Egyszer már volt Botond meg Erik bokszolt azt Magdi Anyus tette tönkre mikor beküldte Vilit, hogy állítsa le erre Botond jól képen találta és kirepült a protkója bele Clau levesébe. :D
Azt a két fiút fel kellene jelenteni! Ha vele megtették, megteszik mással is, meg akarták erőszakolni, már mondta az amelyik lefogta a másiknak, hogy húzd le a bugyiját... Tanú is van. Ottó.
Aztán, még egy-két ilyen kis "box edzés", és kigyúrtabbak lesznek, mint az ÉNB-ben, az a tetkós Taho/Teó, aztán leshetnek, mint a szurikáták. :)
Ha már éjjelnappalbudapest: Petibohóc karaktere egyértelműen Lalival egyenlő: magamutogató semmirekellő, nulla öltözködési ízléssel. A másik ilyen párhuzamot Ottó és Roland között látom...
Nem kellett volna az ügyvédnőnek megkérdeznie a becsületes megtaláló elérhetőségét, hogy a lánya is köszönetet mondjon, vagy legalább azt: mivel tartozik? Általában ezt így szokták!
"Nem értem Armandót,.......sokkal jobb visszavágás lett volna..... ha az öreg műfaszbicnicét hozza szóba (garantált lett volna az öregasszonyok megbotránkozása)...."
Talán azért nem hozta szóba, mert Vili pont előtte kérte meg őt, hogy ne árulja el senkinek, mert titok a benyújtott pályázat. Armandban pedig, ez utóbbi maradt meg?! :)
Aztán, talán nem is merte volna ez az "úriember" felhozni, kimondani, pláne meg elmutogatni, Vili bácsiék "műkukisbizniszét". :)
Az is lehet, hogy nem akarta, hogy az öreg mamák, leforduljanak a székekről, megbotránkozás helyett?! :)
Nem értettem Armandót, amikor a vén Műfaszárus beszólt neki, sokkal jobb visszavágás lett volna ebben a körben, ha az öreg műfaszbicnicét hozza szóba (garantált lett volna az öregasszonyok megbotránkozása), az miért olyan nagy baj, hogy benyújtott egy pályázatot?
"Biztos nagy élmény lesz majd Timinek visszakapni a kutyarágta pénztárcát.."
Remélem, csak nem hiányolja majd a "sok pénzt belőle?!" :)
".... az egyikre csak egy micisapka, a másikra megy egy pomponos kellett volna, és máris úgy néztek volna ki, mint "Kétbalkezesek"..... Pont ilyen gondolatom volt, csak nekem, Hanna "pomponos", vagy milyen sapkája jutott eszembe. :)
Aztán, még egy-két ilyen kis "box edzés", és kigyúrtabbak lesznek, mint az ÉNB-ben, az a tetkós Taho/Teó, aztán leshetnek, mint a szurikáták. :)
Kalamár szelleme meg megint átsuhant a stúdióban, hogy behoztak egy retrievert szerepelni. Biztos nagy élmény lesz majd Timinek visszakapni a kutyarágta pénztárcát... :-PPP
Petibohócból meg csak a vesztesek frusztrációja beszélt, ettől a bokszolósditól meg úgy nézett csak ki, mint egy kenguru. Főleg a fosbarna pólójának köszönhetően... de amikor meg Blamázzsal beszélgetett a parkban, az egyikre csak egy micisapka, a másikra meg egy pomponos kellett volna, és máris úgy néztek volna ki, mint a Kétbalkezesek...
(A vége meg remélem az lesz, hogy vagy Blamázs jól leveri, vagy pedig kölcsönösen kékre-zöldre verik egymást és döntetlen...)
Igen, ezt én is úgy érzem, hogy Timi a gyengeségét akarja leplezni ezzel a "mindenki menjen a fenébe" hozzáállással... Nóra tényleg sokszor magára hagyta, alig tud róla vmit... Talán most végre nyitni fog mindenki felé...
Szerintem Timinél ez egy felvett szerep, lázadás, egy álarc, a valódi érzelmeinek elleplezése. A magatartásbeli hiányosságokért továbbra is a gazdag szülőket hibáztatom, akik azt hitték, hogy pénzzel minden megoldható, csak elfelejtették, hogy szeretetet nem lehet érte venni. Nóra "majomszeretete" nem elég!
Timi jó tanuló, tehetséges és képes arra, hogy érzelmileg változzon, ha úgy állnak hozzá, tartom a véleményem: lehet még belőle értékes felnőtt!
Én ezt nem vettem észre - mikor a szüleivel beszélt az nem mutatott semmi ilyesmire még hasonlót sem, értékes felnőtt hogy is válhatna belőle? A flegma modora, hazugságai, lenézése mindenki iránt, csalásai, alapvető erkölcsi hiányosságok, és teljes érzéketlensége.
Na úgy látszik, mégis megbocsát Ottónak a semmiért, örülhetne, hogy az még mindig ilyen türelmes vele... Gondolom, most már Nóra se nyugszik, amíg meg nem tud mindent...
Vili kicsit elvetette a súéykot, de úgy látszik a mai rész a tisztázásról, és a megbékélésről szól... Most nem tudom, felújítás is lesz, vagy csak emléktábla avatás?
Peti jó nagy marha volt a tőzsdével, de Balázsnak akkor se kellett volna az orra alá dörgülni, ha békülni akar... Petinek igaza volt abban, ahogy Balázst leírta, csak azt felejtette el, hogy azért pár dolgot neki is a segge alá toltak... Volt segítsége mindenben, pl, Hanna pénzelte a vállalkozását, meg az anyja is körbeugrálta... Balázs pedig úgy vette el Hannát, hogy ő előzőleg nem kért a lányból... Mindegy, most verekednek egy jót, aztán majd gondolom, szent a béke...
Nem "hülye", csak még kéreti kicsit magát! Tipikus női gondolkodás! Én egyre jobban kedvelem ezt a kislányt, megfelelő "kezekben" értékes kis felnőtté válhat! :-)
De milyen boldogan mosolygott, amikor Attila lemondta az edzést :-) A gyerekek már csak ilyenek, ebben a korban az számít, ki játszik velük, igénylik a foglalkozást, később meg hagyják békén őket! lesz. Ez, hogy az édesanyját egy (vagy több?) éve alig látja, ez nagyon nem jó...
...de ez valahol tényleg elkeserítő, hogy ezt a kölyköt senki sem érzi magáénak a vérrokonai közül, sem az anyja, sem az apja, sem a bátyja.
Máténak teljesen mindegy, hogy ki a vérrokon... Az igazi apját egyszer látta, még egész kis korában, de nem igazán volt rá kíváncsi, amin még az vot megsértve, és persze jól el is tünt, örökre.. Az anyja először börtönbe vonult, aztán meg munkamániás lett, és beleesett a főnökébe. A bátyjáról nem mondanám, hogy sose törődött vele, de nem az ő dolga a gyerek nevelése, különösen, ha az még el is költözik. Attis volt az egyetlen (András halála óta), akire mindig számíthatott, sőt miután Juli Nórához költözött még közelebb kerültek egymáshoz. Joggal hihette, hogy jó buli lesz vele a villában, Gergő is milyen jó fej volt vele az elején, érthető, ha most csalódott... Mellesleg a hajó kirándulásról megkérdezhették volna Julit is, per pillanat odavan a gyerekért, talán még el is kísérte volna...