Valóban szép nő ez a Mihályi Réka, de szerintem nagyon hasonló karakter, mint Szonja, legalábbis külsőre. A két fivér legalább versenyezhet: kinek a "nője" szebb! :-)
Egyébként érdekes, hogy a Mikibe halálosan szerelmes Juli Szonjára nem volt annyira féltékeny, sőt összebarátkoztak, de az edző személye már "csípni fogja" a szemét?
miért nem adtak neki valami passzentosabb szerepet, és miért lőttek róla ilyen előnytelen fotót?!
Szerintem azért ezt a szerepet kapta, mert Attila rendszeresen jár edzeni. Ha énekelni járna, akkor "passzentosabb" lenne az énekesnőnek a szerep, de jó lesz ez! Ha legalább passzentosabb alsó-felsőt adtak volna rá, biztosan elégedettebb lennél a fotóval! :-)
...de miért nem adtak neki valami passzentosabb szerepet, és miért lőttek róla ilyen előnytelen fotót?!
(Egyetemen évfolyamtársam volt, nemcsak ismertük, de kimondottan - csak sajnos nem eléggé ;-) - kedveltük is egymást, aztán annyira kétfelé sodort minket a sors, hogy múltkor összeakadtam vele egy rendezvényen, és már nem ismert meg, pedig ott ő is látogató volt csak, nem szereplő...)
És Julinak már derogál árajánlatokat írni, meg e-mailezni az ügyfelekkel, azt csakis a pénzügyi folyamatkezelőnek lehet, mert persze Balázs sincs bent... Most pedig majd valakinek dolgozni is kell.
Szörnyű Zsolt ideges lihegése, dadogása, pont mint Tóbiás.
Gigi nagyon buta, kár, hogy az érzései elsodorták Ádámtól..
Julinak eddig a család szent volt, most inkább a munkát tartja szentnek, amit nem is tanult, mégis olyan pozícióban van, és érzi magát, amilyenért más évekig tanul..
Héten történik: Gizella rájön, hogy mágikus erő van a birtokában. Ádám megpróbál könnyíteni a lelkiismeretén. Szonja és Gergő vajon lebukik Balázs előtt? Péter meglepő fotóra bukkan Gergő holmija közt. Timi egyre nehezebben viseli, hogy elmagányosodik a netes zaklatás miatt. Aliz és Krisztián közt felmerül, hogy miként vélekednek a gyerekkérdésről.
Ruhát, cipőt leginkább. Lehet, hogy kicsit túlzásba vittem, de ártottam ezzel valakinek? Elárulom, még most is veszek újabb meg újabb darabokat, ha meglátok valamit, ami tetszik. Azt hiszem, fel tudnék öltözni két évig úgy, hogy nem lenne két ismétlődő szettem.
Ne tartogassam... és ha pont az lenne az optimális darab egy alkalomra, amit kidobtam?
De szánalmasak vagytok. Lepontozni, mert sok ruhája van? Ez olyan mint gyakorin: ki ne derüljön, hogy szoktam nyaralni, mert gyorsan lenulláznak. Mindegy, ez rólatok állít ki szegénységi bizonyítványt.
Ez csak arra példa, hogy előszeretettel fotózta Antal Péter Voksán Virágot, ő szerintem csak fotómodell és tuti nem végzett fotózással kapcsolatos főiskolát.