Keresés

Részletes keresés

bartolo12 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1356

no ez az, amit a hivatásos orvosok, akik sztem már maguk is belátták (tisztelet a kivételnek), hogy nem tudnak gyógyitani vegyszeres kezelés nélkül....ezt szokták kuruzslásnak minősiteni, hiszen rontja a piacukat...de iszonyú hasznos, csak intelligencia kell az ilyen UTAK-hoz:)))

Előzmény: Semmisem (1352)
ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1355

Tegnap kérdezte egy topiktárs a Lyme-kór topikban (oda irogatok mostanában, életem során vagy 60-80 kullancs volt bennem, sokukat már csak döglött állapotban vettem észer belémfúródva), hogy mit csináltam a szemekre és a látásom javítása érdekében. Ott is megy az orvostól orvosig, antibogyótól antibogyóig, teszttől tesztig, hogyan kivédeni elviselni ezeknek a szereknek a mellékhatásait stb - tehát a nagy körforgás, de valahogy nem látom, hogy nagyon menne a dolog. De már páran elkezdték a rezgéseket, és már eredmény is van, aminek szintén örülök. Ezt írtam összefoglalóan ott:

 

Már rossz volt a helyzet (nagyon szárazak voltak a szemeim, meg kezdődő szürkehályog volt a szemlencsén), 9 évig hordtam szemcsit, de a 2.5D már kevés volt és azon gondolkodtam 2009 elején, hogy erősebb szemcsi kell - de a nyakam miatt elkezdtem a túrákon hátrafelé járkálni, meg futni is, hogy rendbejöjjön a nyakam (focin elszenvedett kacifánots nyaksérülés). A legnagyobb meglepetés otthon ért TV nézés közben, szinte nem tudtam elhinni, hogy tök élesen látom a TV-t, még a legapróbb betűket is simán olvastam 3.5 méterről, pedig akkor még csak kis képernyőjű színes TV-m volt (kb 57cm átmérő). Fogalmam se volt, hogy mi hatott pontosan, de ezzel párhuzamosan elkezdtem gyorspislogást is tanulni (ameddig bírom s a leggyorsabban, ahogy csak lehet, persze akkor még nem tudtam, azt amit ma). Ez a két dolog segített az elején és 3 nap alatt letettem a szemcsit. Első nap 20 percet bírtam a melóban, másnap már 40 percet, a harmadik nap 2 teljes órát (mindig reggel), na és a negyedik napon az egész napot szemcsi nélkül melóztam le a számgép mögött. Egész hihetelen volt, a kollégák is belkekezdtek (mindenki szemüveges 50 év felett, fiatal meg csak egy kettő van szemcsi nélkü), vagy 12-en, de mindegyik pár nap után feladta. Innentől alaposan utánajártam a saját elképzeléseim szerint a látásproblémának. Ezeket csináltam:

hátrafelémenés, hatrafeléfutás, kilométerek szinte naponta, mert nem tudtam, hogy mi hat

nagyon sokszor lehajoltam és úgy voltam hosszú percekig, sokat álltam kézen is

nyomtam a dalokat csukott szájjal, hogy fent rezegjenek a hangok

rengeteget voltam a két ideális tartásban: pont felfelé, meg pont lefelé (fej is meg a szemek is). Lefelé meg így rengeteget olvasni tanultam, beállítani közelebbre a fókuszt. Kezdetben 130centitől közelebbit nem tudtam olvasni, de simán megtanultam levinni egész kevesebb, mint 2 (azaz kettő) centiig. Ezt a mai napig csinálom a hétvégén, reggel, mikor a feleségem alszik.

gyorspislogásos edzések

könnytermeléses edzések

pislogás nélküli edzések: 15-20 perc pislogás nélkül nyitott szemekkel. Ehhez tudni kell sok dolgot egyszerre csinálni.

rengeteget vagyok sötétben, nem ojtogatok sehol villanyt. Ez télen csak reggel olyan 3-4 óra sötétben. Olyan jó lett a sötétbeli látásom is, hogy meg vagyok lepődve, mikor a srácok télen a focin aszongyák, hogy be kell fejezni, mert sötét van és nem látnak. Én meg észre se vettem, hogy sötétedett.......

rengeteget edzettem a mikromozgásokat éjjel. Ezt látni lehet, nem egyszerű, de nekem már simán megy. Az előbb említett srácot sikerült rávezetnem, persze eltartott neki, míg megértette, hogyan lehetne látni, de sikerül már neki. Ez nagyon fontos a látás szempontjából.

kivesésztem az olvasást és készítettem elég sok programot, melyekkel különböző animációkat generáltam - ami az olvasás megkönnyítéséhez vezetett

a negatív (komplementer) színek kisérletezgetésével (a mesterek auralátásnak nevezik – de szerintem nem az, a kolléganőmet 5 perc alatt megtanítottam aurát látni – vagyis a negatív színeket)

ezután tudtam szerkeszteni olyan programot, mellyel olyan animációkat készítettem gyorsolvasásra, melyek ki tudják küszöbölni a negatív (komplementer) színek zavaró hatását. Így szinte elképesztően gyorsan lehet olvasni mindenféle edzés nélkül

Rengeteg infó van ezekről (meg amit kihagytam) az említett topikomban: Szemtorna, látástorna – megéri? No meg a Szemszárazság (k.lencse) című topikban, szintén itt az indexen a szemészeten.

Előzmény: Semmisem (1352)
ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1354

Hát ez klassz, épp meg is említettelek az előbb, már ebbe be akartam rakni (amire írtál), de a végén elszállt a fejemből, de rögtön visszajött a gondolat, ahogy elküldtem - na ez is érdekes.

 

Nagyszerű, gratula - úgy ahogy Te is csinálod, meg én, meg ahogy bartolo is írta - nem kell hozzá kémia (gyógyszerek, gyógytea, vitamintabletták stb - így tehát még orvosok és ezek nélkül is rengeteg dolgot meg lehet oldani a hullámokkal, rezgésekkel, ütésekkel, kopogtatásokkal  - mindig észben legyen a 6 alapirány, amit itt is említettem.

 

Ez is nagyszerű példa, hogy meg tudja az ember csinálni. Aztán még ott vannak az állóhullámok - tehát mikor egyszerre megüti az ember a hely két ellentétes oldalát. Akkor a mindkét oldalról jövő hullám bent középen kioldja egymást és atádja ezáltal úgy az energiát, hogy a fájó testrész nem is fáj, még az igen erős ütéstől sem. De ha csak az egyik félén üssük, akkor például beszarik az ember attól....

Előzmény: Semmisem (1352)
ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1353

Ja még kifelejtettem. Itt a topikban Semmisem is nagyon kitartóan kérdezgetett és próbálgatott ezt azt, meg Te is valamit próbálgattál a rezgésekből - a meditáció is az...... 

Előzmény: bartolo12 (1350)
Semmisem Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1352

Jók ezek a konkrétn példák, én ezek mentén értem meg főleg az ejárásokat! Lehetne ilyeneket felsorolni itt.

 

Most ma én is úgy ébrendtem h aszsimetrikus fejféjásom volt, olvasom az olvtárstól, mit gondol a hátteréről, olvaosm a másik nyakfájás íííí hangos eljárást. Na vegyítettema  kettőt. Még hozzá tettem pár dolgot:

 

megdöntöttem abba az irányba a fejet, ahol nem fáj, a nyak a másik oldlaon így feszült/nyúlt, ujjaimat rátettem egyes terüeltekre keresve, kutatva, ahol csomot, nehézséget észleltem, ott hagytam és elkezdtem az íííí-t hangoztatni és keresni a frekvenciát ami vissza verődött az ujjak végéről. Nem kellett 1 óra, de talán  1 perc sem, megismételtem,ugy h alap helyzetből lassna döntöttema  fejem, és a nyulást követve kerestem és ííí-t hallattam. Na az történt h adta magát egy másik ozdulat rögötn és kis pattanássla a helyére került valami, a blokk pedig feloldódott!

 

Köszönöm, csapat!

Előzmény: ghepard (1349)
ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1351

Köszi, ez a visszajelzés nekem is jól jön, hisz több ember találhat aztán még egy két dolgot. Igen a szervezet inteligens, s mivel sejtekből vagyunk összerakva - akkor akarva nemakarva azt is feltételezni kell, vagy egyenesen elfogadni - hogy bizony, azok a pici sejtek is inteligensek. Nem is beszélve a bacikról vírusokról, gombákról, élősködőkről - melyek többen vannak bennünk, mint sejtjeink száma. Nekem például régen voltakmolyan eseteim, mikor megfordultam az ágyban, de a kezem nem mozdult - mert annyira és olyan sokat rajta aludtam, hogy szinte már halott volt - teljesen el volt zsibbadva, de feléledt :) A csörgőóra nélküli felkelés) a vonat pontosan megy, nem vár, ha elalszom) úgy látszik megtanított valahogy tudatosan aludni és ilyesmi már nemigen fordulhat elő - de ki tudja, sosem lehet tudni, mit tartogat nekünk az élet....

Előzmény: bartolo12 (1350)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1350

gratulálok, komoly dolog!

nálam a meditáció, irányitott formájában használ ilyen esetben, ha pl asszimetrikus fejfájással ébredek éjszaka, alighanem valami érgörcsölés következtében, ami veszélyes is mert megemelheti a vérnyomást (a folyadék igy próbál utat törni magának, nagyobb nyomást ad rá a végtelen intelligenciájú szervezet)..s akkor elmúlik, semmi kemikália:)

Előzmény: ghepard (1349)
ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1349

Ilyen dolgokért érdemes volt gyakorolnom rengeteget. Vagy egy hónapja felkeresett egy kb 40 éves srác, nem akart a topikokba irogatni, csak velem mailban. Rettentő kitartó, az eddigi legkitartóbb, aki hozzám fordult mailban (voltak jópáran). Rengeteg mailt váltottunk, a lehető legaprólékosabban kérdez mindent - minden elismerésem. Tegnap (is) kaptam Tőle egy mailt, ami megint boldogsággal tölt el:

 

Ujabb sikerelmennyel gazdagodtam!

 

Tegnap este (otthon) tettem/vettem, egyszercsak beleallt a fajdalom a 
nyakamba. Hu a francba, mondom magamnak csak ez hianyzott. Ez a "tipusu"
fajdalom nagyon ismeros, hisz gyakran elojon es minimum 2 napig eltart
(ha elforditom a fejem akkor aztan rendesen belenyillal, ezzel jar).

Mar akartam is szolni a felesegemnek keszitse a kezeit a masszirozashoz.

Nade, jott az otlet, a hang! Es csak ugy ni, eleg hangosan (pedig az
egesz csalad otthon volt ... de nem nagyon erdekelt mert nem volt hova
tekeredjek) elkezdtem iiiiii-zni olyan hullamszeruen (alacsony frekirol
folyamatosan fel magasfrekire es vissza) es kozben a fejem poziciojat
valtoztattam. Vagy 10 perc utan ereztem, mintha enyhult volna.
Nade mondom, csak bekepzelem, de azert folytattam. Vagy 1 oran at
csinaltam es TENYLEG a fajdalom mult elfele!!!
Nem jott h elhiggyem, h sikeresen alkalmaztam. Nem jott h elhiggyem h
mar alig erezheto a fajdalom. Ide/oda tekergettem a fejem es CSAK
halvany fajdalom erzetem volt. De akkor mar abba kellett hagyjam mert a
gyerekek lefekudtek.
Reggel felkeltem es szinte nem is erztem semmi fajdalmat. Meg ranyomtam
egy kis hangot es tok jol erzem a nyakam. FANTASZTIKUS!
Nekem soha nem mult el ez a tipusu fajdalom 2 napon belul, most meg 1
ora kellett hozza!

El vagyok szallva es NAGYON ORULOK NEKED es a szerencsemnek h megtalaltalak.

 

Tehát valami csak átment hozzá a vezetékeken (interneten), én úgy szokom Neki mondani, hogy már elkezdted átdrótozni az agyadat. Ha elhiszed, hogy tudsz magadon segíteni, fogsz is........

ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1348

Hát úgy okosokodnak, de nem hiszem, hogy ezzel igazolva volna, hisz jó formán pontosan még azt se tudni, hogy hogyan, miért van a gravitáció. Persze magyarázatok vannak szép számmal. Meg elméletek is, párhuzamos univerzum atomnyira tőlünk, multiverzum, húrelméletet, sötét anyag stb. No meg hogy nincs is anyag, minden csak hullám, energia stb.

 

Tehát akkor próbálkozhatunk bizonyos hullámokkal hatni magunkra, ami szintén csak sok hullám egyvelege.......

 

Előzmény: bartolo12 (1347)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.16 0 0 1347

Ezotéria és fizika...most olvastam :)

 

Freund Tamás Széchenyi-díjas agykutató nyilatkozik, aki Stephen Hawking fizikus kijelentéséről – „Ma már mindent tudunk, amit Isten tudhatna, ha létezne. De nemlétezik” – kifejtette: „Erről a nagyképű megjegyzésről hasonló a véleményem, mint annak, aki korrigálta Nietzsche egyik kijelentését: »Isten halott« (aláírás: Nietzsche). A javítás szerint: »Nietzsche halott« (aláírás: Isten). Nem nehéz eldönteni, melyik a valószínűbb.

Fizikusok által igazolt tény, hogy ha a gravitációs erő csak egy milliárdnyival kisebb lett volna az ősrobbanás pillanatában, mint amennyi – és senki nem tudja levezetni, miért volt pont akkora –, akkor szétspriccelt volna az Univerzum. Ha egy milliárdnyival nagyobb lett volna, akkor az első pillanatban vissza is zuhant volna önmagába. Nem létezne az anyagi világ. Vannak továbbá fizikai állandók, amiket sehonnan nem tudunk levezetni. Az atommagokon belüli erő, ha egy milliárdnyival kisebb, akkor csak hidrogénatommagok léteznének, ha egy milliárdnyival nagyobb, akkor csak hélium. Egyikből sem lehet az atomok és molekulák hihetetlen gazdag arzenálját előállítani. Én Isten-hívő vagyok, de szerintem az ateisták hite az enyémnél sokkal nagyobb, hiszen ők a véletlenek egy olyan sorozatában hisznek, ami sokkal valószínűtlenebb, mint egy tér-idő dimenziókon kívüli teremtő erő létezése. Egyébként Hawking számára is elképzelhetetlen, hiszen ezt írta korábban: »Nagyon nehéz lenne megmagyarázni, hogy a világegyetem miért pont így kezdődött, hacsak nem Isten akaratából, aki hozzánk hasonló lényeket szeretett volna ezáltal teremteni«.”

ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 1346

Köszi, hogy betedded ide a videó linkjét. Már láttam pár hónapja, valaki küldte nekem a linket mailban. Még így látva is nehéz elhinni, de ez gyakorlatilag egybecseng azzal, amiket én is tapasztalok ezekkel a hullámokkal, rezgésekkel. Ami nem megy az embereknek, annak az érzésnek a kiváltása  atestben. Tehát gyakorlatilagg, mintha elmentem volna orvoshoz, szededm a gyógyszert mindazt azért, hogy meggyógyuljak. Enélkül ezt az érzést nem yudják kiváltani az em,berek - uralja őket a félelem és a tehetetlenség, ez meg maguk ellen hat. Nekem se ment ez az elején, én is féltem, hogy mi lesz, ha nem sedem ezt azt, nem megyelk orvoshoz stb. De pár pozitív és sikeres tapasztalat segítségével el tudtam érni, hogy pontosan látom a gyógyulás útját és tudom is, hogy hogyan jutok el oda - csak meg kell tenni azt azt utat........ Persze sose lehet tudni mit hoz a jövő.........

Előzmény: bartolo12 (1345)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 1345

igen, meg a könyvek is fenn vannak, amikre érdemes odafigyelni

 

de ez is zseniális és ezekhez kapcsolódó (test-tudat gyógyitás)

 

http://www.mindenegybenblog.hu/videok/3-perc-alatt-gyogyult-meg-a-rakbol-az

Előzmény: ghepard (1344)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 1344

Igen, itt olvasgattam egypár cikket......

Előzmény: bartolo12 (1343)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.10 0 0 1343

igen itt mindent megtalálsz...

 

http://www.tenyek-tevhitek.hu/

Előzmény: ghepard (1342)
ghepard Creative Commons License 2014.10.10 0 0 1342

Igen, ezt tudtam, talán valahol olvastam, hogy még per is volt ellene vagy valami olyasmi. Ezért már jópárszor megfordult a fejemben, hogy majd elolvasom valamelyik könyvét, mert eddig csak a honlapján olvastam bele néhány írásába. De most, hogy megemlítettél egy konkrét könyvet, akkor majd most belekezdek......

Előzmény: bartolo12 (1341)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.09 0 0 1341

Szendi egyébként a legnagyobb kritikusa a hagyományos nyugati orvoslásnak, meg gyógyszeriparnak, különösen antidepresszáns és PPI-gátló témában, meg a paleo nagy aposztola, pedig maga is orvospszichiáter...

Előzmény: ghepard (1340)
ghepard Creative Commons License 2014.10.09 0 0 1340

Köszi........

Előzmény: bartolo12 (1338)
ghepard Creative Commons License 2014.10.09 0 0 1339

Már lehúztam, majd fokozatosan elolvasom. Ismerem ezeket a dolgokat, de nem árt más forrásból is átolvasni. Meg átnézem lassan a placebo kutatásokat is....... Majdcsak az emberek elhiszik, hogy menni fognak a dolgok AB nélkül is......

Előzmény: bartolo12 (1338)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.09 0 0 1338

Szendinek immár sok könyve van, s lassan higulnak a témái, mert túlzottan termékeny lett, de a Pánik c. pl még nagyonis jó, mert a betegségek és pszichoszomatikus tünetek lényegéig ás vissza, s a test-elme gyógyászathoz közelit, különösen az idegrendszeri betegségfajták kapcsán, nevezetesen a pánikbetegségek (ezerarcú kór, mint a reflux) vizsgálatánál, s rengeteg kiutat is ajánl, konkrét módszertani tanácsot ad, stb...javaslom elolvasni:)

Előzmény: ghepard (1337)
ghepard Creative Commons License 2014.10.08 0 0 1337

Szenditől keveset olvastam, össze vissza olyan 70-80 oldal lehet.

 

Deepak Chopra egy orvos, s így sok dolgot tapasztalt és tud a sokévi gyakorlata alapján. Ezért roppant érdekes, ahogy magyarázza a spontán gyógyulásokat rákból is. A könyv írásakor már vagy négyezer ilyen eset volt ismert orvosi körökben is (valamikor 1989-ben). 

Előzmény: bartolo12 (1336)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.08 0 0 1336

aha, már olvasom, s jó...hasonlit stilusában és érveléseiben a Szendi Gábor könyvekhez...

Előzmény: ghepard (1335)
ghepard Creative Commons License 2014.10.07 0 0 1335

OK, akkor már olvashatod is, remélem hasznodra válik, jó kis olvasmány....

Előzmény: bartolo12 (1334)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.07 0 0 1334

kössz, már le is jött:)

 

Előzmény: ghepard (1333)
ghepard Creative Commons License 2014.10.07 0 0 1333

Azt hiszem, hogy innen:

 

http://data.hu/get/3927449/Deepak_Chopra_-_Kvantumgyt2005.rar

 

lemész az oldal aljára, ott van hogy ingyenes, de lassú letöltés. Reggel mondjuk pár perc alatt megvan. Most dél körül már lassan megy, de letöltheti úgy is.

Előzmény: bartolo12 (1332)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.07 0 0 1332

sajna hiába küzdök, az Édesviz 2006-ban adta ki s elvitték az utolsó antikváriumi példányt is 6 ezerért, vagyis dupla áron...te honnan töltötted le? végül is nem vastag kötet...amúgy Chopra meglepően termékeny volt, én a Mi a csudát tudunk a világról c. filmben hallottam beszélni több helyütt....jó film, számomra először feszegette a kvantumfilozófia kérdését...

Előzmény: ghepard (1330)
ghepard Creative Commons License 2014.10.07 0 0 1331

Én is szokom mondogatni, hogy hiába tudsz mindent, vagy rengeteget - olvastál ezt azt, ez semmire se elég. Ebből még a test semmit se hasznosít - az csak akkor jelentkezhet, ha elkezd az ember gyakorolni, próbálgatni, kisérletezgetni és így talán valamit hasznosíthat a test a megszerzett információkból.

 

Az ember sokat tehet magáért, azt hiszem, hogy a legtöbbet. Persze vannak azért helyzetek, mikor nem tud tenni semmit és élete mások kezében van (súlyos balesetek  stsb) - de még akkor is nagy részben a testétől függ, hogy túléli e.

 

Mint írtam, én is próbálgattam a kopogtatásokat, ütéseket. De mindig valami egyszerűbben járt az eszem. Olyan dolgokon, amiket bárhol és mindenféle időveszteség nélkül tudok csinálni és van is hatása. Tehát, hogy ne kelljen amiatt külön leállnom  - a légzés variabilitása és a különféle kicsi de gyors vibrációk ezt megteszik bármikor és szinte bárhol.

Előzmény: Semmisem (1329)
ghepard Creative Commons License 2014.10.07 0 0 1330

Remélem megtalálod........

Előzmény: bartolo12 (1328)
Semmisem Creative Commons License 2014.10.03 0 0 1329

Érteni vélem egy két saját felismerésedet és hasznosságot. És nézzük ezt a híresÖveges Profeszsor mondása alapján, h csak az érdemes a tudás névre, amely dolog gyakorlati alkalmazásához is értünk. Másvalaki ugyanezt úgy mondta h az emebr tudásra csak TETT alkalmával tehet szert. Olvasva nem.

 

EMlítettem h találkoztam ezzel a dó-in módszerrel találhatsz videót róla. Azt mndják végtelen egyszerű és cspdája h tökéletes, nem javítható tovább,ezért feledésbe is merülujr aésujra.

 

Érteni vélem a próba által, h évek kopogtatása hogyan hathatott rád. Önmagamnak tett igéret által mindennap végig csinálok egy egész testes dó-int, 5 percnél nem sokkal több.

 

Az merült fel nekem, bennem,h mindnekinek kelllegyne sajátságos nyelvezet, játszótér ahol megért, pl gephard téged lehet kevesne értenek meg, vagy egy jógit, szerzetest, egyéb specialistát, mert más a felfogás, mások a megérétsi lehtőségek. de így avgy úgy lehetséges együtt fejlődni.

 

Egyszer cska megért az ember ha törekszik. én most ezzel a dó-in, és shiatsu vonallal foglalatoskodok, és olyan mintha mindig ezt cisnltma volna, nagy érdekes, és meghökkentő. Már próbálgatom azt a csepp tudást másokon, nagyon érdekes. főleg a felsiemrés h milyne keveset tudok és milyen durván máködök. De ez jó, mert legalább tudom mia  helyzet, innen lehet indulni.

 

na ilyemsi

Előzmény: ghepard (1327)
bartolo12 Creative Commons License 2014.10.03 0 0 1328

ok, szuper, megkeresem!:)

Előzmény: ghepard (1327)
ghepard Creative Commons License 2014.10.03 0 0 1327

Hát valahogy úgy van, eltart egy kis ideig, míg az emberek átkapcsolnak más módozatba, nemzedékeken át is eltarthat ez a folyamat, mint ahogy írod is.... :)

 

A könyv címe: Kvantum gyógyítás. Az 1274-es hsz-omban említettem s azt már nem olvastad, mert azt gondolom, hogy az 1272-es hsz-t is Te írtad. Onnantól nem voltál itt mostanáig, gondolom is kb miért - már ha Te voltál az. A könyv 350 oldalas és fent van valahol a neten az angol is. Azt is letöltöttem a kolléganőmnek, mert Ő nem tud magyarul (szlovákul, csehül nem találtam). Magyart is csak JPG fájlokban találtam, tehát 174 JPG fájlt. Ebből aztán csináltam könyvet és elolvastam.  De meglehet könyvesboltokban is, de ez nem is olyan biztos. De nemrég említettem egy magyar szemtrénernek, akivel elég sokat levelezgetek mailban - és láss csodát Ő már régen megvette, el is kezdte olvasni, de nem nagyon értette. Azt írta, hogy most már lehet meg fogja érteni, én mindig fizikai megközelétessél (amolyan hullám, rezgés) magyarázgattam neki is a dolgokat.

Előzmény: bartolo12 (1326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!