Üdvözletem! Eladóak az alábbi tt mozdonyok Érdeklődni e-mailben. Illetve e-mailben tudok további képeket küldeni.
tt Zeuke Br23 dobozában. Működik, de az előlfutó kereke szorul, és nem eredeti. Eredeti dobozában 13000Ft tt E11 Gützold villanymozdony rendesen fut 9500Ft tt Bttb E94 Br254 német krokodil nagyon szakadt dobozban, rendesen fut 14000Ft tt br118 rendesen fut 8000Ft tt M61.001 repedt kasznival. Az alsó takaró (tank) lejár. Egyébként szépen fut, és fém kardános. 8500Ft.
valamint: tt váltórelé, de valami fura kivitel. Rendesen működik 2000Ft. tt angolváltó rendesen működik 2900Ft Irgalmatlan sok U profilos sín (mindenféle), kocsileakasztók, váltók, hidak, kocsik.
Baranyai Marcell vagyok és most kezdenék bele egy TT terepasztalba, tapasztalatom nincs. Tudna valaki segíteni?
A terv már megvan, de nem tudom mit kell bekötni ha kell és hova. Van egy BR 118-as mozdonyom, de nincsen hozzá trafó, megköszönném ha valaki tudna tenni egy olcsó ajánlatot és használati utasítást.
Tisztelt Urak! Jó állapotú, kevés kilométert futott BTTB BR110-est keresek megvételre. Doboz nem feltétel. Ajánlatokat a gszeker kukac gmail pont com címre várok. Köszönettel: G'cart(t)
Sziasztok! Szép állapotú BR118-ast szeretnék venni, temészetesen kedvenc méretarányunkban. És ha Pesten lenne, na az lenne az igazán jó! (De ha "jóárasítva" van, a posta sem akadály.) :-) poiuyt@mailbox.hu
Eladósorba került az alábbi személyvagonom. Tillig TT 13676 sz. Egy hiányosságtól eltekintve tökéletes állapotban van. Az egyik oldalon a kuplung tartó rúd hiányzik. könnyen pótolható. A kuplung megvan. Ettől eltekintve tökéletes állapotban van. Ez Saját dobozában, tartozékaival együtt. Mail címem publikus, kérésre nagyobb képeket is küldök!
A tulajdonomban van egy TT méretű Bttb Nohab, melynek egyik irányban nem működik a világítása. Próbáltuk az irányításvezérlő dióda cseréjét, viszont úgy tűnik nem az lesz a hiba forrása.
Valaki tudna segítséget nyújtani, hogy miben kereshetném a hibát?
Nem biztos, hogy értem, de mindenesetre van nekem raktáron ilyen Glasfaserkanzel-es kasztnim. A két szélső ablak zsalus, nem a középsők. Ha ez kell, keress meg, ismert az elérhetőségem!