Ezt a részt én tuti nem láttam. Leadták akkor amikor a tv2 ismételte a részeket? Mert amikor eredetileg ment az M1-en, akkor sok rész kimaradt nekem.
Aloha
ttfan38
Tehát úgy ér véget az epizód (és a sorozat is egyben), hogy Rick az esküvőn a pap kérdésére hosszú, kínos várakozás után elkezdi kimondani az igen-t, de nem ér a végére, a kép "megfagy".
Valahogy így: "Ye..." avagy "Iiige..."
Majd egy kis áttekintés következik, emlékezetes pillanatok a teljes sorozatról, zene mellett.
Hát ennyi...
Hali!
Köszi a kocsit, kicsit kicsi, akárhogy erölködök a hátára fordított monitoron, nem bírok beleülni. A kollégák is kicsit ferde szemmel nézik a mutatványt.....
Nem lehetsz ilyen müveletlen, hogy nem tudod mi az a "starring".
Ez egy magnum fan-nak nem lehet akadály. Nos Tom Selleck anyukájának Starring Gizella volt a neve, és Tom szerette volna, ha az anyja nevét is viselheti, ezért felvette ezt is. De a vágás során egy kis malör következett be, és nem írták ki az anyja nevét, ezért utólag kelett beilleszteni, és már csak a Tom elött volt hely. Kisbetüvel.
Hát ennyit a starring-ról. Zaki, remélem megvilágosodtál! :-)
Aloha
ttfan38
Azért a Ferrari-dat kölcsönadhatnád egy körre. Majd vigyázok rá :-)
Nem is néztem a rendszámot, de ezek szerint tényleg kaszkadör csinálta. Zaki , te szemfüles vagy mint egy magánnyomozó. (Like Magnum p.i) :-)
Aloha
És nem más az a rendszám?
Gondolom, hogy Te is megcsinálnád, nem nagy ügy (bár 200 LE felett óvatosan kell bánni azokkal a pacikkal, ha nincs elektronika), de ha az én Ferrarim lenne, én se adnám oda :-)
Szóval mi van azzal a rendszámmal?
"Az elsö képen azok vannak, akik közremüködtek a film készítésében. (Nem?)"
A szövegből, ami a kép mellett volt, én is azt vettem ki.
"A Ferraris manövert lehet hogy kaszkadörrel csinálták. Bár ezt én is lenyomnám. :-)"
Mi az, hogy "lenyomnád?"
Aloha mindenkinek!
Újra vagyok!
Üdvözöllek a klubban Karika1177! Na, egyre többen leszünk, e-mailt küldtél a tv-nek?
Vongotz, remélem te sem tüntél el!
zakihiv: Az elsö képen azok vannak, akik közremüködtek a film készítésében. (Nem?)
A Ferraris manövert lehet hogy kaszkadörrel csinálták. Bár ezt én is lenyomnám. :-)
A Magnum baba nagyon király, és a katonás kép is jó. Én is szerettem a vietnámi vonalat.
Üdv
ttfan38
Sajnos mostanában nem nagyon tudok vmi gyakran írni, mert kicsit kuszálodik mostanság az életem, de azért mindennap idenézek, csak nem tudok mindig írni...
Jók a képek!
Én szerettem a vietnámi-szálakat is, ez is hozzátartozott a sztorihoz.
Karika1177!
Írj te is e-mailt a tv2-nek, ha tudsz! Hátha valakinek válaszolnak...