Nyilván hosszú lába van a srácnak azért kell hátratolnia az ülést hogy kényelmesen elérje a pedálokat. A karja viszont rövid lehet ha így nem éri el a kormányt. :) De ezen is lehet segíteni ha előre állítja az üléstámla dőlését... Ja hogy ez már nem menő? Valamit valamiért... :)
Pár hónapja vettem egy BIGMAN nevű magyar klímatisztítót 1700 forintért autósboltban. Ráadásul 500ml, a leírás szerint egyszerre csak az 1/4-ét kell felhasználni. Nem hab, hanem agresszív szagú folyékony spray olyan fejjel, ami 4 irányban porlasztja a cuccot.
Mivel ketten is anyagi vonalra terelitek a dolgot, elmondom, hogy de LX Plus árban megkapni a Megane Limousint, de még a kombit is. De teljesen felesleges ilyenekről beszélni, mert minden márka mást ad a többihez képest, ami valakinek fontos, valakinek nem.
A VW-k adják a kipörgésgátlót, amit mások meg felárért pl. A Cee'd EX L-től meg az USB-t, ami meg a Megane-nál kerülne 30 ropiba akciósan.
Visszatérve a népítéletre, engem eléggé zavarna a srác helyében, ha hátratolt ülésben nem érném el a kormányt. Vagy Ti hangvezérléssel kanyarodtok? Őt ez zavarta, bár nyilván hülyeség ennyire hátratolni az ülést.
Na ja, max felszereltséget akar mindenki minimális áron. Tudomásul kell venni, hogy a KIA is építhetett volna 5-6 millás autót és akkor minden benne lenne, de nem ez volt a cél...
Biztosan fog használni a fertőtlenítés is! Egyébként autósboltban lehet 2-2,5 ezerért is tisztítót kapni, én az előző autómon ilyennel csináltam a tisztítást tavasszal, tökéletesen megfelelt!
"- a kasztni néha túl nagy: nem fér be kis helyekre; több, mint 10m a fordulókör - belül is ugyanez: ha hátratolom/hátradöntöm az ülést, nem érem el(!) se a sebváltót se a kormányt (igaz 1.70 vagyok csupán... de nagyobb figurák is panaszkodtak erre)"
Na de most komolyan! Pl. ezek szerinted valós problémák???
Na ja! És a nem Cee'd-ed mennyi volt alapból? Nem annyi mint egy LX ugye?
Igen, azok a régi szép idők, a trabant felszereltségével mindenki meg volt elégedve:) Nem hiányzott belőle semmi. Az a baj, hogy mára már túl magasak az igényeink, kemény pénzeket vagyunk hajlandóak fizetni évente egyszer használt kütyükért. Itt tartunk:)
Én legalább pozitívan éltem meg az ablakfelhúzást pl. Nem tudtam, hogy benne van, így pozitív élményként ért már 2003-ban, hogy tudja. Most meg elektromosan behajló tükröm van, amit nem hajt be automatikusan, de nem is bánom, mert hamar elkopna. Ha olyan helyre parkolok, behajtom magam a kapcsolóval.
A klímaszárítással csak az a bajom, hogy pár kilóméter alatt, az idei nyarat nézve, belesülök az ülésbe, ha klíma, akkor hűtsön végig. Talán egy fertőtlenítés eltart egy ideig a gombák ellen. A -50 fok jó hír!
Nem tudom, nekem semmi bajom nincs ezzel a népítélettel. Szerintem elég tárgyilagos, és semmi olyan dolgot nem ír, amit ne lehetne vállalni. Nyilvánvaló, hogy minden autónak/felszereltségnek meg vannak a maga apróságai, ami zavarhat embereket. Őt ezek zavarták, Titeket meg mások. Ha annyira elégedett lenne itt mindenki, akkor nem beszélnétek két napja utólag forrasztott/beszerelt izékről.
Én meg kussolok, hogy a nem Cee'd-em felhúzza az ablakot magától alapból. Ettől még tetszik a Cee'd, különösen az SW. Legfeljebb hiányolnék dolgokat a mostaniból, de megszoknám.
A klímával kapcsolatban! Ajánlott az utazás befejezése előtt pár kilóméterrel kikapcsolni, hogy legyen ideje a rendszernek kiszáradnia, és így nem szaporodnak el a nedves környezetben a gombák, stb-k! Ez a büdösödés nem autófüggő, bármelyiknél előfordulhat!
A multkor volt szó arról, hogy hány fokos a hűtőfolyadék a Cee'd-ben. Megmérettem, és majd hanyatt vágta magát a szaki is! Az enyémben -50 fokos! Kétszer is megmértük! Lehet, hogy szibériába szánták???
Nézd meg a képeket és látni fogod mi is az az XR: http://kiaceed.info/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=56 Nekem tetszik az SW, ha váhattam volna a vásárlással biztos az lenne.
Hali megkérdeztem a szervizt 25ft a benzines 15000-es szerviz, a diesel 33000-ft szintén 15000-es ebben benne van az olaj,olajszürő,légszürő, a pollensz. plus 5-6 e forint ha kell cserélni gázolaj szüröt csak 30000-nél kell.
A tükör megoldható de külön elektronika kell hozzá de azt még ki kell számolnom kb mennyi de sztem pár-e forintból megoldható.
Nekem is az van sőt mindegyikben ez van kell egy klimatisztió spray ami kiöli a gombákat a rendszerből sajna erre nem adtak garit egy ilyen spray 5-6e forint én ma csinálom meg az enyémen .
Tisztelet mindenkinek! Új vagyok, mint a maszületett. Hónapok óta: tesztek , cikkek szaklapok, barátok, szakemberek, kutyaütők,videók, tesztvezetés.Káosz. Focus,Auris,Bravo,Seat,Peuget vagy a jelelegi Octavia? Megvilágosodás kia ceed fórum.Köszönöm. És most kérem valaki szálljon le az én szintemre anyásan : pontosan mit jelent a XR ? És akinek nem, miért nem tetszik az sw?
Hali nem azért nem jó hanem teljesen más elven müködik mint a sima és ezért nem jó a sima ablakmodul hozzá. Tiltószálas azt kell kell átverni egy elektronikával és nem +-al húzza az ablakokat hanem can jellel ehhez is kellett egy külön elektronika utánna még a bsi-t kellett átverni ide is kellett egy elektronic:) . És ezt utánna egy panelre kellett megcsinálni:) hát kb Ennyi:):)
Hm, aszongya, hogy rosszul látni ki a kocsiból... Hát nem tudom, üljön bele az Auris-ban vagy az Fiat Bravóba, azokból tényleg rosszul lehet kilátni. Amúgy ülést kicsit magasabbra és mindjárt látni az elejét! Én legalábbis látom és a fejemet se verem a plafonban (178cm vagyok) A műszerfal világítás meg állítható.