Aki a Xantián megcsikordítja az Eagle F1-et, az cukorkát kap :)
Főleg, hogy ki nem adom a kezemből a slusszklcsot :)
Persze lehet, hogy én vagyok igénytelen :)
Eagle F1 ez a gumi egy vicc.
Nem tudom mit lehetne tenni de szerintem egy pocsék. Semmi tapadása nincsen csuszkál, és persze kopik mint az állat. nekem 16e van most benne és szerintem 4-5e mulva kell cserlni.
Egy szar. Igy tömören.
Én teljes mértékben Falken ZE 502 párti vagyok most az van elöl és teljessen korrektül viselkedik.
Hát a hátsó torziós rugók nem tudom mit keresnek ezekbe az autókba. Mert hogy semmire se jók az biztos.
Én is 120-130-cal mentem, és qrvára kitört a segge kispirosnak, uhogy 2* megfogtam, 3*ra már csak csúsztunk, mint a jégen ( ennyit a futóműről, meg a kib. jó eagle f1-ről). Továbbmenni nem tudott, mert a futómű finoman fogalmazva sincs köszönőviszonyban a kasztnival. a kesztni teljesen épp maradt (mégcsak 1 lámpa sem tört ki, sőt a tetét is be lehetett zárni). Állítólag most szemlézi a biztosító, szóval kiderül, hogy totálkár, vagy életképes (én azért az utóbbiban bízom)
Aztakurva! Hogyhogy lyukas a felni? Tankkal lőttek rád? De most komolyan. Amúgy tényleg az a legfontosabb hogy nem lett bajod, én az autót leszarom ebből a nézetből. Mennyivel mentél, amikor így "esett"?
Mennyivel mentél?
Lábán ment tovább az autó?
Én semmitöl nem félek csak ettöl. Egy defekt és tehetettlen vagy. Szerencséd volt hogy hátsó defekted volt, Nekem a CRX-el volt első defektem az M5-ön kb 100-120-nál de az alacsony építése miatt nagyon jól viselkedett. Meglepő is volt. Hát a Pug nem tudom,hogy hogy viselkedne ilyenkor.
De nem is szeretném megtudni.
További balesetmentes közlekedést és sok sikert az utakon.
Velünk van az erő :-)
Uhh, nagyon sajnálom és örülök, hogy lem lett semmi bajod! Nem vagyok szakértő, de ha gyártási hibából adódott a baleseted, akkor tutira nem kényszerülsz off Focus on tiszteletbeli taggá avanzsálni, a Peugeot-nak biztosan kárpótolniuk kell a károdat és szép s jobb lesz minden, mint újkorában! Legalábbis ezt kívánom, hogy így legyen!
sajna szomorú hírt kell megosztanom veletek: csütörtökön töréspróbát végeztem a cc-vel.....elszálltam egy hülye defekt miatt az autópályán (bal hátsó felnin van kívülről befele egyí fürjtojás nagyságú lyuk). A kszni jelesre vizsgázott, mert semmi bajom( egy ködlámpa nem tört be), de a futómű sajna eléggé szétesett (rosszul tűrte a szántást az m3-s melletti domboldalakon)..:-((((
Még ne mtudni, hogy életképes lesz- szegénykém, de amíg eldől sorsa, maradhatok tiszteletbeli tag az off focusommal on?
maadie
2év olyan sokáig birja egy Pug.?
:-))
Nekem most mult 1 éves akkor ha jól számolom már csak 11hónapom van és vihetem a Vastelepre hulladéknak.
:-)
Hétvégén ujra megnéztem a TAXI, TAXI2 filmet és én még mindig azt mondom hogy PUG. a király!!!
Csak az a jelenet amikor sok sok rendőrautót törnek össze az nem tetszett és ha jol számoltam volt benne 3db 206-os is.
nah hetvegen kiesett a 2. csavar is a tetoablakbol valahonnan, eddig szorul (szinte behuzhatatlan ) volt a rolo a tetoablakon most mar be is lehet huzni. Kivancsi vagyok mikor szakad ram az egesz. Lassan egy "Mikulaszacskonyi(pirosparkoloize)" kiesett muanyag, csavar gyulik ossze. Szoval hibatlan ez a PUG. mar bocs, szivbol orulok akinek nem esik darabjaira, de en nem erre az autora vagytam ami szethullik alig 2 ev alatt.
Múlt szombaton találkoztam newkiddel. Szinte teljesen egyforma autónk van.
Szomorú, hogy egy két hónapos kocsival ennyi gond van. A tetőablakon kívül is van jónéhány probléma. Ennyiért már szerintem járna egy cserekocsi... Remélem newkid majd ír arról, hogy mit sikerült intézni.
Az antenna meg tényleg sokkal előrébb van, mint az enyémen. Ha tényleg így gyártják 2002-től, akkor nem nagyon érdemes tetőablakosat venni.
nem adom el a 206 ost de kicseréltetem
az első és hátsó lengéscsillapitokat konira
állithatóra és ezen felül az osszes szilentet igen jol értewttétek az összeset átsütik versenyszillentekre...
szóval vége a lengőkar cseréléseknek mjert a szilent tönkremegy...
stb...
ha van valakinek kérdése ezekkle kapcsolatban akkorszóljon...
miller
Hgl, nyugi én mindig elolvasom amiket írsz, szénné néztem az impreza tuning oldalt is. Hozzászólni nem nagyon tudok, mert a 206osomra már nem akarok nagyon költeni (tényleg nem érdemes), hogy mi újat veszek helyette azt meg még nem tudom és azt se hogy mikor. De eltettem a linket, mert ha imprezát veszek (ami anyagi okok miatt nem különösebben valószínű :) akkor még jól fog jönni. De nem zárom ki a lehetőségét, hogy rámszakad valami páncélszekrény :)
Szóval ízlések és pofonok, nekem idáig nagyon bejött a 206! A futóművével is meg vagyok elégedve, még nem ültem olyan gyári rugókon üéő kisautóban, ami felvette volna ezzel a versenyt - legalábbis szerintem a Puntónál, Fiestánál, 1.4/1.6 16v Clionál, sima Yarisnál (T-Sportban még nem ültem), egy kicsit a Corsánál és a Pólónál (új!) is jobb az útfekvése. Ha valaki sportosabbra szeretné varázsolni, az ne higgye, hogy 40-50e Ft-ból egy új rugószettel megússza - akármelyik márkát is választja -, mert ~10e km után valahol úgyis szétugrik az ültetett futómű. Szerintem ez nem PUG-betegség, hanem egyszerűen nem erre lett az tervezve (és persze nem a katasztrofális magyar utakra, ugye).
Ja, egyik haverom a múlt héten vett egy 1.4-es ötajtós Preselence-t. Remélem, neki sem lesz több gondja, mint nekem. :)
Olvastam a forumot és nem nagyon pörög, mindenki dolgozik vagy nyaral?
Senkinek semmi problémája.
Ez jó hír kezd javulni a pug.
Hétvégére kaptam egy Pug406-ost
2000km volt benne. Hát oroszlánok nem szabad lebecsülni a mi kis 206-os paripánkat mert életembe még ilyen rosszul vezethető kényelmetlen lomha stb... kocsit még nem vezettem, ugy örültem hogy 2 nap után visszaülhettem a jo kis oroszlánba és nyomhattam egy kövér gáz és az a jelenség jött elö amit lehet várni egy autotol. GYORSULT!
:-)
Én most csak jokat tudok mondani a 206-rol
Ami viszont nagyon tetszett az a multiplex vagy hogy hivják rendszer amit már beleraknak minden pugba.
Ez kurva jóóóóóóóóóóó
Üzemanyag.
Olvastam a Totalcar lapon a Mol 99 EVO-rol és most kell tankolnom 2-3nap és ki fogom probálni
To Be Or Not To Be
huh de pörög ez a lap kb 2 naponta egy beirás ez igen valóban érdemes ide benézni...én bármit is irok pl a futóművekröl az ugy látszik süket fülekre talál de sebaj legfeljebb a tuning topicba irok.....a pugon ugysem sok tuning van elvegre egy kib...ul elszurt konstrukcio....
Hello!
Lehet hogy kicsit hülye kérdés, de merre lehet találni egy 206 -os árlistát? A hivatalos oldalon valahogy nem igazán találtam meg.
Elég egy link is . Thx