Keresés

Részletes keresés

DuDoR Creative Commons License 2007.03.28 0 0 481
Amikor Judy felfogja, hogy érte jött az apja...

De ha Giin neve szerepel benne, akkor az nagy poéngyilkosság.
Előzmény: feketekavics (479)
DuDoR Creative Commons License 2007.03.28 0 0 480
Ismert mű, nem kell hozzá bevezetőár.

Ismert?

Esetleg a film dob valamit rajta, de nem tudom, hogy végülis ez mennyit számít...

Viszont a következő GFK könyv ugyancsak 2990Ft.:

Robert Charles Wilson: Pörgés (Spin)
450 oldal -- Kötés: karton

Pedig itt aztán tényleg nem lehet ismertséget ráfogni a könyvre avagy a szerzőre.

Előzmény: karbalán (476)
feketekavics Creative Commons License 2007.03.28 0 0 479

Amikor Judy felfogja, hogy érte jött az apja...

_FK

Előzmény: +Majmunka+ (478)
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.03.28 0 0 478

Kedves Mindenki,

most beszéltem a CSI kiadójával, és felajánlottam, hogy készítek egy szórólapot a CSI-ről a könyvfesztiválra.  (Én vállaltam a költségeit is, de rögtön felajánlották, hogy kifizetik.)  Szeretnék a könyvből egy részletet rátenni a szórólapra, ehhez kérem a segítségeteket. Ajánljatok olyan részt, ami a kedvencetek, amiről úgy gondoljátok, hogy megragadja az olvasók figyelmét. Bármilyen egyéb marketingötletet is szívesen veszek. Azt figyelembe kell venni, hogy bár a könyvfesztiválra sokat jönnek, és mindenki szereti a könyveket, óriási a kínálat is, és könnyű elveszni az információ-rengetegben.

Sürgős :)  Majmunka

feketekavics Creative Commons License 2007.03.26 0 0 477

Itt a könyvesbolt-duma szerintem on.

Végre látom hogyan kapcsolódnak egymásba a fogaskerekek, és mekkora az a gépezet, amibe a Csodaidők belekerült.

Az Ogfák vöröse cím tényleg gáz, a gyógyulás ideje szép, a gyilkolás ideje borzasztó.

Magam részéről összeszedem, melyik rokon mikor született/tartja a névnapját, és ezt a könyvet adom nekik.

Havonta egyet kibirok.

_FK

Előzmény: bookworm (474)
karbalán Creative Commons License 2007.03.25 0 0 476
Ismert mű, nem kell hozzá bevezetőár.
Előzmény: DuDoR (475)
DuDoR Creative Commons License 2007.03.24 0 0 475
Csak egy kis adalék a könyvárakhoz:

A Galaktika Fantasztikus Könyvek sorozat nemsokára megjelenő következő darabja ( Szergej Lukjanyenko: Éjszakai Őrség) 2990 forintba fog kerülni (450 oldal, puhafedeles).
bookworm Creative Commons License 2007.03.24 0 0 474
ilyet sajnos nem szoktunk hinni.. :) egyébként a vidám az, hogy tényleg vannak ilyen vevők, akik az általuk fontosnak ítélt könyveket előrehozzák, és átpakolják a piramisokat. aminek azon kívül, hogy általában baromi ronda lesz a végeredmény, és mi kapunk miatta a főnökségtől, sokszor más hátrányai is vannak: egyre szigorúbban szabályozzák, hogy mi kerülhet ki előre, és mi nem.

(ráadásul, ez mondjuk nálunk csak helyi sajátosság ugyan, de az ifjúsági irodalomban tartjuk - sok jó oka van annak, de leginkább kereskedelmi: ott keresik -, és az illetékes kolléganő nagyon nem szereti, amikkor az ő könyvei máshol is ki vannak téve, mert akkor nem lát rá az egész készletére, és egyébként sem szeret osztozkodni.)

Oké, könyvesbolt-duma off, megyek úgyis dolgozni.
Előzmény: +Majmunka+ (473)
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.03.23 0 0 473

Nem úgy gondoltam, hogy fogsz egyet, és elhagyod valahol a sorok között :D Hanem hogy szépen elhelyezi az ember a kupacot egy megfelelőbb helyen, és akkor azt hiszik, valamelyik kolléga pakolta oda :D

Előzmény: bookworm (472)
bookworm Creative Commons License 2007.03.23 0 0 472
és olyankor jön káromkodni a könyvesbolti eladó, hogy "vajon miért nem képesek oda visszatenni valamit, ahonnan elvették? be vannak oltva ellene? ha én bemegyek egy boltba, nem fogdosok meg minden kenyeret, hogy utána elhagyjam a sonkák között..." stb. :) csak úgy mondom. :)

(A Westendesek meg vannak vesztegetve, úgyhogy nekik kötelező "tükörben" tartani. ezt is csak úgy mondom.)
Előzmény: +Majmunka+ (470)
Enahma Creative Commons License 2007.03.23 0 0 471
Ezt nevezi a húgom direkt marketingnek. :-)
Előzmény: +Majmunka+ (470)
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.03.23 0 0 470

Ilyenkor kell feltűnés nélkül megfogni, és jobb helyre rakni :D

Előzmény: Törölt nick (469)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.23 0 0 469
Én a Campona Libriben láttam pár napja. Ott elég észrevétlen helyen volt. Betették a szépirodalom közé, egy elég észrevétlen helyre. Csak az látja meg, aki direkt keresi. :-(
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.03.23 0 0 468
Nem tudom, mit nyafogsz, ott van, ahol Vavyan Fable - úgyis mindig azzal jössz :D Most jövök a Westend Libriből, ott a "Szórakoztató irodalom" kupacban van, szintén jó helyen. Jó könyvek, és nem olyan jó, de népszerű könyvek között.
Előzmény: Enahma (467)
Enahma Creative Commons License 2007.03.23 0 0 467
Női könyvek? Na nem. Akkor már inkább a gyerekrészleg, a mesék és a kifestők. Nem érdekel a reklámérték. Tényleg nem.
*rosszul van*
Kill me now.
Előzmény: +Majmunka+ (466)
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.03.23 0 0 466
Nem, most nem ez a helyzet. Én előtte fél órán át kerestem a boltban, hogy merre lehet, morogtam is. Aztán indultam kifelé, és ott tényleg nem lehetett nem észrevenni. Bár szerintem jobb helye lenne a női könyvek között, de az tény, hogy látványos  helyre tették. (Ha több lett volna kinn belőle, átvittem volna párat, de így esélytelen volt :) )
Előzmény: Enahma (465)
Enahma Creative Commons License 2007.03.23 0 0 465
Arra nem is gondoltál, hogy nem véletlenül áll rá a szemed...
Én nem nyilatkozom, én mindenhol kiszúrom, ahol látom, még ha az alsó polcon, három Dan Brown mögé tuszkolták is be. :-)
Előzmény: karbalán (464)
karbalán Creative Commons License 2007.03.22 0 0 464
Voltam a Libri könyvpalotában, átrendezték némileg a boltot, mióta legutóbb ott jártam. Most a szórakoztató irodalmi részleg átköltözött a kijárat közelébe, egy elég szűk folyosórészre. Mindenkinek itt kell elmennie, ha ki akar jutni a boltból. A Csodaidők egy olyan polcon van, amelyre csak lapjával férnek föl a könyvek, a CsI-ből 4 van kirakva, 2-2 egymás alatt, ennél tökéletesebb elhelyezést kívánni sem lehet. A szűk folyosón képtelenség úgy elmenni, hogy az ember ne látná, ráadásul azzal, hogy a borítója ilyen egyszerű, szemben a legtöbb könyv ábrákkal díszített borítójával, illetve a feltűnő piros-narancs színe miatt szintén nagyon könnyű észrevenni. Csak nem valami CsI/Enahma fan rewndezgeti ott a könyveket? :). Egyéblént a mellette lévő Fókuszkönyváruházban is két helyen láttam, pedig nem is kerestem.
Lilyanjudyth Creative Commons License 2007.03.20 0 0 463

Megkérdezhetem, hogy akadt errefelé egy lelkes emberke, és készített netán CSI háttérképet...? (Annyira nem mániákus, csak szeretne egyet...)

Furcsa volt úgy olvasni a cikket, más szemszögéből - aki ugye "nem közölünk való". Mondjuk nemigen olvasok olyan újságot, amiben netán CSI cikkre lelnék, talán azért is. ;-) (De ha netán mégis, nem felejtem el bescannelni)

Enahma Creative Commons License 2007.03.19 0 0 462
Itt az első olyan kritika, amelyet nem olyan ember írt, aki "közénk" tartozik: Végtelen és korlátolt Vigyázat, a link egy pdf-fájlt nyit meg, amely a Debrecen c. városi lap egyik számát tartalmazza - én a legvégén vagyok.
rkat Creative Commons License 2007.03.19 0 0 461

Igen, tényleg :-)

Jók lettek. :-) (a képek felét edig nem tudtam megnézni, mielőtt valaki azt hinné, csak a sajátom érdekel... Áh, már mindegy, ezt nem mosom le magamról! :-DDD)

Jaj, az az og-bonsai... *elálmodozik*

Előzmény: Enahma (460)
Enahma Creative Commons License 2007.03.19 0 0 460
Már bejön. Volt egy kis problémám majmunka ékezetes képei miatt... :-S de már megoldódott, most IE és Ff alatt is tökéletes. Hajrá.
Előzmény: rkat (459)
rkat Creative Commons License 2007.03.19 0 0 459
Letöltöttem a Mozzillát, de még azon sem jön be nagy méretben a képem. Csak azért nem gyanakszom hatalmas, személyem elleni ufo-támadásra, mert Eszkieszék képe se jön be (van ami bejön, de nem mind) - legalább ketten (azaz négyen) vagyunk a nehéz helyzetben... ;-)
Előzmény: Enahma (454)
Enahma Creative Commons License 2007.03.19 0 0 458
A probléma megoldás alatt. 10 perc múlva jó lesz.
Enahma Creative Commons License 2007.03.19 0 0 457
Pedig rólad is van kép - sőt, a Rólad készült kép a legnagyobb :-)
A felugró ablakban nekem sem jön be semmi, azzal nem tudom, mit kezdjek. De a képeknek az az eredeti mérete, ami az oldalon megjelenik...
Előzmény: karbalán (455)
karbalán Creative Commons License 2007.03.19 0 0 456
Windowsos
Előzmény: karbalán (455)
karbalán Creative Commons License 2007.03.19 0 0 455
Úgy látom, én ott sem voltam. :) A nézegetés közepén elkezdtem a nexteket nyomogatni, hogy gyorsabban haladjak, de úgy kihagyott egy csomót. A képre kattintva feljött a popup ablak, amiben a képnek kellett volna megjelennie, de nem jelent. Ja és Windowsod Firefox. Balázs István is ott volt? Nem is tudtam. Vagy tudtam, csak elfelejtettem?
Előzmény: Enahma (451)
Enahma Creative Commons License 2007.03.19 0 0 454
Ha elküldöd, felteszem őket szívesen! :-) Nem tudom, hogy IE (= Istenítsetek Engem, Iskola Eszelőse) alatt bejön-e, nekem csak Firefoxom van, az alatt készítem az oldalt...
Előzmény: natlee (452)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2007.03.19 0 0 453
(én rájöttem kemény fél óra után, hogy IE-ben nem jönnek be, de más böngészőben igen.)
natlee Creative Commons License 2007.03.19 0 0 452

Vannak képek nálam is, ha gondolod, el tudom küldeni :)

(sajnos az oldaladon nem jön be minden kép :( nálam a hiba?)

Előzmény: Enahma (451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!