Keresés

Részletes keresés

tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 431

Meglátjuk. Én nem vagyok PR szakértő, hogy szakmilag megítéljem. Csak a megérzéseimre szoktam hagyatkozni. És ez a kép nálam nem verte ki a biztosítékot.

Ps. Te még nem vagy álmos? Én sajnos nem, pedig már le kéne feküdni. Ami még hagyján. De reggel meg fel KELL kelni. 

Előzmény: ooloo (430)
ooloo Creative Commons License 2006.08.25 0 0 430
Nem, én megrögzött Demszky-fan vagyok, az én példám tehát nem jó. A kínálatból az MDF hívei nyilván Katonára, a Fidesz és csatolt részei barátai pedig élből Tarlósra fognak szavazni. Halászni az elbizonytalanodott szoci szavazók között lehetett volna a "független", az "MSZP-s alpolgármesterek", meg hasonló csali-dumákkal. Erre 0rbán, majd utána Balczó is ügyesen begyalogolt a porcelánboltba. Ezek Demszkynek kampányolnak? :o)
Előzmény: tbando (428)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 429
Örülök, hogy egyetértünk.
Előzmény: Törölt nick (427)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 428

Miért gondolod? Te például e kép hatására döntötted el, hogy nem fogsz Tarlósra szavazni?

Előzmény: ooloo (422)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 425

Tökfelesleges olyankor érvelni, amikor valaki zsigerből dönt. Narancsfing nem hülye, csak utálja a fideszt. Szíve joga. Itt is csak látszólag érvelt, valójában kampányolt. Szegény Demszky, nehéz helyzetben lehet. 

Előzmény: tezsvered (244)
ooloo Creative Commons License 2006.08.25 0 0 422

Tarlós meg majd köszöni szépen az ingyen reklámot. 

Ezt már nem lehet überelni ... -10% ... legalább. Ráadásul teljesen értelmetlenül.

Előzmény: tbando (418)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 421
"Hát éppen azon sírnak itt egyesek, hogy ezt nem fogja megköszönni."

csak akkor, ha sikerül elferdítenetek az igazságot. Amit az index cikkel már el is kezdtetek.
Előzmény: Törölt nick (419)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 420
a saját szarunk, az saját dolgunk akart lenni. Szóval mi a saját dolgukkal foglalkoztunk. Mi Viktorral foglalkoztunk. Engem sosem érdekelt, hogy éppen mit mond Kovács vagy Horn.
És most sem érdekel mit beszél Megyó! -mert nem voltak hatással az életemre.
Oviék hülyeségei (Koronausztatás, magyarkodás, Fideszes-ügyek) szintén nem voltak hatással az életemre... viszont a komcsik "szakértelme" nagyonis hatással lesz ránk.
itt van példul a tűzijáték esete. Pont jó kezdés a csomaghoz!
Előzmény: Törölt nick (417)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 418

Arculathiány? Gondolod hogy hiányolni kéne az ATV-Népszava-168 óra eddigi segítségét? Az ezutánit persze nem lehet elkerülni, de mivel időprésben lesznek, a nagy igyekezetük könnyen visszájára fordulhat.  Tarlós meg majd köszöni szépen az ingyen reklámot. 

Előzmény: Törölt nick (413)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 416
tudod, gondolom, hogy nem hallgattad azt az interjút Vitykával és azért szajkózod a ballib ostobaságot.
Szóval ez csak egy egszerű reggeli rádióműsor volt, ahol mellékvágányként felvetődött a magyar kis-és középvállakozások megsegítése. És erre mondta Viktor, hogy ha valaki úgy érzi, hogy segíteni akar rajtuk, akkor ez a vonalkódos dolog, is jó lehet kiindulásnak. (példul "jobber" mamiknak, akik nem tudják mi az a "Made In Hungary"...)

Aztán már jött is a témaváltás.. Semmiféle szózatszerű felhívás nem volt a dolog mögött.

Csakhogy a hülye ballib harap minden szóra amit Vityka mond, mivel nincs más dolga. (ugye saját ötletek hijján...)
És mivel most semmi rosszat nem mondott ezért cselesen kifelejtették az idézetből azt , hogy "ha minőségben és árban van hasolnó, akkor azt vegyék amelyik 599-el kezdődik"

Atán már lehetett is példálózni a Magyar Nemzettel aminek NEM 599-el kezdődik a kódja így (idézem az indexet) "fennakadna a jobboldali rostán"...

Naszóval csak ennyire vagytok félretájékoztatva. Amúgy az index cikk azért is cseles, mert ugyanazt eljátszották, mint most Tarlóssal. Betették a szószerinti szöveget, viszont mind a címben, mind a kommentárban úgy írtak róla, mintha a saját értelemzésüket mondta volna Viktor.

Mellékesen meg érdekes, hogy OVIék idejében mi a saját szarunkkal foglalkoztunk, és nem azzal hogy mit ugat az ellenzék. De ezt már a portáslelkűség számlájára írom.
Előzmény: Törölt nick (413)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 414
A biztos, hogy nagyon el fog durvulni. De azért érezhetően lagymatagatabb lesz a szokásosnál. Mivel a baloldalon is egyre nagyobb a kiábrándultság, és egyre kisebb lelkesedéssel szállnak be a lejáratási kampányba.
Előzmény: halinorbi (410)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 412

Lehetséges, hogy igazad van, de sokat ront az értékén, hogy csak most hallok ilyeneket először. Ráadásul a kifogásaid konkrétumok nélküli minősítések. Hát ez így molyfing. Mindazonáltal az egyikhez érdemes néhány megjegyzést fűzni:

- summantásban jól együttműködik a politikai erőkkel, de fejlesztésre képtelen - nézd meg mit tud felmutatni Óbudán.

1. Jól együttműködik a politikai erőkkel. Ez alapvető fontosságú erény egy polgármesternél

2. Abban müködik együtt, amire a politikai erők kényszerítik. Ha a szavaiddal élve summantásra, akkor a summantásban. Ha a közösség javára, akkor meg abban.

3. Budapesten minden bizonnyal ballib többségű lesz az önkormányzat. Szerinted mire akarják majd rávenni? (Egyébként jobb ha nem hisznek neked, és a summantást felejtik. Nem fog menni. Ez azért kitűnt a hanganyagból)

4. Fejlesztésre képtelen. Nem hinném. Inkább arról lehet szó, hogy habitusából fakadóan a működőképesség fenntartása érdekli elsősorban. A fejlesztési elképzelések kiötölését pedig átengedi az önkormányzati kreatívoknak. Kell ennél jobb?

Előzmény: narancsfing (224)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 411
vonalkódakat = vonalkódúakat
Előzmény: halinorbi (410)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 410
ugyanaz a technika, mint az Orbán féle 599-es vonalkód kifigurázása. itt a cikk

A cikk közepén ugyan beidézik a teljes szöbeget: miszerint OVI arra kérte az erre fogékony emberkéket, hogy amennyiben találnak árban és minőségben hasonlót, akkor próbálják az 599-el kezdödő vonalkódakat vásárolni, mert bár még ezzel sem biztos, hogy magyar a termék, de legalább nagy valószínűséggel az.

Namost ehhez képest az egész index cikk azzal foglalkozik, hogy milyen termékek hullanának ki a "jobboldali rostán"... és felsoroják példul a Magyar Nemzetet is mert annak sem 599-el kezdődik... mintha el is felejtetták volna az imént beidézett szöveget.

Aztán a Hetihetesben Farkasházi is diadalmasan kiosztott a beszélegetőpartnereinek egy csomó jobboldali újságot, és fröcsögő szájjal kérdezte, hogy ezeket miért nem szabad megvenni OVI szerint. Az étlagember meg elmondthatta: de hülye ez a Viktor...

Ugyanez lesz Tarlóssal is. Esélytelen szegény. Bár biztosan jól meg fogja szorongatni Demszkyt.
Előzmény: fraki (409)
fraki Creative Commons License 2006.08.25 0 0 409
Az egész dologban egy undorító dolog van Szénásin túl: az index cikke.

Bár tényszerűen korrekt leírást adnak, a cikk címe, a képfelirat, a tálalás bulvárosan ki van hegyezve irreleváns dolgokra.
fraki Creative Commons License 2006.08.25 0 0 408
Ennek keretében egy értékes önkormányzati ingatlant odaadtak volna egy vállalkozónak 3 Ft/négyzetméter/hó bérleti díjért.

Nem ingatlan.

Tarlós először a felfüggesztés mellett döntött, majd a három párt (szdsz, fidesz és mszp) nyomására mégis megszavaztatta.

Nem szavaztatta meg, hanem Szénási óhaja szerint újabb tárgyalást tűzött ki.

A többire: egyoldalú az értékelésed. Úgy is lehet nézni, hogy Szénási tényleg trükközött, legalábbis az ott lévők 99%-a így véli, és ezt a helyzetet valahogy kezelni kellett.

Az ott lévőket tekintsd szemtanúknak, akiknek a hitelességét totális mértékben növeli, hogy politikai ellenfelek (három frakció). Ezzel szemben te átveszed az egy szem Szénási demagóg érvelését, és ide is bedobod a háromforintos észosztást.

Elég nagy előítélet kell ahhoz, hogy Tarlóst a szájából már-már derűs nyugodtsággal elhangzott kifejezések miatt ennek fényében ilyen egyszerűen elintézd.
Előzmény: narancsfing (14)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 407

A fenét azért. Téged  akarnak elbizonytalanítani. 

Hogy jobban értsd a helyzetet, vess egy pillantást szarvasmarha 114 sz. hozzászólására. 

Előzmény: tommmmmmmm (215)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 406
Ha egy ügyben új fejlemény jut a tudomásodra, te nem változtatod meg a véleményedet? (Költői kérdés volt. Tudom, hogy te nem.  Történjék akármi, te kitartasz a hülye döntésed mellett. Akár 16 éven keresztül is.)
Előzmény: narancsfing (211)
tbando Creative Commons License 2006.08.25 0 0 405

:))))

Tecc. Bár megjegyzem, nem jól látod. Ugyanis 2 eset lehetséges.

1. A főpolgi Tarlós lesz. Akkor Demszky 100-szor meggondolja, hogy megreszkirozzon-e egy ilyen visszaszólást. Legalábbis az első próbálkozása után.

2. A főpolgi Demszky marad. Akkor viszont Tarlós nem ad  majd lehetőséget egy ilyen visszaszólásra. Nézd csak meg, ahogy hatástanítja a főlényeskedő riportereket. 

Előzmény: ooloo (209)
boj_ Creative Commons License 2006.08.24 0 0 404

Mindenkivel korrektül beszélt, sőt, az mdfes kollega felszólalását is komolyan vette. Csak miután átment okostojásba, kapta az arcába a mondandót. De ettől függetlenül az MSZP-s és Fideszes. SZDSZ-es srácokkal végig teljesen normális volt. Kifejezetten ajánlom az utolsó pár percet, ahol az MSZP-s frekcvez is elküldi a helyére (bár csomagoltabban) a túlvezérelt képviselőtársát.

Határozott egy pasas. szó se róla. Ha nem diktátor - és nem tűnik annak sokak szomorúságára - akkor welcome. Budaiként csak üdvözölni tudom.

Előzmény: tbando (403)
tbando Creative Commons License 2006.08.24 0 0 403

Pontosan. Kuppert is, Demszkit is, meg az összes többi kispályást helyreteszi majd. Épp ideje. Amit egyébként meg fog tenni akkor is, ha nem lesz főpolgi. Csak mondjuk a legnagyobb frakció elnöke. Sőt, egyszerű mezei képviselőként is. De legalább én ne fessem az ördögöt a falra.  

Az ilyen vehemens főnőkök ellen egyébként fel kell készülni, és akkor megtalálhatod velük a hangot. Hogy kénytelen legyen egyenrangúként kezelni. Ez igen kívánatos, mert az igazán optimális együttmüködés ilyenkor alakulhat ki. Én tudom. Nekem is volt ilyen főnőköm.  

Előzmény: Törölt nick (205)
boj_ Creative Commons License 2006.08.24 0 0 402

Miért hallgatná meg bárki, mi van a felvételen? Hogy összezavarja magát?

Index megirta mi a tuti, ha a felvételen más van, az is azt bizonyítja, hogy Tarlós nem mond igazat.

Előzmény: halinorbi (397)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2006.08.24 0 0 401
Ha téged meg pirosra festnénk és felkapnál egy áramszedőt, akkor akár futhatnál a hetvenes troli vonalán is!
Előzmény: Calvano (400)
Calvano Creative Commons License 2006.08.24 0 0 400
Ha Demszky jobbos lenne, akkor arról beszélnél, hogy a "TAXIS ORRTÖRŐ DEMSZKY BETÁ?ADJA TARLÓST". Ennyi.
Előzmény: bp82 (-)
Szalmon_Ella Creative Commons License 2006.08.24 0 0 399
:-)))))))))))
Előzmény: halinorbi (388)
---orosz--- Creative Commons License 2006.08.24 0 0 398
ugyanennek még hány változata létezik?
Előzmény: halinorbi (397)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 397
ebbe szerinted belebukhat Tarlós?? Te meghallgattad?
Már megint a mocskos média (most épp az index) ferdít!

Ugyanis a tulokozás, és a szemüvegezés poén volt!!!

Még a képvisleők is röhögtek (az MSZPések is... és valszeg akinek szólt(MDF), az is)
A 15. perctől meghallgathatod... (bár érdemes az egészet meghallgatni)

Az egyetlen indulatos mondat a 17 perc előtt hangzik el. Ekkor mondta Tarlós, hogy "Fogd be a szád most én beszélek! Újpesten megtehetted ezt de itt ki vagy rúgva ha ezt csinálod."
(mármint, hogy szókérés nélkül folyamatosan belepofázik más felszólalásába)

EZ volt az egyetlen erőteljesebb a mondat. A többi csak viccelődés, szúrkálás volt. És tegyük hozzá, hogy az index cikk végén is ott van, hogy az MSZPések is egyetértetek azzal, hogy az MDF-es mérhetetlenül fölbosszantott mindenkit.

Előzmény: Egy a hülyék közül (390)
---orosz--- Creative Commons License 2006.08.24 0 0 396
egyébként pedig szerintem a politikában a "független" szó értelmét veszi, mert hogy lehet egy politikus politikailag független?
---orosz--- Creative Commons License 2006.08.24 0 0 395
egyetértek :))
Előzmény: csikapeti (393)
freelancer412 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 394
:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!