Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Akelacee Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8522

West, van még tipped hogyan lehet megnézni a rádió verziószámát? Nekem a Reset+Scan billentyűkombináció sem működik. Pedig nyomtam vagy két percig, bekapcsolt és kikapcsolt rádiónál is. Próbálkoztam más billentyűkombinációkkal is de egy idő után elfogyott a türelmem... :)

Üdv

Előzmény: West(KIA LURDY) (8459)
G4b0 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8521

Szép hogy véded, de a kérdést magadnak is feltehetnéd. Nem turkáltam senki zsebében, veled se anyagiaskodtam. Azt hogy itt ki rombol és ki épít, kérdezd meg a kedves topic társadat.

"Csakhogy tudd, én nem törlöm a topikot, és bármennyire nem tetszik hozzá is fogok szólni, ha érdekel a téma." - Nem is szeretném hogy töröld és sose mondtam vagy utaltam rá senkinél. Nekem nem volt gondom a hozzászólásaiddal vagy annak stílusával, tartalmával, nem úgy mint... A Te hozzászólásaid és az ővé közt ég és föld a különbség, de mind1.

Üdv

Előzmény: tgera (8520)
tgera Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8520
Miről beszélsz ember? Miért nem hagyod, hogy TUZI meg West egymás közt lemeccselje a dolgot? Elkezdesz velem anyagiaskodni, meg TUZI-val 50 lóerőzni?

Ez csak egy szaros autó. Tisztára, mint a magyar meg a politika. Komplett barátságok, családok mentek tönkre, mert valakinek más az izlése. Nevetséges.

Sokadszor mondom itt el, inkább építsetek közösséget, barátságokat, mint a másik zsebében túrkáltok.

Csakhogy tudd, én nem törlöm a topikot, és bármennyire nem tetszik hozzá is fogok szólni, ha érdekel a téma.

Tgera
Előzmény: G4b0 (8519)
G4b0 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8519

"Hát igen ezért nem olvastam egy darabig, aztán írtam is hogy jókat mosolygok néha, azon amit ide beírnak egyesek, pl. TE"

Hmm..., nem olvasod, majd mégis? Kicsit ellentmondásban vagy magaddal, de már megszokhattuk. Persze a hozzászólásaid is kb ennyit érnek...

"Na akkor most neked aki nemtartok túl nagyra..." - Hidd el, ez kölcsönös! ;))

"...most tényleg és végérvényesen elhúzok innen." - Minha már ezt olvastam valahol, segítél hol? :)

"Ha esetleg nem csak vagdalkoznátok..." - Megint nem tudni miről beszélsz...

"ész érvekkel meggyőznétek valakit " - téged esélytelen, próbálták...

"Bocs ,milyen autod is van????:-))))" - NC...

Előzmény: TUZI (8516)
baleri80 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8518
Az vkinek feltűnt, hogy a kluboldalunkon az képgalériában (top 10) az SW-t 1731-en nézték meg? Jelent valamit nem???? :)))
baleri80 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8517
Hali!

Mi van itt kérem szépen! Egy hétre leveszem a szemem rólatok... és mint az oviban! :P Elég nekem visszaolvasni a rengeteg hsz.-t.

Tegnap is jó napom volt... a városban láttam vagy 5 cee'd-et! És láttam még dakar yellow-t is. Nekem tetszik! Ritka szín, ha valaki szeretne kitűnni a többiek közül, hát ez neki van kitalálva... :)
TUZI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8516
Hát igen ezért nem olvastam egy darabig, aztán írtam is hogy jókat mosolygok néha, azon amit ide beírnak egyesek, pl. TE. Igaz aztán nem bírtam befogni a bofám a sok ökörség olvasása láttán.
Na akkor most neked aki nemtartok túl nagyra, sikerült , most tényleg és végérvényesen elhúzok innen.

Ha esetleg nem csak vagdalkoznátok, hanem ész érvekkel meggyőznétek valakit akkor lehet hogy több értelmes ember írogatna ide, és esetleg nem csak az ön fényezés zajlana. Ha nem abból indulnátok ki hogy ki írja , hanem abból hogy mit ír esetleg átgondolnátok hogy az önjelölt spílerek biztos hogy mindent tudnak? Na további jó fényezést.

Hajrá KIA!!!!

Bocs ,milyen autod is van????:-))))
Előzmény: G4b0 (8515)
G4b0 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8515

Szegény, még nem tudod kivel álltál le vitázni... :))) Én már belefáradtam anno, nem is vitázom vele.

1. Majd megtanulod hogy alapból úgy indul a vita nála, hogy neki van igaza.

2. Ha a Caddy 2.0 PD SDI 70LE-s motorja választható lenne a Skodában, biztos azt választaná, visszafojtva 50LE-re. Mert nehogymár a technika fejlődjön a dízeleknél...

3. Ha valamit állítasz, minimum az égiek aláírásával papíron tedd...

Az utolsó, hogy az a tökéletes amit ő csinál. És minidg igazat mond, feltétel nélkül hidd el!

"Rendben nem zavarom többet a kedélyeket. Törlöm a kedvencek közül a fórumot." ... "Én kilépek ebből a vitából, fórumból." (6167)

"Akkor még 1X utoljára.:-)" (6204)

"Gyorsan jelzem hogy nagyívben lesajnálom a válaszokat , nem reagálok , bármilyen provoatív hsz-re.:-))))" (7297)

És még sorolhatnám...

Előzmény: West(KIA LURDY) (8504)
tgera Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8514
CEEEEE

Ha nem találsz automata SW-t próbára szólj nyugodtan, kipróbálhatod az enyémet, hátha segít a döntésben valamit.

Tgera
tgera Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8513
Tudja ez TUZI is, hidd el :)

Tgera
Előzmény: Törölt nick (8512)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8512
Oké.. oké.. csak cukkoltam TUZI-t a tekerős rádióval. :-D
Előzmény: scenic(725) (8506)
rezlevi Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8511
Nekem is lepattant az a kis rögzítőszem. 732 Ft+áfa :( de rendelhető ;-)
Előzmény: Akelacee (8471)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8510
Persze, hogy vicc, de azért jól kifakadtál. :-DD
Előzmény: TUZI (8503)
TUZI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8509
Akkor mi a sz@rt keversz itt a elektromos kütyüiddel? A vacak Škoda a bicska (ez is újdolog....itt:-)) kulcsról felhúzza , sőt ha akarom le is húzza mind a négy ablakot.:-))))
Előzmény: West(KIA LURDY) (8505)
TUZI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8508
'reggelt!!!

Ugyan gyermekem, Te mondasz dolgokat ,ilyen erővel én is én is sorolhatnék ,aztán vagy igaz vagy nem.
Az ajtózár igaz , bár nekem még nem volt gondom vele, de nem 50 ezer hanem filléres a javitása , mert nem csak a Kiásoknál vannnak nagy spílerek akik megoldanak dolgokat amit a gyár nemtud.:-)
Az ablakemelő lehet hogy full müanyag de ez is megoldható, már .

Most jelzem mindkét dolog ehte VW tehnik sajnos míg a Škoda csak mert a németeket emlegeted nem német. Remélem nem mondtam ujjat?

"turbo , a dieselnél befecsiszelep jaa abs, és lufi."

Na ezekkel nem tudok mit kezdeni, ezt esetleg a Kiánál is mondhatom, és vagy bejőn vagy nem.

A másik dolog ami számomra téged nem is kicsit hiteltelenné tesz. A nagy arcon kívül ahogy ide benyitottál, hogy erről a rádió dologról ugybeszélsz mintha Te és csak TE tudnád a frankót.

"ja és egyébként csak a blau gyárt olyan rádiót ami nem felejt mert van benne egy kis elem . de olyat már aki kicsit is ad magára nem rak a kocsiba ALPINE RLZ:):)"

Na akkor újjat mondok neked igenis van Magyarországon sok ezer rádió ami nem felejti el a csatornákat és szerintem nem blau, (sőt azthiszem még elem sincs benne) ha majd egyszer le ereszgedsz nézmeg egy Megán I-es rádióját mert az ílyen.:-)

A gari tudom hogy 7 év , sőt a reklám szerint TELJESKÖRŰ , na erre mondtam én hogy ez sem igaz.

Előzmény: West(KIA LURDY) (8504)
scenic(725) Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8507
-20 alá nem célszerű menni vele, mert károsítja a rendszert a túlzott koncentrátum.
Legalábbis nekem ezt mondta egy szerelő...
Előzmény: Vatomi (8448)
scenic(725) Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8506
A scenicünkön vagy két alkalommal is levettét az akksiról a sarut. Az adókat nem felejtette el. Igaz a kódot bekérte, és a
beállításokon is át kellett menni, de minden rádióállomás ott volt ahová beprogramoztam :-)
Előzmény: Törölt nick (8499)
West(KIA LURDY) Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8505
egyébként a ceedben is mind a 4 automata szal nemtom miről beszélünk?
West(KIA LURDY) Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8504

Szal csodád van:) akkor sorolom bal első ajtózár komplett csere 50-e mert nem birja egy mikrokapcsoló,komfort elektronika , sikerült behelyezni az ajtóban ahol ugye elég sok a viz:)ablakmechanika full müanyag ,turbo , a dieselnél befecsiszelep jaa abs, és lufi.

kb gyorsan ennyi jutott  eszembe az elmúlt fél év alatt igaz a franciák vezetnek még de belehúztak a németek is a :) ja és egyébként csak a blau gyárt olyan rádiót ami nem felejt mert van benne egy kis elem . de olyat már aki kicsit is ad magára nem rak a kocsiba ALPINE RLZ:):) a sorentokban is az van/volt a ceed megpróbálta a német minöséget is bevinni a kocsiba sikerült mivel a rádó siemens :)

ennyi mára zárul miki mókatára  jaaa a gariról annyit hogy nem 3 év mint mindenkinél hanem a duplája és még egy icipici:):)

TUZI Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8503
Ez ugye csak vicc? :-)

Bizony , az a rádió szebb mint a ráncfelvarrotakba raktak utána. Ezért nem is lett kicserélve CD-s re.:-) Nemtudom mért olyan nagy dolog ez. Persze ha azt nézem hogy egy ablak vezérlés is ennyire koriózum akkor értem. Engem az is zavart annó hogy a Megánban csak a bal ablak automata. Nem is értettem mért kel filléres dolgokon sporolni. A Škodriban természetes, hogy mind a négy automata.

Megmondom őszintén megnéztem az az árlistát amit valaki belinkelt. Hmmm. Nem értem hogy mért olyan olcsó a Cee'd, mert én nem látom hogy annyira olcsó lenne. A dizelek között is talán csak az 1,6-os ami kiugróan magas LE produkál, a 2 ezres már sima átlagos. Most kérdem én az 1,6-os nincs "kicsit" túlhúzva??? Lehet hogy én maradi vagyok , de nekem a 105 LE az 1,9-es motorból is elegendő. Jobban bízom abban hogy ez a motor nem erőlködik, nem pörgi szét az agyát.

Ugyan ezt érzem a Rönyó 1,5-ös én is. Már 106 LE viszont pörög mint egy benzines.

Nem hitetlenkedem, de azért nagyon kíváncsi leszek ezekre a motorokra 8-10 éves korukban úgy 200 ezer KM-nél.

Valahogy , nekem a C'eed esetében kicsit túl propagáltnak tünik a LE, és az olcsóság (ami szvsz. nem is igaz) na meg a 7 év TELJES körű (ez sem igaz teljesen) garancia.

Majd az idő eldönti hogy mi az ami valós és miaz ami az évekkel szépen elszálnak.

Na mára ennyi kedély izgató hsz. talán elég is volt. Majd holnap folytatjuk.:-))))
Előzmény: Törölt nick (8502)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8502
Lehet, hogy abban még a zsinóros, tekerős rádió van. :-DD
Előzmény: TUZI (8500)
KiberLovag Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8501
Középen szép, piros led... az miért nem elég kolléga? :)
Előzmény: zotty1 (8498)
TUZI Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8500
Na nehogy má. A 98-as off automon nem felejet. Ez biztos. A Csodát még nem probáltam , de meg lennék lepődve a elfelejtené.
Előzmény: Törölt nick (8499)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8499
Mind az. Vedd csak le az akksi sarut ( vagy merítsd be :) majd megtudod. :-DD
Előzmény: TUZI (8497)
zotty1 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8498
Engem inkább az zavar, hogy nincs a központi zár állapotát jelző kis bütyök az ajtókon. Igy ha ránézek a kocsira, sose tudom, hogy be van-e zárva.
Előzmény: West(KIA LURDY) (8487)
TUZI Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8497
Hy.

Ilyen gagyi rádió lenne hogy ha leveszem az állandó tápot elfelejti az adókat??? Hmmm.
Előzmény: West(KIA LURDY) (8481)
Tom1939 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8496
mail ment ha minden sikerült:)
Előzmény: Törölt nick (8492)
era16 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8495
Igen most már én is tudom.
Előzmény: Törölt nick (8494)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8494
Megéri az EX.
Előzmény: era16 (8493)
era16 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 8493
Szerintem is a biztonság a legfontosabb,igaz nekem EX van,de csak azért mert erre nem kellett 3hónapot várni.
Előzmény: West(KIA LURDY) (8486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!