Érdekes, ha már leszbi szál, valami miatt én is Julival tudnám ezt elképzelni, bár nem tudnék racionális indokot mondani erre. Talán azért, mert olykor nagyon könnyen bizalmas kapcsolatba került más nőkkel, korabban Ágival, legutóbb pedig Szonjával. Igaz, Juli alapból a férfinemet szereti (azon belül is a Berényieket), de egy férfinemmel kapcsolatos mély csalódás nyomán akár egy nőre is rámozdulhat... Nő létemre már lehet, hogy örülnék is egy leszbikus szálnak, bár én magam nem vagyok az. Ugyanis a melegek kapcsolatának elég sok vonatkozását kivesézték már, akkor legyen végre ebben is egyenlőség. :) És az ÉNB ezt már korábban is meglépte (igaz, ott meg meleg szálról nem tudok, de hát nem is nézem rendszeresen, csak ha olykor ott ragadok a TV előtt).
Csórics Balázs mondta a Fókuszban, hogy Rudinak, mivel hivatásos katona volt, vigyáznia kell az ellenfelére, nem küzdhet teljes erőből. Az látszik is, hogy végig nem üt, csak hárít... Persze nyilván jobb lett volna, ha egyből kiüti a fotóst, mint annak idején Fasirtot, de akkor a szive csücskét, Alizkát kellett megvédeni, meg Fasirt sose volt haver... Igaz Ádival se voltak akkora spanok, ahogy az azt utólag igyekezett beállítani... "Rudi a barátom volt" Épp csak az utóbbi időben úgy-ahogy jóban voltak, és együtt nyüzsögtek Alizék esküvője körül... Ádi haverja inkább Krisztián volt , de az is csak addig tartott, amíg Krisz Zsoltnak nem kezdett dolgozni..
Pumped Gabo izmai is teljesen "leeresztettek" a dzsungelben, nem győzte magát újra kigyúrni. A képen én azt látom, Peti izmai eléggé fel vannak "turbózva" és jó sok barnítókrémet is használt, mert ő még nyáron is elég sápadt bőrű.
nem volt gondosan bezárva.. Az ilyen zárat nyitáskor el is kell fordítani.
Igen, jól írod, a zár nincs rendesen visszazárva! Nálunk a hátsó kertkapun éppen ilyen tolózár van, ha ki akarjuk nyitni, elfordítjuk és kihúzzuk, zárásnál visszadugjuk és lefordítjuk a kart.
A lépen az az "állás" látható, hogy valaki be akarta zárni, de nem tolta vissza teljesen a reteszt, csak lefordította a kart. Az ajtóhoz lehet, hogy előzőleg Rudi hozzáért, akkor még nem nyílt ki, de amikor erővel nekilökte Ádám, akkor már igen. Ha rendesen be van zárva, csak Rudi is lerogy a földre max., mint Zsolt. Nem sokon múlt, hogy előzőleg nem Zsolt esett ki azon az ajtónyíláson.
Én aztán nem hiányolom. :) De kétségtelen, hogy az instás képeihez képest itt már puhányabbnak tűnt. volt. Ha valaki a folyamatos edzést leteszi, hamar visszaesnek az izmai. Attól persze még egészséges marad a felépítése, de puhányabbnak tűnhet a kinézete.
Akkor már előbb is kinyílt volna, hiszen látszik, hogy Rudi nekidől... Az esetleg elképzelhető, hogy nem volt gondosan bezárva.. Az ilyen zárat nyitáskor el is kell fordítani. Bár a képen úgy látszik, hogy jól állt. De lehet, hogy ki sem nyílt, csak egyszerűn letört, a súlya alatt. Rudi erölködött, hogy Ádámot felhúzza, és közben a korláttal támasztotta ki magát..
Az a "retesz" egy un. tolózár, amit nem lehet csak úgy egyszerűen, könyékkel, véletlenül kinyitni! Inkább az lehet, hogy véletlenül úgy felejtette valaki, a hajó személyzetéből!
A képen látható csúszkás retesz tartotta az ajtót, amit Rudi véletrlenül is eltolhatott pl. a könyökével, mikor Ádit visszahúzta... Ha nincs a verekedés a korlát közelébe se ment volna...
Szerintem Adinak semmit nem kell torlesztenie,hiszen nem o lokte a vizbe "csaknorriszt"...na jo elhallgatja,hogy ott volt !!
Azért ez nem egészen így van... Ádám nem csak "ott volt," hanem ő robbantotta ki a verekedést, és Rudi hiába próbálta leszerelni, hátulról is rátámadt, és Rudi akkor esett a vízbe, mikor őt szedte le a korlátról... Mondjuk az is igaz, hogy be volt drogozva, de egyébként is annyira gyűlölte Zsoltot, (oka volt rá), hogy anélkül is neki ment volna...
Ismerve az RTL küldetéstudatát, lehet inkább valami leszbi vonalat fognak beleszőni a történetbe, csak úgy a liberalizmus nevében, hisz az eddig még itt úgysem volt...... és mondjuk Juli átáll a másik térfélre, Szonja alkalmas alany lehet erre.. :)
"Úgy látszik az "ördögi terv" csak nem akar összejönni.. :D"
Most ezen miért nem csodálkozom? El fog ez még tartani néhány hónapig, mint a Lajos szál is....
Egyébként azon az elképesztően eredeti ötleten kívül, hogy a kis szaros családi céget tönkreteszik (hányszor is volt ez eddig, ha idevesszük Májki kigolyózásait is a cégből?), melyek a további ördögi tervek???
Valamelyik előzetes többes számban beszélt, az meg legalább két ördögi terv....
A Szerencsés bagázs nagyon jól ért a feszültségkioltáshoz (pedig inkább a feszültségkeltéshez kellene), kezdem azt észrevenni, hogy a két főördög kavarása (?) egyre inkább hidegen hagy....
A keddi előzetes: "Megszerzi-e végül Szonja Miklós belépőkártyáját?" Jujj de izgulok, nem is tudom, hogyan bírom ki keddig....:))
Érdekes, amikor megrendelték azt a halom tortát, akkor nem tűnt fel, hogy két férfi kezdte el falatozni? Mit hitt az asszonyság, hogy valami "babazsúr"-t tartanak?