Köszi! Ez nagy segítség, ha rá akarok jönni hol is van valójában az eredeti helyszín. A hard verzióban bőven akad tévedés, bár ez a pontszámokon nem látszik.
Na jó :) A harmadik játékos csg65 volt, aki 3229 ponttal a nap legnagyobb részében a lista élén szerepelt. A pontszámából azért látszott, hogy Csuhás megdolgoztatja a kitűzőért versenyzőket: míg múltkor hatan végeztek 4000 pont fölött, most ugyanennyien kerültek 2000 fölé. Délután négykor tört az élre kojo, 3992 ponttal. A harmadik helyezett Ziu9 délelőtt háromnegyed kilenckor játszott, 2678 pontot ért el. 17 érvényes játék volt (plusz az én tesztem, és Hobo-bobo játéka). jzp2107 szereti kiszámolni az idejét, bár múltkor kicsúszott, most 20:59-kor befejezte (másodpercet nem rögzítettem) Az erőviszonyok a dobogón a múltkorihoz hasonlóan alakultak, nem volt könnyű játék, de nem is pár pont különbség döntött. Ismét csak gratulálni tudok mindenkinek, nekem nem ment volna 2000 pont fölé a számláló
Nálam állandóan beindul a képernyőkímélő vetítés és ilyenkor néha nehéz megmondani, hogy mikor és hol is készült a fotó. Ezt a képet csak a lányom segítségével ismertem fel, de Ti biztosan kapásból vágjátok, hol is készült:
Nem néztem a találatok szórását, mert nem találtam igazán jellemzőnek a nehézségre. De valóban nehéz verseny akartam, hogy ne egyetlen kép távolságbecslése döntse el a versenyt. Simán el tudom képzelni hogy 4000 alatti pontszámmal lehet majd nyerni.
Nem néztem a találatok szórását, mert nem találtam igazán jellemzőnek a nehézségre. De valóban nehéz verseny akartam, hogy ne egyetlen kép távolságbecslése döntse el a versenyt. Simán el tudom képzelni hogy 4000 alatti pontszámmal lehet majd nyerni.
Pont ezt várnám én is: Egy nagyított ablak legsűrűbb része mindig legyen vörös míg a legritkábban járt része pedig zöld. De ez valóban nem olyan fontos hogy tovább dolgozz vele.