Olyan, mintha "pánikrohamot" kapott volna. Megnyugodhatna már, hiszen a kicsi fia már haza költözik. Igaz, meglátja Attilát is az edzővel, talán ez lesz a probléma?
Én pedig továbbra sem értem, Szonja miért vállalja ezt a csicskaszerepet, pláne ha nem is tudja, mi a "nagy terv". Bármi is derül ki, ő viszi el a balhét, míg Gergő elegánsan röhög a markába. És bár Szonja korábban féregnek nevezte Mikit, akibe sosem fog beleszeretni, egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy végül mégis belezúg...
De igen, ő lesz az. Nincs új a nap alatt, ezt az "újszives" témát ha jól tudom, már másodszor hozzák elő, Nóra is kiderítette, ki kapta meg Tóni szívét.. Ami nekem speciel teljesen mindegy lenne, ha már valakit elveszítettem, persze nem vagyunk egyformák... És Rudi hol beszélt a levélben arról, hogy szervdonor lesz? Abból, amit Krisz felolvasott belőle, ez nem derül ki.
Egyébként ha jól tudom, nem is szokták elárulni, ki kapja meg XY szerveit, ha meghal. Amikor Natasa felhívta a kórházat, lényegében ezt is mondták neki, de én úgy tudom, még közeli hozzátartozókkal sem osztják meg ezt az információt. És mintha Natasa azt mondta volna, hogy Rudi a kórházban halt meg, miközben én mindeddig úgy tudtam, hogy még a vízben...
Viszont ami a legjobban zavar ebben az "élet Rudi után" történetben, az Natasa megszállottsága mindennel, ami Rudi emlékéhez kapcsolódik. Úgy viselkedik, mintha legalábbis egy 50-es özvegyasszony lenne, aki 30 évnyi házasság után veszítette el a férjét. Egyszerűen nem láttam, hogy olyan mély lett volna a kapcsolatuk, ami indokolna egy ilyen gyászmunkát. És most ezzel a szervdonor-történettel már a sokadik bőrt húzzák le a témáról. Krisz amúgy sokkal józanabbul viszonyul Rudi halálához, pedig őt jóval szorosabb kapcsolat fűzte hozzá.
"Szonja elintézte annyival, hogy a bejárati ajtó kulcsát kereste, hogy bezárja..."
Vajon ki hordja a bejárati ajtó kulcsát a zakója belső zsebében az irattárcájában???
Úgy tűnik Májki is kezd hülyülni, vagy már annyira a farka vezérli, hogy mindent elhisz a meglehetősen amatőr módon hazudó Szonjának.
Egyébként ha jól értettem az ördögi terv1-et Szonja sem ismeri (Gergely valami olyat gagyogott, hogy majd csak akkor mondja el, ha meglesz az üzem belépőkártyája), akkor vajon miért írnak folyamatosan Szonja és Gergő ördögi terveiről?
Ja, és érdeklődéssel várom ördögi terv2-t (3-at, 4-et, stb.), ha már ördögi tervEK-ről írnak...
Bár nekem úgy tűnik, a Szerencsés bagázs egyenlőre az ördögi terv1-gyel is erősen küzd...:)
"Kreatívék" nagyon rákaptak a vízi hullákra, donorokra, kórházra, BK-ban is, ÉNB-ben is! :(........(Egyébként, talán nem is volt olyan karakter a sorozatban, aki "halála után", még ennyit "szerepeltettet, mint Rudit?)
A fenébe, mindig elfelejtem, hogy ez csak, egy szappanopera, tele igazsággal, életszerűséggel, logikával! :)
És, azt is elfelejtettem, mivel "filmszerűvé is tették "Szerencsétlenék", úgy kell néznem, mint egy filmet, és nem szabad a realitásokat keresnem benne! :D)
Egyébként így már érthető, hogy mért akarja annyira, hogy a "barátja" végre kimozduljon, és gondolom azt se bánja, hogy Máté végre eltünt a képból... De vajion mit keres nála?
Ezek szerint még nem sikerült kideríteni, csak nekünk mutatták meg a lányt... Akkor mégis hosszabb lesz ez a történet...
Űgy látszik Attis nem igazán bánja, ha Máté hazaköltözik, így legalább ő is azt csinál, amit akar... :-)
Szonja kb. azt tette ami várható volt, majd még Miki fog szabadkozni, hogy a fáradtságtól bealudt... Érdekesebb lett volna, ha Gergő "improvizál", persze azt is as forgiknak kellett volna kitalálni... :D
Csak nem ez a lány kapta meg Ruidi vmelyik szervét? Az az érzésem, ez a szál csak epizód lesz, így akarják lezárni Rudi történetét, esetleg ez segít Natasának feldolgozni a halálát...
amely nyilván csak álcázásból működik egy körgangos házban lévő, lakásból átalakított irodában, ahol a cégvezető-főtulajdonosnak még egy külön szobája és tárgyalója sincs
Mint tudjuk, a Kft irodaházakat épít, így lehetne vmelyikben a székhelyük , még bérleti díjat se kéne fizetni, de minek, mikor szinte az összes irodai dolgozó a házban lakik, ráadásul ott a Rózsa, ahonnan tudnak fehozni kávét, és ahova bármikor lemehetnek azok, akik nem kívánatosak vmilyen hivatalos vagy magán beszélgetés alkalmából... Van ennél kényelmesebb? :-)