Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 497
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 496
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 495
Kb fél órája a végét járom de nem tom itt hagyni a gépet. Most kicsit enyhült az érzés, de ha ujból jön akkor asszem rohanhatok, mert akkor már nem lehet visszatartani. Huh!! mi lesz ebből?


Lazzy McDouglas Creative Commons License 2006.12.06 0 0 493
Úristen! Egy fél perccel késtem le.
Remélem, nem ment kárba még semmi érdekes, és valami offtopic durvaság miatt szedték le (de akkor miért nem csak az elkövetőt?)
Előzmény: Törölt nick (492)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.05 0 0 491
Bogarak00!! Nem működik ez a szar freemail; nem tok küldeni és fogadni se már néhány napja. :((
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.05 0 0 490
Ez nem Zanettka07-tel, hanem Julie72- vel történt. Őt kérdezd, Zsani csak idézte.
Előzmény: pisiszex kedvelő (489)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.12.05 0 0 489

"Szerencsére a férjemen kívül senki sem látta a balesetet."

 

És ő hogyan reagált ? Nevetett ?

Előzmény: zsanettka07 (462)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.03 0 0 488
Bogarak00! A pamutbugyi ténye az ütős. Kár h nem tudtál tovább várni. Arra gondoltam h bemehettél volna az emberek közé megvárni h igazán nagyon kelljen és csak utána a sötét lépcső, de így is király.
Jah! igen már néztem.
Előzmény: Törölt nick (486)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.03 0 0 487
Hát csak bugyiban, meztelenül, stb.
Előzmény: pisiszex kedvelő (481)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.03 0 0 486
Akkor itt van még valós történet, főleg two kedvéért, de mindenki másnak is.:)

Szóval, az akkori barátommal jeges volt a hangulat, és tudtam, hogy szakítani fogunk nemsokára, ezért kicsit szarul voltam. 1/2 9 körül volt, hazamenni még nem volt kedvem, viszont már sötétedett. Akartam valami "vadat" csinálni, ami kirángat ebből a lelkiállapotból. Megittam 2 sört még a kocsmában, ahol voltunk. "Sajnos" ott még elmentem pisilni, mikor megérkeztem a környékünkre, már bántam. Viszont tudtam, hogy hamarosan kelleni fog, úgyhogy annyit csináltam, hogy vettem egy fél literes szénsavmentes ásványvizet, és megittam az egészet. Aztán sétálgattam a környékbeli kis utcákon, parkban, stb. Kis idő múlva tényleg elkezdett kelleni, de akkor még nem eléggé... De a puncim már teljesen nedves volt a tudattól is, hogy mit fogok csinálni.

Konkrétan egy megrendezett balesetre gondoltam, ami teljesen nézhet ki úgy, mintha véletlen lenne, de nem fenyeget a lebukás veszélye, mert ilyenkor már tök kihaltak és sötétek a kis utcák. Nyár volt és meleg, szoknya volt rajtam és pamutbugyi, lehet, hogy nadrágban nem mertem volna megcsinálni (amúgy később igen, de ez más történet :)).

Szóval, csak sétálgattam, és élveztem az egyre erősödő pisilhetnéket. 1/2 10 környékén már nagyon kellett, és elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon hol kellene bepisilni. El akartam menni a közeli parkba, leülni, de amikor odaértem, rájöttem, hogy túl sokan vannak. Ezért inkább visszamentem az utcánk környékére. Lassan sétálgattam, aztán megláttam az ideális helyszínt: egy hosszú lépcsőt, ami szinte egyáltalán nem volt kivilágítva. Igazából még mindig nem kellett annyira, hogy véletlenül bepisiljek, de nem tudtam kivárni, amíg igen, mert nagyon fel voltam izgulva. Rá is játszottam, járás közben néha összeszorítottam a combomat, megfogtam a szoknyát a lábam között, szorítottam a puncimat, stb. Aztán a lépcsőn egy sötét helyen megálltam, és egyszerűen elengedtem magam. A pisi egyenesen csorgott le a lábaim közé a földre, de pár másodperc múlva megállítottam, mert mást találtam ki.

Leültem egy lépcsőfokra, széttártam a lábamat, és masztizni kezdtem. Persze néhányszor hátranéztem, hogy nem jön-e valaki, de nem jött senki. Aztán ülve is elkezdtem pisilni először bugyin keresztül, aztán félrehúztam a bugyimat, és
úgy. Nagyon izgató volt látni a sugarat meg a belőle keletkező tócsát. Nem akartam hamar elélvezni, de kis idő múlva nem bírtam tovább.:) Aztán szépen felálltam,
sétálgattam még egy kicsit, amíg nagyjából megszáradnak a cuccaim (sok vizet ittam, tehát egyáltalán nem volt büdös), aztán hazamentem.

Hát ennyi, és még a kérdésem: two, te olvasod a mailedet?
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 485
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 484
Igen ezt már olvastuk korábban. Véleményem: ha nagyon muszáj lett volna visszamehettél volna; már majd bepisiltél még is sokáig beszélgettél; ut közben is bemehettél volna vhová; tudom h otthon jobban esik, de az ember csak akkor viszi haza, ha nem fenyeget a veszély h ut közben bepisilhetsz.
Hogy mit élvezünk ezen????... nem mindig, nem állandóan, de időnként tök jó tartogatni és ha úgy adódik bepisilni is. Ha ennél a szitunál veled lettem volna biztos h a gatyámba élveztem volna a látványtól, ahogy visszatartod, meg a hangoktól "bepisilek, nem bírom tovább, rögtön bepisilek".
Érdekelne h korábban miért és hogyan élvezted a bepisilésig visszatartást? :)
Előzmény: zsanettka07 (483)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.01 0 0 483
2006-11-10 17:51:32
<P>Ma, amikor indúltam haza 2kor, pár lépés után az utcán éreztem, hogy nagyon kell, nem bírom tovább... első gondolatom az volt, hogy visszamegyek, de rájöttem, hogy az nem jó ötlet, mert egy csomóan vannak a folyosón és a portás se engedne vissza... </P>
<P>Egy-két lánnyal még hagytuk, had menjen el 2 metró, és sokáig beszélgettünk... Utána meg az egyik tanárommal beszéltünk sokat miután leszáltunk a metróról... egész út alatt éresztem, hogy majd kidurran a hólyagom. </P>
<P>Végre szabad volt az út és felszálltam a buszra még egy fél órás útra... Már alig bírtam tartani, összevissza toporzékoltam...</P>
<P>leszálltam a buszról és azonnal a két láamközé kaptam... Az inger alig enyhült valamit, éreztem, hogy nem bírom sokáig... A lépcsőházig kétszer történt ez még meg, egyre lasabban mentem, a pisi meg csak gyűlt... a hólyagom majd szétdurrant... a liftben már majd megőrűltem... Az ajtóban a kukcs leesett a földre, alig bírtam ajtót nyitni</P>
<P>Hazaértem és azonnal négykézlábra vetettem magam... "ki nem bírom tovább... nem nem szabad bepisilnem... nagyon kell... esküszöm, hogy bepisilek"- ezt nyöszörögtem egészúton a wcig. kiértem a wcre és feltápászkodtam, de éreztem, hogy majd bepisilek, gyorsan kell cselekednem... húzdtam le a kabátom cipzárját de az beakadt a sálba... "jujj, mindjárt bepislek"... egyik kezem a két lábam között volt, amíg leügyeskedtem a kabátot... Most egy öv jött, ami, mint mindig, most is beragadt... ráncigáltamm eget kettőt, közben össze-vissza táncoltam. lekerűlt egy pulcsi még és nagy nehezen a kertészgatyám is leügyeskedtem... Amikor már csak a bugyi nem volt letolva, éreztem, hogy bepisilek azonnal... Odaszorítottam a kezem és vártam amíg megenyhül az inger... "nem bííííírom... nem bííííírom..."-gondoltam már majdnem sírva. Ahogy picit megenyhűlt letoltam a bugyim és... psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.....</P>
<P>életemben nem volt olyan megkönnyebülésben részem... Nagyon rossz volt évekig tartogatni és 6x majdnem bepisilni... Ti mi a fenét tudtok ebben szeretni?</P>
Julie72 Creative Commons License 2006.12.01 0 0 482
Sziasztok!

Az én tapasztalataim szerint is vissza lehet még tartani egy darabig, miután már be is csurrant egy kicsi.

Sajnos egyszer én is jártam úgy, hogy csak a sok alsószoknyás népviselet és a beálló sötétedés mentett meg a teljes megszégyenüléstől.

Így is teljesen átázott a bugyim és a harisnyanadrágom, mire egy tujasor mögé bevágódva végre el tudtam intézni folyó ügyeimet.

pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.11.30 0 0 481

"Aztán kimegyek a fürdőszobába,
és ott lassan levetkőzöm, és ott is pisilek mindenhogyan.:)"

Hogy érted a mindenhogyant, ha nem vagyok tolakodó ?

Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.29 0 0 480
Ez mindenképpen intim dolog. Egyedül v szűk körben, olyanokkal, akik hasonlóan élvezik. A nyilvános, szándékos bepisilés már más jelenség- nem értek hozzá, mert nem csináltam és nem is élvezném, de vannak iyenek is.
Előzmény: Bámészkodó (478)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.29 0 0 479
Imádni való vagy!
Előzmény: Törölt nick (473)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.29 0 0 478

Nekem az a gyanúm, hogy a véletlen bepisilés senkinek sem élmény, pálne közönség előtt, hiszen azt nagyon is szerette volna elkerülni. Az előfordulhat, hogy később már nevetve meséli az illető a kellemetlen balesetét, ha addigra már túltette magát a szégyenkezésén.

 

Aki ezt élvezi és a maga vagy kedvese kedvéért még gyakran el is játssza, az végül is perverzió, de én nem tartom ezt a szót olyan nagyon pejoratívnak. Hallotam és olvastam már olyanról is, hogy valaki szándékosan pisil be az utcán vagy más nyilvános helyen és élvezi a megdöbbent vagy éppen kárörvendően vigyorgó arcokat. Na ehhez azért már kell egy kis bátorság...

Előzmény: Törölt nick (471)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.11.29 0 0 477

"Ha már annyira kell, hogy egy kevéske be is csurran, akkor bizony bemegy a többi is!"

 

Nem tudom van -e különbség e tekintetben nők és férfiak közt, nekem viszont volt úgy, hogy egy kevés becsurrant, de a folyam azonnali megindulását sikerült elkerülnöm ... persze idővel jött az is.

Előzmény: Bámészkodó (470)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 476
Ha nem állandóan csinálod akkor nem árt; a hólyag azért van h tárolja az anyagot.
Előzmény: pisiszex kedvelő (474)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 475
Ez nyerő. Még olvasni is jó. Ha lesz lehetőségem játszok vmi hasonlót.
Előzmény: Törölt nick (473)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.11.28 0 0 474

Üdv. kedves pisisek ! (Remélem ebben a topicban ez nem sértés :-) ) Újonc vagyok, minden lényeges olvasható rólam az adatlapomon.

Én ált. iskolás koromban tartogattam nagyon, (valamiféle idegenkedés az iskolai vécéktől ?) de egyszer sem pisiltem be. Később néha igen, amikor rosszul becsültem a hazaérkezésem időpontját és nem volt a közelben illemhely. Szerencsére minden esetben sötétedés után, így nem volt látványos a ruhán - legalábbis azt hiszem nem vették észre. Otthon sem buktam le vele.

 

Amúgy egészségileg nem árt a hólyagnak valamilyen mértékben a hosszas és gyakori visszatartás ?? Én is élvezem, most is szorongok az irodámban. (Szerencsére egyedül vagyok ...)

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 473
Nekem azok a videó-trélerek a kedvenceim, amik a
Patches-en vannak az ineed2pee.com -ról. Olyan szitukat
szoktam eljátszani, ha véletlenül magamban vagyok.:)

Konkrétabban: teleiszom magam, és megvárom, amíg nagyon
kell. Aztán általában felveszek egy ócskább, feszülős
farmert (direkt erre van), alá meg bugyit, vagy harisnyát,
lényeg, hogy jó sok ruhadarab legyen rajtam, de feszüljön
mind. Utána videókat nézek, rakok nejlont meg törülközőt a
székre. Aztán eljátszom, hogy nagyon kell, de nem mehetek
ki, és szép lassan bepisilek. Aztán kimegyek a fürdőszobába,
és ott lassan levetkőzöm, és ott is pisilek mindenhogyan.:)

Erre gondoltál?:)
Előzmény: Törölt nick (471)
suttogó2 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 472

Szeretem visszatartani a pisilést! Fene tudja, miért jó, de valamiért mégis jó!

Én is visszatartós, bepisilős lányokat keresnék, mint az előttem szóló. Most is nagyon feszül a hólyagom, de nem pisilhetek be!

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 471
Asszem jót tenne az egészségemnek, ha olyan csaj lenne a közelemben, aki "sportot űz", hogy a végsőkig tartogassa. Nekem álltalában akkor kellemes a dolog, amikor ráérek, nincsenek egyéb gondjaim és kipihent vok. Olyankor jöhet az- orvosilag is javasolt- sok folyadék, meg ami ebből következik :)
Egyébbként hiányolom a topikon a visszatartást és az ezt követő nem szándékos, de törvényszerű bepisilést szerető csajokat. Szerintem sokan olvasgatnak bennünket, de még nem mertek írni magukról, pedig nagyon jól esne néhány igazi szitu, hogyan szoktad csinálni, fotók is; nem utolsó sorban ismerkedésre is aalapot szolgáltathat ez a közös ...izé... perverzió, vagy micsoda?
ÍRJ BÁTRAN, SENKI NEM TUDJA +, KI VAGY. Azzal se törődj, ha vki sértően reagál- ez 1 fórum, ahol ütközhetnek a vélemények... nekem most már kezd nagyon kelleni!
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.27 0 0 470

Ebben a történetben valami nem stimmel. Ha már annyira kell, hogy egy kevéske be is csurran, akkor bizony bemegy a többi is! Ilyenkor már nem lehet erővel visszatartani, ezt egy nőismerősöm is megerősítette. Esetleg félidőben már el lehet zárni a csapot, de akkor már késő. Amúgy meg mennyi az a "kicsi", ami még nem látszik át a ruházaton? Az csak nagyon néhány csepp lehet, úgy gondolom...

 

És pontosan ezt vetettem fel a hozzászólásomban, hogy inkább bepisilni, csak ne lássanak meg pisilés közben...?!

Előzmény: Julie72 (461)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.27 0 0 469

Köszönöm, ez pontosan így van.

Ami meg az úgynevezett "perverziókat" illeti, ilyenek biztos, hogy mindenkinek vannak, csak ez egyénenként változó. Persze a sajátjával mindenki elnézőbb...

Előzmény: Törölt nick (460)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.27 0 0 468
Kedves Juli, eszembe sem jutott általánosítani. Az lenne a szép, ha ez általános lenne... De régebben ismertem egy lányt, aki rendszeresen sportot űzött abból, hogy a végletekig visszatrtsa, ha pisilnie kellett. Persze nem volt mindig szerencséje, így a saját hibájából többször is kínos helyzetben került. A munkahelyén sokszor nem ment ki WC-re - legalább is a munkaidő vége felé - úgy akart hazaérni. Útközben is lett volna lehetősége illemhelyet keresni, de ő csak tartogatta. Ennek következményeként bepisilt már busz lépcsőjén, leszálláshoz készülődve, mert a busz hirtelen dobott rajta egyet valami úthiba miatt. Pisilt már össze lftet is, amikor az elindult. A legnagyobb produkciója az volt, amikor egyszer szintén hazafelé tartva a csúcsforgalom kellős közepén, tehát szép nagy közönség előtt a Nagykörúton (Budapest) sikerült totál összepisilnie magát, tán egy olyan 10-15 méterre a kapujuktól. Bár, ha eljut a kapuig, az ajtajukon már úgysem jutott volna be időben. Nekem roppantul tetszettek a mutatványai, csak sosem értettem, miért várt a végsőkig, amikor lett volna lehetősége normálisan is elintézni a dolgát.
Előzmény: Julie72 (459)
ginkgo Creative Commons License 2006.11.27 0 0 467
Nyilvalaoan az atlag embrnek csak akkor kellemes valami ha azt sajat joszantabol csinalja. Persze itt a bepisiles temanal nagyon elrugaszkodhatnank a gyakorlattol az elmelet iranyaba, es egy kis freudi vonatkoztatassal beleaskalhatnak egymas gyerekoraba, de nem ez a lenyeg. Nyilvanvaloan en sem tartnanam elvezetesnek ha tudnm, hogy ha belecsorran akkor esetleg szegyelnem kell magam miatta, kellemetlen helyzetbe kerulok. De ez nem azt jelenti, hogy ferfi letemre nem fordul elo az velem, hogy eppen olyan hangulatban vagyok, hogy megallok a tettre alaklmas szinhelyen, es eljatszadozok azzal, hogy engedem is nem is, mikor indulna megaliotom, visszatartom amig csak lehet. Es ez erdekes, raadasul megerosit bizonyos izmokat, es meg meg is ment azokban a helyzetekben amikor nincs a kozelben wc.
Előzmény: zsanettka07 (462)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.26 0 0 466
OK. értem már!! csak nem tetted idézőjelbe :)
Előzmény: zsanettka07 (465)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!