Hát nem vagyok benne biztos, hogy a 4200 a jó érték, mert idáig ahány nyomatékgörbét láttam mindenhol 5200-nál van a maximum. Egy számot véletlenül könnyebb elírni, mint egy nyomatékgörbét átrajzolni. Vásárlás előtt a nyomatékmaximumnak külön utánanéztem, mivel sehol nem találtam 1.6-os benyás tesztautót: ha 4200-nál lett volna a nyomaték maxmimuma, látatlanba is azt vettem volna a dizel helyett.
No felhívtam a Kia Motors műszaki ügyintézőjét, bizony a Szlovén és UK oldalon van jól. Tehát rossz adat másolása miatt nem csak a nemzetközi, de a hazai honlapon is rossz az adat szerepel, ahogy a PDF és nyomtatot brosúrákban is.
4.200-nál adja le a max nyomatékot az 1,6-os benzines.
A Kia honlapja szerint az 1,6 benzines max. nyomatékához tartozó fordulat 5.200, nem 5.000. Az i30 4.200-as adata valószínű ugyanúgy elírés, ahogy a Kia Szlovén oldalán: http://www.kia.si/ceed/
Pancelos, ha már mindenáron számokat vársz tőlem, akkor olvasd el legalább a nemrégi kérdésemet az 1,6-os benzinmotor katalógus adataira. Szerintem elírta a KIA a fordulatszámot, te szakértő vagy, biztosan ki tudod javíttatni! :)
Nem az üléshuzatot kellene úgy átalakítani, hogy a fejtámlán keresztül rá tudd húzni az ülésre? Arra gondolok, hogy kivágod annyira, hogy fel tudd rakni, aztán egy szabóval rendesen elvarratod a lyukat. Gondolom nem akarsz mindíg szervízbe menni, amikor az üléshuzatot tisztítod.
Lenyelte az enyémet is! Nagyon úgy néz ki, hogy improvizálnom kell, hogy megoldjam a problémát! Az egyik oldalon, amerről a retesz van ki tudtam emelni, kicsit feszítve, de a másik nem enged! Az ülést meg nem akarom szétbontatni!
Szia! Pedig úgy néz ki van rá okom, mert aktív a fejtámla, és nem hagyja magát!!! Ha nem bírom kiszedni, gondolkodhatom, hogy hogyan oldom meg! De valamit úgyis kitalálok!
Na szóval lenyelte a hsz-t a fórum... :( Vagy úgy járok, hogy egyszercsak kétszer lesz... de jobb többször, mint egyszersem... :)
Szóval az aktív támasz kioldó-mechanizmusa magában a fejtámlában van... nem karostul billentenek az új gépek, hanem a támla mozog... ez a módi, állítólag biztonságosabb... gyakorlatilag a fejtámlát csak az ülés megbontásával lehet kiszedni, gondolom jól meg van bonyolítva, hogy csak szervízben...
Nos kéne egy pontos szerelési leírás... állítólag az aktívsága miatt nem szedhető ki, és ez logikus, mert a szerkezet magában a fejtámlában van, nem pedig billenti az egész fejtámlát... ez az új módi... régebben volt a billentés...
Én is szívesen megnézném, kivezethető-e az USB, ha tudnám hogy lehet hozzáférni a rádióhoz. Elég lenne egy USB drótvéget bedobni a kesztyűtartóba, és ott rádugni egy pendriveot.
A szervízben azt mondották vala, hogy rendeltetésszerűen nem lehet kiszedni, csak ha szerizelni kell, de akkor bontani kell az ülést... viszont nem néztek tételesen utána...
Sziaztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Ha valaki tudja, hogyan lehet az első ülésekből a fejtámlát kivenni írja már le nekem legyen szíves! Előre is köszi!
A hatfokozatú automatát el tudnám képzelni, néha kevés a 4. Sajnos csak a 2.0 dci-hez adják Renault-ék, de ott már alapból, ha automatát rendelsz az én 4-esemet felváltva.
A kormány-váltó fülek tényleg praktikusak, béna ez a mostani választókaros kézi kapcsolgatás.
Az indítógomb meg pazar dolog, látom (használom) értelmét.
Ui.:
Érdekes, hogy mindenki azt hiszi, hogy a nickem logikája T-Gera, pedig nem :)
Egyszer végre összefuthatnánk már valahol személyesen is, lenne közös témánk azt hiszem. Mail-t olvastad?
T(e)Gera!! Ezt a kocsit neked találták KI(a) mérnökök :))
" hatfokozatú, automatikus sebességváltón keresztül jut el a kerekekhez. A szekvenciálisan kapcsolható erőátvitelt a kormány mögötti fülekkel lehet vezérelni, az alumínium középkonzolon lévő kapcsolóval csak az állítható be, hogy előre vagy hátrafelé szeretnénk haladni. Ezen a tenyérbe simuló formájú kapcsolón kapott helyet a motorindító gomb is. "