Más kategória valóban, de az én esetemben speciel magába foglalja. Amúgy még nagyjából 3 éved van az elméleted elfogadtatására, ha jól rémlik, 5 évet említettél 2003ban.
kétezer éven át tartotta magát az a hit, hogy a nehezebb tárgyak gyorsabban esnek. amit az ember természetesnek vesz, azt nem ellenőrzi. így lehet az, hogy egészen az utóbbi hónapokig nem hallottam egy kutatásról, aminek eredménye, hogy a buta ember azt hiszi magáról, hogy okos. én azt hittem volna, hogy az ember kb tudja, hol a helye, hiszen a sikeresség egyértelműen méri a hozzáértést. ha valaki képtelen felfogni a tananyagot, és alig vergődik át mondjuk fizikából, nem tud kiszámolni semmit, stb, az tudomásul veszi, hogy ez nem neki való, és foglalkozik valami mással. de nem. a helyzet az, ez személyiség kérdése. íme, itt az ember, aki nem csak a fizikához, nem csak a matematikához, de a hétköznapi józan észhez is sült hülye, ugyanakkor szent hittel hiszi, hogy ért hozzá.
a mazaszaszvar-alsoi alkoholista magnum56 erti a relativitas elmeletet, az MIT, a Berkeley, a Trinity College es a Max Planck Intezet kutatoi nem. en ezt a kepet Magyarorszag cimereben helyeznem el, mert oly jellemzo, Ugocsa non coronat, extra hungariam non est fizika.
"...rögeszmésen vágynak az elismerésre, és ezt abban találják meg, hogy egyetlen hibásnak vélt problémakört pusztítanak el alapjaiban, és építenek fel helyette valami forradalmian újat. "
Igen, így fejlődik a tudomány. Mi ebben a rossz?
"...minden elkerülhető lenne egy rossz szándéktól mentes ... elismeréssel: nem tudom/nem értem."
Szerintem semmi nem akadályoz meg abban, hogy belásd ha nem tudod, vagy nem érted.
Részemről nem ez a helyzet. Én úgy gondolom, hogy a relativitáselméletet értem és tudom, csak nem értek vele egyet. Nagy különbség.
Szerintem is elhuzhatnanak ebbol a topikbol a relativitaselmelet-cafolok, akkor mar inkabb olvasom azt a lapos Fold hirdeto fickot a Maya szoftverrel, o legalabb vicces volt.
Nyilván ez a cél. Nézd meg hány hozzászólás van egy héten komoly tudományos témában, és hány van a relativitás- meg evolúciócáfoló topikokban. Az index a kattintások után kapja a pénzt, nem azért, ha okosakat ír ide valaki. (Valószínűleg azután se sokat, mert nagyon nem foglalkoznak a fórum fejlesztésével.)