Az Újpest több kulcsjátékosát is nélkülözni kénytelen a Fehérvár FC elleni mérkőzésen. Tajti Mátyás vádli-, Milan Tucic pedig térdsérülés miatt marad ki, utóbbi várhatóan egy hónapig nem léphet pályára - írta a klubhonlap.
Bocsi, de amikor Tucichez elértem hangosan felröhögtem :D
Kellőképpen utáltam mindig Gerát és egy kalap szar edző egyértelműen, de a Kecskemét kiesését kizárólag az ő nyakába varrni nem indokolt. Törvényszerű volt és abszolút várható, én az ezüstös év után vártam egyből, hogy kiesnek, ez csúszott kicsit. Holnap amelyik csapat győz az megnyugodhat, jó lenne ha mi lennénk azok, sajnos ezzel az edzővel erre kevés az esély.
Te mindig olyan nyersen fogalmazol, nem törődsz a fradisták lelkével. Dibuszról ugyanúgy nem illik kimondani, hogy meleg mint Novákról, hogy ügynök volt. Egyszerűen ez nem illik a Hetero Szittya magyar urak képbe. Ők Nagy Bélán nőttek fel és a legendákon.
Gyurcsány geci jól kibaszott velünk. Eddig mindenki Orbán nyomokban sem fellelhető Újpest drukkerségével foglalkozott most meg ez a túlmozgásos KISZ titkár parádézik Újpest sapkában.
A Fradi elleni csata előtt Verebes egyedi módon tüzelte fel az MTK játékosait.
"Lőrincz, te fogod Druzjákot, mert jó nagy fejed van, és tudsz fejelni" Persze a fradista Dzurják József (55) nevét rosszul ejtette ki, amin Lőrincz Emil (55) és társai jót röhögtek.
Persze a MOL nem vett egy nagyfejű csatárt. Nincs is jól fejelő játékosunk. Ennyire nem értenek hozzá.
Óriási sikerek után hagyta el a Rába ETO futballcsapatát Verebes József (†74). Az edző a gyengének tartott kerettel rendelkező MTK padjára ült le 1986-ban, s bár sokan féltették attól, hogy megég, a győri csoda után budapesti következett: a kieséstől rettegő együttesből azonnal bajnokot csinált!
Ez egy jó lecke Zseláknak. Ilyen egy igazi edző. Itt is ez lett volna a minimum elvárás.
Fiatal magyarjainkra is kár támaszkodni: Hazai pályán a 94'-ben sikerült egyenlitani a 15. helyezett Gyirmót II. ellen. DAC elleni meccs is siralmas játékot hozott, két gól amit szereztünk védelmi hiba volt. Lassan Zselakot sajnálom, hogy kikből kéne csapatot kovácsolni, de gondolom a játékosok kiválasztásnál is szerepet játszott.
Bese és a 2 portugál is nagyon lassú. Feltehet 8 védőt is akár, ugyanúgy ki fog tömni minket egy, az átlagosnál gyorsabb csapat (lásd: MTK, Paks). Hiányoznak általánosan a gyors játékosok a keretből, a támadósort kivéve. Horváth is lassú, Tajti is, Rasakot meg Lacoux-t pedig felejtsük is el. Átrohannak rajtunk.