Keresés

Részletes keresés

Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.29 0 0 478

Nekem az a gyanúm, hogy a véletlen bepisilés senkinek sem élmény, pálne közönség előtt, hiszen azt nagyon is szerette volna elkerülni. Az előfordulhat, hogy később már nevetve meséli az illető a kellemetlen balesetét, ha addigra már túltette magát a szégyenkezésén.

 

Aki ezt élvezi és a maga vagy kedvese kedvéért még gyakran el is játssza, az végül is perverzió, de én nem tartom ezt a szót olyan nagyon pejoratívnak. Hallotam és olvastam már olyanról is, hogy valaki szándékosan pisil be az utcán vagy más nyilvános helyen és élvezi a megdöbbent vagy éppen kárörvendően vigyorgó arcokat. Na ehhez azért már kell egy kis bátorság...

Előzmény: Törölt nick (471)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.11.29 0 0 477

"Ha már annyira kell, hogy egy kevéske be is csurran, akkor bizony bemegy a többi is!"

 

Nem tudom van -e különbség e tekintetben nők és férfiak közt, nekem viszont volt úgy, hogy egy kevés becsurrant, de a folyam azonnali megindulását sikerült elkerülnöm ... persze idővel jött az is.

Előzmény: Bámészkodó (470)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 476
Ha nem állandóan csinálod akkor nem árt; a hólyag azért van h tárolja az anyagot.
Előzmény: pisiszex kedvelő (474)


Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 475
Ez nyerő. Még olvasni is jó. Ha lesz lehetőségem játszok vmi hasonlót.
Előzmény: Törölt nick (473)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.11.28 0 0 474

Üdv. kedves pisisek ! (Remélem ebben a topicban ez nem sértés :-) ) Újonc vagyok, minden lényeges olvasható rólam az adatlapomon.

Én ált. iskolás koromban tartogattam nagyon, (valamiféle idegenkedés az iskolai vécéktől ?) de egyszer sem pisiltem be. Később néha igen, amikor rosszul becsültem a hazaérkezésem időpontját és nem volt a közelben illemhely. Szerencsére minden esetben sötétedés után, így nem volt látványos a ruhán - legalábbis azt hiszem nem vették észre. Otthon sem buktam le vele.

 

Amúgy egészségileg nem árt a hólyagnak valamilyen mértékben a hosszas és gyakori visszatartás ?? Én is élvezem, most is szorongok az irodámban. (Szerencsére egyedül vagyok ...)

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 473
Nekem azok a videó-trélerek a kedvenceim, amik a
Patches-en vannak az ineed2pee.com -ról. Olyan szitukat
szoktam eljátszani, ha véletlenül magamban vagyok.:)

Konkrétabban: teleiszom magam, és megvárom, amíg nagyon
kell. Aztán általában felveszek egy ócskább, feszülős
farmert (direkt erre van), alá meg bugyit, vagy harisnyát,
lényeg, hogy jó sok ruhadarab legyen rajtam, de feszüljön
mind. Utána videókat nézek, rakok nejlont meg törülközőt a
székre. Aztán eljátszom, hogy nagyon kell, de nem mehetek
ki, és szép lassan bepisilek. Aztán kimegyek a fürdőszobába,
és ott lassan levetkőzöm, és ott is pisilek mindenhogyan.:)

Erre gondoltál?:)
Előzmény: Törölt nick (471)
suttogó2 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 472

Szeretem visszatartani a pisilést! Fene tudja, miért jó, de valamiért mégis jó!

Én is visszatartós, bepisilős lányokat keresnék, mint az előttem szóló. Most is nagyon feszül a hólyagom, de nem pisilhetek be!

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 471
Asszem jót tenne az egészségemnek, ha olyan csaj lenne a közelemben, aki "sportot űz", hogy a végsőkig tartogassa. Nekem álltalában akkor kellemes a dolog, amikor ráérek, nincsenek egyéb gondjaim és kipihent vok. Olyankor jöhet az- orvosilag is javasolt- sok folyadék, meg ami ebből következik :)
Egyébbként hiányolom a topikon a visszatartást és az ezt követő nem szándékos, de törvényszerű bepisilést szerető csajokat. Szerintem sokan olvasgatnak bennünket, de még nem mertek írni magukról, pedig nagyon jól esne néhány igazi szitu, hogyan szoktad csinálni, fotók is; nem utolsó sorban ismerkedésre is aalapot szolgáltathat ez a közös ...izé... perverzió, vagy micsoda?
ÍRJ BÁTRAN, SENKI NEM TUDJA +, KI VAGY. Azzal se törődj, ha vki sértően reagál- ez 1 fórum, ahol ütközhetnek a vélemények... nekem most már kezd nagyon kelleni!
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.27 0 0 470

Ebben a történetben valami nem stimmel. Ha már annyira kell, hogy egy kevéske be is csurran, akkor bizony bemegy a többi is! Ilyenkor már nem lehet erővel visszatartani, ezt egy nőismerősöm is megerősítette. Esetleg félidőben már el lehet zárni a csapot, de akkor már késő. Amúgy meg mennyi az a "kicsi", ami még nem látszik át a ruházaton? Az csak nagyon néhány csepp lehet, úgy gondolom...

 

És pontosan ezt vetettem fel a hozzászólásomban, hogy inkább bepisilni, csak ne lássanak meg pisilés közben...?!

Előzmény: Julie72 (461)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.27 0 0 469

Köszönöm, ez pontosan így van.

Ami meg az úgynevezett "perverziókat" illeti, ilyenek biztos, hogy mindenkinek vannak, csak ez egyénenként változó. Persze a sajátjával mindenki elnézőbb...

Előzmény: Törölt nick (460)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.27 0 0 468
Kedves Juli, eszembe sem jutott általánosítani. Az lenne a szép, ha ez általános lenne... De régebben ismertem egy lányt, aki rendszeresen sportot űzött abból, hogy a végletekig visszatrtsa, ha pisilnie kellett. Persze nem volt mindig szerencséje, így a saját hibájából többször is kínos helyzetben került. A munkahelyén sokszor nem ment ki WC-re - legalább is a munkaidő vége felé - úgy akart hazaérni. Útközben is lett volna lehetősége illemhelyet keresni, de ő csak tartogatta. Ennek következményeként bepisilt már busz lépcsőjén, leszálláshoz készülődve, mert a busz hirtelen dobott rajta egyet valami úthiba miatt. Pisilt már össze lftet is, amikor az elindult. A legnagyobb produkciója az volt, amikor egyszer szintén hazafelé tartva a csúcsforgalom kellős közepén, tehát szép nagy közönség előtt a Nagykörúton (Budapest) sikerült totál összepisilnie magát, tán egy olyan 10-15 méterre a kapujuktól. Bár, ha eljut a kapuig, az ajtajukon már úgysem jutott volna be időben. Nekem roppantul tetszettek a mutatványai, csak sosem értettem, miért várt a végsőkig, amikor lett volna lehetősége normálisan is elintézni a dolgát.
Előzmény: Julie72 (459)
ginkgo Creative Commons License 2006.11.27 0 0 467
Nyilvalaoan az atlag embrnek csak akkor kellemes valami ha azt sajat joszantabol csinalja. Persze itt a bepisiles temanal nagyon elrugaszkodhatnank a gyakorlattol az elmelet iranyaba, es egy kis freudi vonatkoztatassal beleaskalhatnak egymas gyerekoraba, de nem ez a lenyeg. Nyilvanvaloan en sem tartnanam elvezetesnek ha tudnm, hogy ha belecsorran akkor esetleg szegyelnem kell magam miatta, kellemetlen helyzetbe kerulok. De ez nem azt jelenti, hogy ferfi letemre nem fordul elo az velem, hogy eppen olyan hangulatban vagyok, hogy megallok a tettre alaklmas szinhelyen, es eljatszadozok azzal, hogy engedem is nem is, mikor indulna megaliotom, visszatartom amig csak lehet. Es ez erdekes, raadasul megerosit bizonyos izmokat, es meg meg is ment azokban a helyzetekben amikor nincs a kozelben wc.
Előzmény: zsanettka07 (462)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.26 0 0 466
OK. értem már!! csak nem tetted idézőjelbe :)
Előzmény: zsanettka07 (465)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 465
Ez Julie72 régebbi beszólása voilt
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.25 0 0 464
Zsani!! Örülök h már így érzed, de azért nem volt ez így régebben. Tudnál írni vmit a régebbi önmagadról és h hogyan fordult veled ekkorát a világ? Sztem tanulságos lenne . (nekem biztosan)
Előzmény: zsanettka07 (462)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.25 0 0 463
Örülök h már nem vagy dühös :) Egyébbként faszikkal is +esik h nem tudnak v nem akarnak feltétlenül kimenni. Én a gép előtt ülve vok így sokszor: NA, MÉG EZT MEGÍROM; NA, MÉG EZT + EZT IS +NÉZEM... aztán azon kapom magam h "ütött az órám".
Időnként persze élvezem is, de nyilvánosan soha nem pisiltem be és nem is szeretnék.
Az tény h van a "pisilés" témában vmi izató??????? vagy nem is tom- talán ez tényleg vmi kis perverzió... igen azt hiszem az. Szerinted?
Előzmény: Julie72 (461)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 462

Egyszer én is bepisiltem. Busszal mentem haza a munkából, de amikor felszálltam a buszra, már akkor kellett pisilnem. Ráadásul dugóba kerültünk Pesten, így a hazaút a szokásos 1 óra helyett másfél óráig tartott. Amikor leszálltam a buszról, már majd bepisiltem. Gyalog mentem haza, de már alig tudtam menni, annyira kellett. Az udvarra még sikerült beérnem, de a lakásajtóban teljesen összepisiltem magam.

A bugyim és harisnyanadrágom is teljesen elázott és a szürke flanellszoknyámon is átütött egy nedves folt. Szerencsére a férjemen kívül senki sem látta a balesetet.

Szerintem sem volt semmi jó benne, inkább nagyon kellemetlen volt.

Pervezitásnak tartom ha ezt valaki élvezi.

 

Julie72, ez szerintem nyilvánosan történt. Emberek előtt csináltad.

Julie72 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 461
Szia!

Olyan helyzet valóban van, hogy a végletekig kell visszatartani egy nőnek.

Nekünk ugyanis nem olyan könnyű kidobni mondjuk egy utcasarkon, mint nektek.

Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben néhányszor, tudom, hogy mit jelent.

Olyan is előfordult, hogy be is csurrant több kevesebb, de azért a teljes nyilvános elázást sikerült elkerülnöm.

Előzmény: Törölt nick (460)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.23 0 0 460
Ez 1 bizonyos perverzió: a bepisilés és az, ha vkit pisilni v bepisilni lát vki. Ne vedd annyira a szívedre, ő csak 1 szitut írt le. Én úgy értelmeztem h nem "a nőkről" hanem azokról van szó akik a végsőkig tartogatják.
Előzmény: Julie72 (459)
Julie72 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 459
Ne haragudj, de ezt az általánosítást kikérem magamnak minden nőtársam nevében is.

Főleg, hogy egy tökrészeg egyénből általánosítasz minden nőre.

Én 34 év alatt még nem láttam senkit sem nyilvánosan bepisilni nyolc éves kor fölött.

Te már igen?

Előzmény: Bámészkodó (454)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.21 0 0 458
Pozitív, nagyon pozitív:)
Előzmény: Törölt nick (457)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.20 0 0 457
Ezek is:
1234
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.20 0 0 456
Ezek is jók:
1
2
3
4
5
Kidara Creative Commons License 2006.11.19 0 0 455
Bepisilek az izgalomtól... :))
Előzmény: klezmer (443)
Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.19 0 0 454

INKÁBB BEPISILNI...?!

 

Sosem értettem, hogy némely lányok/nők miért várnak addig, amíg aztán már nem bírják visszatartani és akaratuk ellenére bepisilnek nyilvános helyen. Ha már a "katasztrófa" küszöbén állnak, mi tarja őket vissza, hogy gyorsan letolják a nadrágot és elvégezzék a dolgukat? Feltételezem, hogy a szemérem. De ha ilyenkor meglátják őket, az miért nagyobb szégyen, mint bepisilni, különösen közönség előtt? Tudna erre valaki választ adni?

 

Még a nyáron láttam egyik éjjel egy nem túl szép és ráadásul tökrészeg nőt, amint leült a buszmegálló fémrácsos ülőkéjére és szépen bepisislt a fehér nadrágjába, mintha csak a WC-n ülne. Lehet, hogy gondolatban ott is volt, mindenesetre csak akkor reagált az eseményre, amikor én felhívtam a figyelmét rá, hogy "behugyoztál, anyukám!"...

Bámészkodó Creative Commons License 2006.11.19 0 0 453
Gyönyörű! Csak kár, hogy a képet nem lehet nagyítani. Ha rákattintok, akkor is csak egy kicsivel lesz nagyobb. Jó lenne, ha valamivel méretesebb képeket tennétek fel, már ha egy mód van rá...
Előzmény: Törölt nick (435)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 452
[image1
0]
ember645 Creative Commons License 2006.11.18 0 0 451

Hello!

Engem is izgat én már ki is próbáltam tök jó.

 

Előzmény: WetFun (450)
WetFun Creative Commons License 2006.11.17 0 0 450
Engem izgat még az éjjeli (álomban) bepisilés! Veletek volt már, hogy lefeküdtetek aludni, és rátok jött a pisilés? 1
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 449
Úgy látom nincs senki sehol. most 1 ideig én sem rontom itt a levegőt :DD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!