Ez csak rémhír. 1972-ben vizsgáztam. '73-tól már oktató voltam. -MHSZ-! 30-40 fős osztályból átlag 2 bukta. Annyinak muszáj, az a quantumbiológiai IQ-MINIMUM EBBEN A ....... ORSZÁGBAN. MAGAM 2000-TŐL VIZSGAKÉRDÉSEKET ÉS A HÍRKÖZLÉSI TÖRVÉNYHEZ ÚJ PARAGRAFUSOKAT KÜLDTEM, VIZSGÁZÓKAT KÖVETTEM. AKI GYEPES, VAGY NAGYON TUDATLAN, MEGBUKIK. Akkor mi van? Se le nem fejezik, se bé nem zárják. TANULJ! Az nem egy rossz kezdés. Ha érdekel, menni fog. Van jogosítványod? Tudsz főzni? Azok bonyolultabb dolgok.
Ausztriaban nem nagyon szoktak napokat cserelgetni... Csak nalunk kell unnepnapokat, koztes napokat ledolgozni. Magyarorszagon amugyis eleg keves unnepnap van, meg jo, hogy karacsonykor nem kell melozni.
ha mondjuk csutortok helyett szerdan is lenne, vagy a het valtozatos napjain, a hetfo-kedd-szerda nekem jo lenne. Tanulni is elkezdtem mar ra. Letojnam, hogy most Pest 180 km-re van innen, az a legkevesebb. A nyari szabimba kene valahogy beleszoritani. Nem hozzaallas kerdese, higgyetek el. Csak a melohelyemen nemigazan lehet olyasmivel elkeredzkedni, hogy "amatorvizsgara megyek."
Hagyd Tomi, nincs értelme. Ha vasárnap lenne a vizsga, akkor túl messze van. Ha helyben, akkor pont nem ér rá. Ha elmennének hozzá vizsgáztatni, akkor..... na akkor kellene bevallani, hogy nem tetszik, nincs ingyen ebéd és mindenért meg kell dolgozni de azt kínos bevallani. Olyan ismerős ez, hallom eleget itt is, más területeken is.
Érdekes, aki komolyan érdeklődik, annak nem gond sem az idő, sem a távolság, sem a vizsgaanyag......
Jaj nem kell ettől rettegni mint Csernobiltól.........túl van misztifiklálva!
Nem vagyok műszerész. Átmentem elsőre.
Tanulni kell, sokszor átolvasni, bemagolni, elmenni, vizsgázni. A magolásból később érdeklődés lesz, melynek nyomán jobban megragad majd benned a tudás és elkezded nemcsak beseggelni de érteni is a dolgokat. Sokaknál így indul aki nem ezt tanulta eredetileg.
arra gondoltam, hogy esetleg a nyari szabimat ugy veszem ki, hogy beleessen egy idopont. Csak aztan, ha megvagnak (allitolag elsore nem mindenki megy at, hacsak nem muszeresz az illeto) kkor megint nem lesz lehetosegem egy evig.
Szerintem azért vedd fel a kapcsolatot HG5CUT Tibivel! Még az is lehet hogy találtok valami megoldást a dlogra. A BFRK nál nekem úgy tűnik szivükön viselik az utánpótlásképzés dolgát. Naprakészek, és segítőkészek.
Itt vannak a friss dolgok a rádióamatőr vizsgáról! Igaz csak keresővel található meg! :(
A útmutató alatt a mostani vizsgafokozatok.
Bizony a fővároson kívül is van világ...
Ezt sokan elfelejtik.
Én is magam készültem fel, 2010-ben vizsgáztam, már az újabb rendszerben.
Nincs annyira túlbonyolítva mint régen volt, a két fokozat közt (Cept Novice, Cept) csak használható sávokban és teljesítményekben van eltérés, nem úgy mint régen, URH és RH!