Gergő beosonkodhasson az üzembe, valami hű de ördögi tettet végrehajtani.
A víz lelőhelye z üzem területén van, valamilyen elzárt objektumban? Emiatt kell a tervrajz? Meg akarják mérgezni a vizet, hogy "fél Európát" megfo....sák? ...de akkor ezek nem is ördögök, hanem terroristák! :D
Ami még eszembe jutott: a belépőkártyát ugye azért kell megszereznie Szonjának, hogy Gergő beosonkodhasson az üzembe, valami hű de ördögi tettet végrehajtani.
A tervrajz már meg is van, így Gergely nyilván a szigorúan őrzött hadivízüzem leggyengébb pontjára fog majd valamilyen csapást mérni, amivel évekre megbénítja a Berényi Kft. nevű, stratégiailag kiemelt világcég működését (amely nyilván csak álcázásból működik egy körgangos házban lévő, lakásból átalakított irodában, ahol a cégvezető-főtulajdonosnak még egy külön szobája és tárgyalója sincs).
(Csak egy közbevető kérdés: a forgikat nem kellene eltiltani az amcsi kémfilmek nézésétől? Túl erős hatást gyakorol rájuk...:)) )
Na de egy olyan üzemben, ahol ilyen szigorú biztonsági intézkedések vannak a beléptetésre, nyilván van biztonsági kamera is, az meg ugye fel fogja venni az osonkodó Gergelyt. Azt vajon hogyan magyarázza meg az ördögi páros, hogy először Szonja lenyúlja a kártyát, majd rögtön utána feltűnik az üzemben Gergely, és azonnal történik is valami ördögi?
Hát persze aztán lehet, hogy Gergely is olyan különleges képességekkel rendelkezik, mint egykor Lajos, és úgy járkál ki-be a szigorúan őrzött üzemben, hogy senki nem veszi észre, majd kiderül...
A részek címének javaslom: Gergő Bourne Barátok Közt, avagy kiderül a múlt....:))
Nekem is hasonló érzésem van a Gergő-Szonja-féle "tervvel" kapcsolatban, a végén már a kutyát sem fogja érdekelni, mit és miért mesterkednek a kft körül (engem már most sem). Annak idején nem nagyon kedveltem Veintraub Barnát, de most már nosztalgiám van, az ő "bosszúterve" sokkal átgondoltabb volt, és sokkal jobb tempóban, kevesebb kihagyással pörgették ezt a szálat. Pedig már az is Sz. Gabika idejében volt...
Szerintem azért más is fog történni, ez kb. 5-6 jelenet tartalma lehet. Csak úgy látszik, a részletezést a napi előzetesekre tartogatják. De legalább Vili bát és Bözsi mamát nem említették meg... :)
Szerintem Szonja valamit tehet a borába, amikor Miklós kiment az ügyféllel telefonálni, egyedül maradt egy kis időre. De utána viszont rögtön rávetette magát a zakóra, és akkor kapta rajta a férfi, úgyhogy lehet, hogy ezután fogja "megbolondítani" a bort. Viszont ha Miklós magához tér, elég együgyűnek kell lennie, hogy ne legyen gyanús a dolog... Úgy tűnik, mintha Ági után Szonját szánnák az átlátszó, de ördöginek kikiáltott manipulációk "nagymesternőjének". :)
Igen, és az is elég furcsa, hogy több mondatban fejtenek ki egy cselekményszálat, eddig éppen csak utaltak rá... Igaz akkor az egész elférne egy sorban... :P Olyan mintha rövidített hét lenne, pedig szept 3. körül semmilyen ünnep vagy munkaszüneti nap nincs...
Azért muris, hogy pont Aliz nem tartja Kriszt felelős apának, ő aztán felelős anya volt világéletében... :P Sztem Krisz igenis lehetne jó apa, Oszkárral és Lucával is mindig jól kijött, és mint étterem tulajdonos anyagi biztonságot is tudna nyujtani... Mondom ezt úgy, hogy nem igazán szeretném, ha Zsófi és Hedvig után most Alizzal nyűglődnének végig egy terhességet...
Hát igen, az alábbi előzetesben írtak kb. 5 perc alatt megtörténhetnének, ehhez képest egy hétig ezen fognak nyűglődni?
Az a balsejtelmem meg, hogy ezt az ördögi Gergő-Szonja terveket meg húzni fogják, mint a rétestésztát, beigazolódni látszik, eddig még semmi ördögi nem volt és nemhogy tervek, de még egy szerencsétlen tervecske sem látszik körvonalazódni (kivéve a vízüzem kártyája körüli dögunalom kavaráson, de hogy Gergely mi a lónemiszervet akar a vízüzemben, azt még a jótékony homály fedi szerintem hetekig - gondolom valami szabotázs lesz, hogy leálljon az európai hírű vízüzem....)
Na ezen a héten túl sok minden nem fog történni... Krisz és Alíz elnyűglődnek gyerek ügyben, Péter gyanakszik, de Attis a nagy nyomozó továbbra is naívan Gergő hatalmában marad.... Azon mondjuk gondolkoztam, hogy miután Gergő 200 milliót fizetett a villáért, bármi legyen is az akció, ami az eddigi előzetesek szerint még nem történhetett meg, nem lenne túl rentábilis utána csak úgy felszívódni...
Héten történik: Miután Aliz dühében azt találta mondani Krisztiánnak, hogy nem akar tőle gyereket, és hogy Krisztián nem elég felelősségteljes a gyerekvállaláshoz, Krisztián sértetten elvonul. Péter megosztja az aggodalmát Attilával Gergő viselkedését illetően, Attila nem vevő az aggodalomra. Péter azonban úgy érzi, hogy valami nem stimmel Gergővel.
Na ezekre már mind emlékszem, csak valahogy az Ádám és Krisz közötti konfliktusok estek ki. De mindegy, nem ezen fordul meg a világ, köszi, hogy összefoglaltad. :)
Pedig Krisszel elég sok minden történt abban az időben, elég gyakran szerepelt... Pl. ő tanította móresre Zsoltot, mikor megtudta, hogy összeverte Zsófit... Enikőnek ez se tetszett, azt mondta "Te is csak egy gyengébbet vertél meg"... Aztán jó sokáig kerülgették egymást, az áttörést az hozta meg, mikor Enci megtudta Nórától, hogy Krisz fél fülére elvesztette a hallását, mikor Dávidot a társát felrobbantották, és ezért kellett leszerelnie (korábban azt gondolta, hogy biztos vmi disznóság miatt.. :P). Mint ápolónő, elintézte, hogy megműtsék, ami jól sikerült, és magához térve szerelmet vallott a lánynak... Aztán újra visszament Afganisztánba, de egy robbantás miatt eltört a lába, és hazatérve sokáig gipszben volt, amit nagyon nehezen viselt, pedig ki is tüntették, mert két társát kimentette, de ő csak arra gondolt, hogy a harmadk meghalt, mert nem volt elég gyors... Aztán, miikor adminisztrátorrá fokozták le a katonaságnál, ki is lépett, és utána már csak Zsolt bandájának dolgozott...
Kérdés, hogy az akció után meddig akarja még hitegetni Mikit... Az is lehet, hogy utána rögtön lelépnek a testvérkéjével együtt (legalábbis ez a terv), akkor nem számít, hogy Miki mit gondol, ha magához tér... Ha nem így van, nem szabad túlságosa bealtatni, hogy ne fogjon gyanút... Csak annyira, hogy azt hihesse kicsit elpilledt a fáradtságtól...
Érdekes, ez az időszak nekem valahogy teljesen kiesett, pedig akkor már rendszeresen néztem a BK-t, és ami előtte vagy utána történt, annak a felidézésével nincs problémám. A Krisztián érkezése utáni időszakból így utólag elsősorban Merlin kutyára emlékszem, meg arra, hogy Enikő eleinte egy borzalmas alaknak tartotta Kriszt, pl. mert egyszer elég határozottan megfegyelmezte a Szabó ikreket. Azt hiszem, ezt nevezik szelektív memóriának... :)
Egészen biztos, hogy ügyesen kivágja magát, mert még arra is lesz módja, hogy elkábítsa Mikit! Legalábbis az előzetes szerint leellenőrzi, hogy elkábult-e. Remélem, nem ütötte le! :-)
Mért ne mondhatná? Már előzőleg is kérte Mikit, hogy adjon kártyát, mert annyira szeretné látni azt a gyártósort. A férfi viszont nem foglalkozott vele. Így gondolta, hogy kölcsönveszi... Ezért nem haragudhat annyira.. :D
Meg még az is muris volt, hogy Robit Krisz és Ádám is elkísérte a legénybúcsúra, pedig úgyszólván köszönő viszonyban se voltak a vőlegénnyel, de legalább tudtak útközben civakodni... :D
Csak azon röhögtem, hogy Nóra lánybúcsúján, ami nem sokkal Zsolt letartóztatása után volt, Rudi, Krisz és Ádám együtt adtak elő chip and dale showt, és senkinek eszébe se jutott, hogy ők most éppen gyűlölik egymást... :D
Krisztián Ádámnál lakott elég sokáig még a legelején, mikor hazajött Afganisztánból. A barátságukat némileg beárnyékolta, hogy lefeküdt Alizzal, aki ezt bosszúnak szánta, mert azt hitte hogy a fotós összejött egy modellel, és ezt Krisz is elhitte... De miután Krisz és Aliz kapcsolata nem tartott sokáig, a srácok kibékültek. Csak jóval később vesztek össze, mikor Krisz Zsoltnak kezdett "dolgozni", azaz beszállt a védelmi pénz szedésbe. Ő ezt azért csinálta, hogy Zsolt emberei ne verjenek össze ártatlan boltosokat, ő senkit nem sakart bántani, de ezt se Ádám se Enikő nem így látta, így mindkettőjükkel megszakította a kapcsolatot, és Zsolthoz költözött... Később Ádám ügyeskedte ki, hogy Zsolt börtönbe kerüljön a fewgyverbiznisz miatt, amiben már Rudi is benne volt, így mikor ez kiderült, a korábbi barátok ellenséggé váltak, ami aztán az évek során feledésbe merült, mire Krisz hazakerült a Karibi szigetekről a haslövéses sztori után...
Ádám és Rudi hiztosan nem voltak akkora haverok, hiszen alig találkoztak egymással, de nekem valahogy az is kimaradt, hogy Ádám és Krisz között szorosabb kapcsolat lett volna. Bár nekik részben érintkezett az ismeretségi körük, pl. Zsolt és Aliz révén.
Ezt én is így látom, erről már korábban volt is szó itt a fórumon. Szerintem is Julinak erősebb az érzéki kisugárzása, bár "klasszikus" értelemben Nóra lenne a szebb nő, de ez nem jelent automatikusan nagyobb szexuális vonzerőt. Itt pl. a tekintetnek és az arcmimikának is nagy szerepe van, ez Julinál sokkal elevenebb, jobban sugározza azt, hogy ő "kapható a táncra". :) Amúgy Nórából valam prűdség is sugárzik, Juli sokkal lazább és bevállalósabb. Amit a túlzásig fokoztak azokban a bizonyos padlájelenetekben, de még utána is egy ideig folyton szexelni akartak Attilával az irodában, Máté sulijában és még egy turistaházban is.
Julival tudnám ezt elképzelni, bár nem tudnék racionális indokot mondani erre.
Az ilyen nőre mondják, hogy "szexuálisan túlfűtött" és ez sugárzik róla! Emlékezzünk csak: a szerb tárgyalópartner is majdnem levetkőztette és asztalra borította, pedig csak a térdét látta megvillanni. :D
Hófehér bőre, "hirtelen"szőke haja, nem kövér, de mégis "párnás" karja, csípője és egész lénye olyan "jó hozzábújni" érzetet kelt. Szemben a "jégszobor" Nórával, Juliból valóban sugárzik valami, ami miatt szerintem is egyből kipróbálná a másik nemet is! :-)