám szerdán kapott 700eur-os büntetést, mert 4 eur minuszba ment neki a myto, mert nem tudott időben tölteni rá. Utánna töltött rá, de nem fogadta el a labanc, így irta a csekket.
Mennék Szegedről Bp -re holnap, 4 üres hellyel.Van olyan honlap ahol meg lehet hírdetni a szabad helyet, helyeket a stopposoknak, csak nem jut eszembe a honlap címe.Tudja valaki??
Én még most jöttem ide fel elősször. És még túró lövésem sincs mit csináljak.. Hamarosan kész a C C C jogsim és munkát kéne vállalnom de nem ismerek senkit.. Ti hogy kezdtetek ennek neki annó??
Hali nekem borsod megyében kellene iylen de ha már tudnék hozzá esztergáltatni oylan fejet amire rátud csatlakozni a kúton az lpg akkor emgtudnám töltetni de itt a kutasoknak nincs olyan csatlakozojuk:S
Megvacsoráztunk, megbeszéltük az élet nagy dolgait, elmentél lezuhanyozni, és az emeleti vendégszobában aludtál egész reggelig. Egy darabig ment a tv, mert látszottak az üvegesajtón keresztül a tv villódzó fényei.
4 felnőtt és 2 gyerek tudja igazolni, de ha kell, akkor mindenki hoz magával még egy embert :)