Timit nem értem, mit játssza az eszét. Sokszorosan hülye picsa, egyrészt a divattal való foglalkozgatásához semmi köze ahhoz, hogy hol tanul (Svájcban nem kifejezetten divattervező iskolába járt, és az az ország nem is azokról nevezetes), másrészt ha már mutogatja itt magát, akkor sem kéne belemennie a személyeskedésbe, egyék meg egymást a trollok meg az antitrollok...
Tádé meg ahogy nézett ott undok pofával, mikor JankaRéka megjelent... még azt is kinéztem volna belőle, hogy beszól a csajnak vagy valami tettlegességre folyamodik. Persze valahol érthető a kis gnóm durcája, azt hitte, hogy majd Attila mellett majd minden olyan jó lesz, és hogy annak majd más dolga se lesz, minthogy csak vele foglalkozzon...
...de ez valahol tényleg elkeserítő, hogy ezt a kölyköt senki sem érzi magáénak a vérrokonai közül, sem az anyja, sem az apja, sem a bátyja. Mindegyik csak megy a maga elbaszott álmai, karrierje után... az ilyeneknek minek gyerek/kistesó?!...
Ádám bevallja Gizinek: "én látom őt" és Gizi rájön: "mágikus erővel rendelkezik". Csak nem idézi meg Rudi szellemét, aki elmondja, hogy tényleg baleset volt és médiumasszonyság "látja majd", amint Zsolt drogot csempész Ádám italába? ...mert akkor nagyszerű! Minden kiderül!
Én már kezdem azt hinni, hogy ez lesz a BK egyik legnagyobb átverése. A készítők vagy a Szonja és Gergő-féle tervek állandó lebegtetésêvel akarják növelni a nézettséget, vagy pedig még maguk sem tudják, milyen ördögi tervről - pláne tervekről - legyen szó. Ráadásul Szonja most éppen a szekrényben csücsül...
Miért, már több ördögi terv is van? Eddig csak egy tervről volt szó.
Meg még csak most szövögetik az ördögi terveket, nem kész tervvel érkeztek az MK térre?
Most ez még meddig fog menni, hogy a heti előzetesekbe beírják, hogy Szonja és Gergő így, meg Szonja és Gergő úgy, aztán nem történik/derül ki velük kapcsolatban semmi érdemleges?
Akkor viszont a nyugdíja rámenne arra, hogy naponta rendeljen kaját a Rózsából.. Bözsike mennyei pörijének meg almáspitéjének is annyi, ehetne menzakosztot.. Lehet még a dildobizniszt is vissza kellene hoznia a költségei fedezésére...
Vili bácsinak itt lenne a remek alkalom megszabadulni a házsártos öregasszonytól. Rásózná Urbánra aztán mehetne nyugodtan pecázni meg sörözni a haverokkal.
Timi, a kibírhatatlan modorával, a mindenki visszautasításával, olybá tűnt nekem, mint a filmbéli "Makrancos Kata. :)
Szép, okos, de mindenkit elüldöz magától, a fene tudja miért?!
Remélem, hamarosan eljön az Ő "Petruchiója" is, akinek talán sikerül belőle is "kezesbárányt" faragni?!:)(Nóra és Miklós, nagy megelégedésére)
Attila pedig, most hasonlít Mátéra, még ha nem is a saját fia.:)
Ugyanolyan gyámoltalan, tesze--tosza, szerencsétlenkedő, nélkülözhető, mint a nevelt fia.
Máté követelődzése, számomra visszataszító már. Persze értem én, hogy Attila többet tett Mátéért, mint saját anyja, tehát nem csoda, ha a gyerek hozzá ragaszkodik. Közben, Juli elvan, mint a befőtt. :(
Bözsi mama valóban kivirult Orbán/Urbán (?) úr miatt, de ahogy beszél Vili bácsival, az szerintem, minősíthetetlen.
Sajnos ez mindig így van, az őszi műsorrend hátrébb sorolja a BK-t... Monjuk a 20.40 még elég jó, de, lesz az még jóval később is, sőt havonta más időpontban, ami persze nem tesz jót a nézettségnek... :P
Ebben az "internetes zaklatás" sztoirban mutatkozik meg,. hogy Timi még mennyire "kislány", hiába is próbálja játszani az érett, öntudatos nőt. Én sajnálom, mert Nóra nagyon magára hagyja, még akkor sem hisz neki, amikor igazat mond és minden megnyilvánulását hülyeségnek, feleslegesnek tartja, pedig eddig is ő nevelte félre a lányt.
Augusztus 27-től jön 19 órától a Nyerő Páros 2. évada (szünetben mutatták is, éppen Ádám ügyetlenkedett), tehát a BK csúszni fog későbbi időpontra, min. 1 órát!
A TV2-n éppen most játszik "Zsuzsa" és "Kinga". Csomor Csilla nagyon jól lefogyott, viszont Som-Balogh Edina a második baba után kissé meg van hízva, nem áll rosszul neki, de Kinga régi báját és karcsúságát nem hozza.
Teljesen egyetértünk... Elég furcsda, hogy Timi, miután szeretett volna összejönni Ottóval ennyire elutasítja, pedig a srác őszintén érdeklődik irántas.. Az ajánló szerint ő fogja megmenteni ezektől a szemetektől, de ez sem elég?
Attisban végül győzőtt a lelkiismeretes "szülő", tényleg nem lenne szép, ha egymás után mindin ígéretét visszavonná, csak hogy többet lehessen Jankával... Lesz még lehetősége edzeni.. Gergő viszont rettentő erőszakosan nyomul, kíváncsi leszek, hogy építi be a bosszú tervébe, hogy Attist próbálja megszabadítani minden kötelezettségtől...
Tartok tőle, hogy Vili égetni fogja magát a féltékenységgel... Az tény, hogy Bözsi teljesen kivirágzott, Armanddal oéyan, mint Vilivel volt az elején... Vele szemben viszont megtartotta a morózus, parancsolgató stílust..
Timi egyre nehezebben viseli, hogy elmagányosodik a netes zaklatás miatt.
Ha tényleg fókuszba kerül ez a téma, egyáltalán nem bánom, a netes zaklatás tényleg komoly probléma a tizenéveseknél manapság... Timi viszont egyik hibát követi el a másik után, teljesen meggondolatlanul hagyja magát elszigetelődni, mindenkit elmar maga mellől, aki segíteni tudna, és a szüleit okolja ezért. Közben pedig látszik, hogy egyre jobban elkeseredik. Most kicsit sajnálom a karaktert, még akkor is, ha magát lavírozza egyre lehetetlenebb helyzetbe. A zaklatást senki sem "érdemli meg", bármilyen hibát követ is el...
Hát Solti az X-ben már képzett énekesként nyomta, úgy ismerte meg az egész ország, az volt megdöbbentő inkább, mikor a BK-ban feltűnt ezek után, mint színész... Norbikának meg már több klippje jelent meg, most persze abban inkább rappelt, meg talán nem ez a fő csapásvonal nála, annak ellenére Polaroid tag is.. .... Bozsek saját bevallása alapján régóta zenél, és az X-s szereplésén kívül meg együttes tag, bár tény, annyira nem aktívak már... de azért valamilyen szinten szerintem mindegyik énekes IS...