West, van még tipped hogyan lehet megnézni a rádió verziószámát? Nekem a Reset+Scan billentyűkombináció sem működik. Pedig nyomtam vagy két percig, bekapcsolt és kikapcsolt rádiónál is. Próbálkoztam más billentyűkombinációkkal is de egy idő után elfogyott a türelmem... :)
Szép hogy véded, de a kérdést magadnak is feltehetnéd. Nem turkáltam senki zsebében, veled se anyagiaskodtam. Azt hogy itt ki rombol és ki épít, kérdezd meg a kedves topic társadat.
"Csakhogy tudd, én nem törlöm a topikot, és bármennyire nem tetszik hozzá is fogok szólni, ha érdekel a téma." - Nem is szeretném hogy töröld és sose mondtam vagy utaltam rá senkinél. Nekem nem volt gondom a hozzászólásaiddal vagy annak stílusával, tartalmával, nem úgy mint... A Te hozzászólásaid és az ővé közt ég és föld a különbség, de mind1.
Miről beszélsz ember? Miért nem hagyod, hogy TUZI meg West egymás közt lemeccselje a dolgot? Elkezdesz velem anyagiaskodni, meg TUZI-val 50 lóerőzni?
Ez csak egy szaros autó. Tisztára, mint a magyar meg a politika. Komplett barátságok, családok mentek tönkre, mert valakinek más az izlése. Nevetséges.
Sokadszor mondom itt el, inkább építsetek közösséget, barátságokat, mint a másik zsebében túrkáltok.
Csakhogy tudd, én nem törlöm a topikot, és bármennyire nem tetszik hozzá is fogok szólni, ha érdekel a téma.
Mi van itt kérem szépen! Egy hétre leveszem a szemem rólatok... és mint az oviban! :P Elég nekem visszaolvasni a rengeteg hsz.-t.
Tegnap is jó napom volt... a városban láttam vagy 5 cee'd-et! És láttam még dakar yellow-t is. Nekem tetszik! Ritka szín, ha valaki szeretne kitűnni a többiek közül, hát ez neki van kitalálva... :)
Hát igen ezért nem olvastam egy darabig, aztán írtam is hogy jókat mosolygok néha, azon amit ide beírnak egyesek, pl. TE. Igaz aztán nem bírtam befogni a bofám a sok ökörség olvasása láttán. Na akkor most neked aki nemtartok túl nagyra, sikerült , most tényleg és végérvényesen elhúzok innen.
Ha esetleg nem csak vagdalkoznátok, hanem ész érvekkel meggyőznétek valakit akkor lehet hogy több értelmes ember írogatna ide, és esetleg nem csak az ön fényezés zajlana. Ha nem abból indulnátok ki hogy ki írja , hanem abból hogy mit ír esetleg átgondolnátok hogy az önjelölt spílerek biztos hogy mindent tudnak? Na további jó fényezést.
Szegény, még nem tudod kivel álltál le vitázni... :))) Én már belefáradtam anno, nem is vitázom vele.
1. Majd megtanulod hogy alapból úgy indul a vita nála, hogy neki van igaza.
2. Ha a Caddy 2.0 PD SDI 70LE-s motorja választható lenne a Skodában, biztos azt választaná, visszafojtva 50LE-re. Mert nehogymár a technika fejlődjön a dízeleknél...
3. Ha valamit állítasz, minimum az égiek aláírásával papíron tedd...
Az utolsó, hogy az a tökéletes amit ő csinál. És minidg igazat mond, feltétel nélkül hidd el!
"Rendben nem zavarom többet a kedélyeket. Törlöm a kedvencek közül a fórumot." ... "Én kilépek ebből a vitából, fórumból." (6167)
"Akkor még 1X utoljára.:-)" (6204)
"Gyorsan jelzem hogy nagyívben lesajnálom a válaszokat , nem reagálok , bármilyen provoatív hsz-re.:-))))" (7297)
Akkor mi a sz@rt keversz itt a elektromos kütyüiddel? A vacak koda a bicska (ez is újdolog....itt:-)) kulcsról felhúzza , sőt ha akarom le is húzza mind a négy ablakot.:-))))
Ugyan gyermekem, Te mondasz dolgokat ,ilyen erővel én is én is sorolhatnék ,aztán vagy igaz vagy nem. Az ajtózár igaz , bár nekem még nem volt gondom vele, de nem 50 ezer hanem filléres a javitása , mert nem csak a Kiásoknál vannnak nagy spílerek akik megoldanak dolgokat amit a gyár nemtud.:-) Az ablakemelő lehet hogy full müanyag de ez is megoldható, már .
Most jelzem mindkét dolog ehte VW tehnik sajnos míg a koda csak mert a németeket emlegeted nem német. Remélem nem mondtam ujjat?
"turbo , a dieselnél befecsiszelep jaa abs, és lufi."
Na ezekkel nem tudok mit kezdeni, ezt esetleg a Kiánál is mondhatom, és vagy bejőn vagy nem.
A másik dolog ami számomra téged nem is kicsit hiteltelenné tesz. A nagy arcon kívül ahogy ide benyitottál, hogy erről a rádió dologról ugybeszélsz mintha Te és csak TE tudnád a frankót.
"ja és egyébként csak a blau gyárt olyan rádiót ami nem felejt mert van benne egy kis elem . de olyat már aki kicsit is ad magára nem rak a kocsiba ALPINE RLZ:):)"
Na akkor újjat mondok neked igenis van Magyarországon sok ezer rádió ami nem felejti el a csatornákat és szerintem nem blau, (sőt azthiszem még elem sincs benne) ha majd egyszer le ereszgedsz nézmeg egy Megán I-es rádióját mert az ílyen.:-)
A gari tudom hogy 7 év , sőt a reklám szerint TELJESKÖRŰ , na erre mondtam én hogy ez sem igaz.
A scenicünkön vagy két alkalommal is levettét az akksiról a sarut. Az adókat nem felejtette el. Igaz a kódot bekérte, és a beállításokon is át kellett menni, de minden rádióállomás ott volt ahová beprogramoztam :-)
Szal csodád van:) akkor sorolom bal első ajtózár komplett csere 50-e mert nem birja egy mikrokapcsoló,komfort elektronika , sikerült behelyezni az ajtóban ahol ugye elég sok a viz:)ablakmechanika full müanyag ,turbo , a dieselnél befecsiszelep jaa abs, és lufi.
kb gyorsan ennyi jutott eszembe az elmúlt fél év alatt igaz a franciák vezetnek még de belehúztak a németek is a :) ja és egyébként csak a blau gyárt olyan rádiót ami nem felejt mert van benne egy kis elem . de olyat már aki kicsit is ad magára nem rak a kocsiba ALPINE RLZ:):) a sorentokban is az van/volt a ceed megpróbálta a német minöséget is bevinni a kocsiba sikerült mivel a rádó siemens :)
ennyi mára zárul miki mókatára jaaa a gariról annyit hogy nem 3 év mint mindenkinél hanem a duplája és még egy icipici:):)
Bizony , az a rádió szebb mint a ráncfelvarrotakba raktak utána. Ezért nem is lett kicserélve CD-s re.:-) Nemtudom mért olyan nagy dolog ez. Persze ha azt nézem hogy egy ablak vezérlés is ennyire koriózum akkor értem. Engem az is zavart annó hogy a Megánban csak a bal ablak automata. Nem is értettem mért kel filléres dolgokon sporolni. A kodriban természetes, hogy mind a négy automata.
Megmondom őszintén megnéztem az az árlistát amit valaki belinkelt. Hmmm. Nem értem hogy mért olyan olcsó a Cee'd, mert én nem látom hogy annyira olcsó lenne. A dizelek között is talán csak az 1,6-os ami kiugróan magas LE produkál, a 2 ezres már sima átlagos. Most kérdem én az 1,6-os nincs "kicsit" túlhúzva??? Lehet hogy én maradi vagyok , de nekem a 105 LE az 1,9-es motorból is elegendő. Jobban bízom abban hogy ez a motor nem erőlködik, nem pörgi szét az agyát.
Ugyan ezt érzem a Rönyó 1,5-ös én is. Már 106 LE viszont pörög mint egy benzines.
Nem hitetlenkedem, de azért nagyon kíváncsi leszek ezekre a motorokra 8-10 éves korukban úgy 200 ezer KM-nél.
Valahogy , nekem a C'eed esetében kicsit túl propagáltnak tünik a LE, és az olcsóság (ami szvsz. nem is igaz) na meg a 7 év TELJES körű (ez sem igaz teljesen) garancia.
Majd az idő eldönti hogy mi az ami valós és miaz ami az évekkel szépen elszálnak.
Na mára ennyi kedély izgató hsz. talán elég is volt. Majd holnap folytatjuk.:-))))