Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 530
tegnap este már eléggé kellett és azzal szórakoztam h egy picit elengedem, aztán mielőtt befolyna visszatartom. Néha a kezemmmel is kellett segíteni mert annyira ki akart jönni, de nem akartam bepisilni. Aztán egyszer nem voltam elég óvatos, mert olyan erős ingert éreztem, mikor a visszatartós fázis következett h minden igyekezetem ellenére kb 1 deci bement. Amikor az eszellős inger csökkent kicsit elrohantam wcre és 1 ritka nagyot csöveltem.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 529
Hajrá!!
Előzmény: WetFun (528)
WetFun Creative Commons License 2006.12.13 0 0 528
Sziasztok! Rég jártam erre. Mostanában egyedül vagyok itthon délelöttönként, úgyhogy ki is szoktam használni az alkalmat. Átadom magam az átázás, és a folt terjedése örömöknek.


Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 527
Pisiszex kedvelő! Olvasd el kérlek Zsanettka07 korábbi hozzászólásait is! Bár sokat itt nem tudhatunk meg egymásról, de amiket eddig írt vki azok rendelkezésre állnak.
Én magam is így szoktam betájolni vkit; nem sok, de ez adott.
Előzmény: pisiszex kedvelő (514)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 526
A 359. és 360. hozzászólásokban vannak jó linkek. Az "I NEED 2 PEE" naon jó pl.
Mindegyikben a "videos"-ban is lehet keresgélni, vannak itt- ott free videok is.
Tulképpen kakis nőket is láttan, de kérnénk szépen mindenkit h offtopic ne írjon!!!!!
Körül nézhetsz, a többi pisis topicban is lehetnek linkek.
Előzmény: dilo (525)
dilo Creative Commons License 2006.12.11 0 0 525

:-(

 

dilo Creative Commons License 2006.12.11 0 0 524
Tudtok olyan oldalt, ahol olyan videók vannak, ahol bepisilnek, vagy bekakilnak???A wetset-en szoktam nézni, de az már unalmas...
dilo Creative Commons License 2006.12.11 0 0 523

van itt valaki?

 

dilo Creative Commons License 2006.12.11 0 0 522

engem is jobban érdekel a bekakilás, de szeretek bepisilni is

 

dodd Creative Commons License 2006.12.11 0 0 521
Sziasztok!Én is szeretek bepisilni, de én rakok magam alá(gatyámba) mindíg valamit...(pl:törcsi), majdnem, mintha pelenka lenne...de a bekakilás az mégjobban érdekel...
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 520
Én az óta tudom h rajtam kívül még sokakat érdekel, mi több felizgat a téma mióta ezt a topicot találtam. Az előttem szólók 1értelműen rávilágítottak arra és max 1et értek, h a különböző pisis szituktól való "izgalomba jövés" kevésbé perverzió, inkább 1 ösztönös, nagyon régről öröklött tulajdonság. Érdekes látni azt, h nem vok 1edül- mint azt korábban hittem- a "perverziómmal", amiről lassan kiderül h nem is az.
"PISÁLNAK A LÁNYOK UTÁNA" ezt arra a legényre mondták régen, aki megnyerő külsővel rendelkezett. Ezen a mondáson eddig soha nem gondolkoztam, miért mondták és hogyan keletkezett, pedig érdemes lesz utánanézni.
Egy rövid és kicsit sarkos összefoglalása az eddigieknek: lehet h a normálisak a nemnormálisak?? Szerintetek?
Kántorkutyus Creative Commons License 2006.12.11 0 0 519

Hogy az állatvilágnál maradjunk:

Köztudott, hogy a kan kutyák megisszák a tüzelő szukák pisijét. (Nem a perverz kanok, hanem mindegyik. :)

Vagy nem köztudott?

Előzmény: Törölt nick (517)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.12.11 0 0 518
Azért az erős visszatartás (kvázi hólyag-tortúra) majd az utolsó pillanatban kiengedés élvezete esetében másról lehet szó. Más dolog élvezkedni egy ellenkező nemű pipitáncán, pipilésén és más dolog a szorongattatott helyzetet élvezni. És egy harmadik dolog szívün választottjának lepipilése, arra igaz lehet, amit a millióéves (bár szerintem tízezer éves a reális) ösztönökről írtál.
Előzmény: Törölt nick (517)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.12.11 0 0 516

http://www.netmovie69.com/Film/back_pisi02.wmv

 

Ezt látnotok kell ! (Még ha nem is BEpisilés.)

pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.12.11 0 0 515

" Ha pisis cucc van rajtam, .... nemi betegséget is okozhat."

 

Hogy mit okozhat ?????

Előzmény: zsanettka07 (509)
pisiszex kedvelő Creative Commons License 2006.12.11 0 0 514
Ezen jót szórakoztam ! :-))) Érdemes volt ma leülni a gép elé. :-)
Előzmény: zsanettka07 (503)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.10 0 0 513
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.10 0 0 512
Még annyit h sztem rengetegen olvasgatják pl ezt a topicot, de nem akarnak v inkább nem mernek írni magukról (ugyebár regisztrálni kell hozzá). Ha így lenne, vagyis mindenki bátran írna, akkor kiderülne h sokan vannak (vagyunk), akiknek komoly sexuális izgalmat okoz az, ha lát vkit tartogatni, pisilni v bepisilni stb.
A (359)-ben van 1 link, ami többek között nekem (is) naon bejön.
Szal jelen topicban név nélkül lehet véleményt nyilvánítani, kérdezni és írni magunkról...hát komolyan érdekelne h az I NEED 2 PEE és társai felkavarólag 6-e a népekre.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.10 0 0 511
Köszi!! Nagyon korrekt vagy, tényleg!! Lehet h majd írok neked mail-t és kicsit részletesebben írok magamról (ha érdekel), meg te is írhatsz ha gondolod.
Egyet azért szeretnék most közölni: nekem nem ez a téma a főállásom, csak időnként kerülök ennek a perverziónak a hatása alá. A topicokat időnként nagy izgalommal látogatom, máskor meg semmit nem érzek az egészből. Álltalában, ha pisilnem kell, akkor elmegyek wcre. Úgy, ahogy te is írtad: ez nem téma, csak része az életnek, szükség. Viszont időnként másképp alakul. Ez van.
Előzmény: zsanettka07 (510)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.10 0 0 510

Two, tudom, hogy az is kérdésed, hogy ha utálom a bepisilést, akkor minek lógok állandóan ezen a fórumon... Nos, én először, mikor ezt a helyet megtaláltam, én is leírtam vicces emlékeimet és gondoltam ennyivel le van tudva az ügy... De areakciód annyira furcsa volt, hogy maradnom kellet... és volt még egy két furcsa ember, akik elég furcsán viselkedtek... Azért vagyok itt, mert kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, hogyan fog alakulni a sorsotok...

 

Igazából, bevallom, Juli is ezek közé tartozik... Azt írta, perverzistának tratja a bepisilősöket, de mégis itt lóg és a férjéről is úgy ír, hogy "az ember" meg ilyenek, mintha nem is szeretné... és ezt észlelem másoknál is, hogymintha meguntátok volna a házasságotokat?

 

Az zavar titeket, hogy a társatok nem szereti a bepisilést? Adok egy jó tanácsot: most leginkább a társatokba kell kapaszkodnotok Ők tudnak a legjobban segíteni a gyógulásban...

zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.10 0 0 509
én leírtam mért nem mentem ki időben... mert be kellett mára fejeznem a leckét mert holnap egy csomó magolni való van,és amint kijöttem volna a wcről,l azonnal mással kezdtem volna el készülni. Így meg az van, hogy minél hamarabb befejezem annál hamarabb kimegyek... de annyira belemerültem leckeírásba, hogy el is felejtettem ezt a pisis dolgot. Figy. Nem élvezem az ingert, fáj,kellemetlen és, ha nagyon erős, csak erre tudok gondolni. Ha pisis cucc van rajtam, az se jó, mert jég hideg és nemi betegséget is okozhat. A dugdosást meg utálom, mert rettegek, hogy mi van akkor, ha előkerül egy pisis cuccom. Talán ezért is sikerült kigyógyulnom a pisiimádásból. Meg azok alapján is k,i tudtam gyógyulni, amiket itt olvastam. Remélem egyszer majd Te is kinövöd ezt a butaságot és nem fog ennyire foglalkoztatni... Nekem ez a bepisilés egy kellemetlen kaland volt,  de volt olyan is, amit vicces kalandként fogok fel. Én így különösebben nem foglalkozom azzal, hogy egy nap hányszor kell pisilnem, mert a vizelett visszartás+pisilés, az is a nap részéhez tartozik. Ez nolyan, mintha nyitnék arról egy topikot, amiben egy óráig azt belezzük, hogy ki hogy fésülködik, vagy eszi meg a reggelijét. Egy fél órában jó erről beszélni, vicces beleondolni, hogy mással hogy történtek meg a balesetek és jót lehet nevetni a rég történt cikis szitukon is... de az picit kóros, ha valaki a nap 24 órájában csak a pisilésről tud beszélni. Two, nagyon remélem, hogy hamar ki fogsz gyógyulni ebből az ökörségből és Te is inkább csak nevetni fgsz ezeken a sztorikon, mint, hogy állandóan ezt olvasgasd... és ezt remélem minden egyes fórumozónak. :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.10 0 0 508
Szia Zsani! ...hát bizony izgalmas az új sztorid, meg is lepődtem h bepisiltél. Totál felizgultam olvasás közben. Az kicsit furcsa h beengedted az egészet, de lehet h te nem tudod elállítani közben. Elárulom h mi a legizgatóbb számomra: azt a pillanatot elképzelni, amikor olyan erős az inger h minden erőfeszítésed ellenére elkezd csurogni; az is finom, amikor látom h vki nagyon tartogatja, de a bepisilést megelőző 2, 3 másodpercet látni 1 csajon, meg a bepisilés pillanata a legforróbb.
Egyébbként a pisis cuccok dugdosása, szárítgatása nekem is nyűg volt mindig. Az már nem kellemes tényező, de ami előtte van (vedelés, tartogatás és eljátszani h kurvára kell és nincs wc) az más, Figyi! Te mindig arról írsz h nem élvezed (ilyenkor asszem a bepisilés utánra gondolsz) de amikor érzed h kell és nem mész ki, aztán 1re jobban kell és még mondig nem mész ki; szal ezzel hogy vagy. Hogy értsd, mit is kérdezek: szerintem aki el akarja kerülni a balesetet az időben kimegy.
Még sok kérdésem lenne, mert nem nagyon értelek, de ezekre válaszolj légyszi!
Előzmény: zsanettka07 (503)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 507

Ha rátettem volna a radiátorra, kibökték volna, hogy bepisiltem. Ha beraktam volna a mosásba, gyanús lett volna, hogy miért mosom a tiszta gatyám... így maradt ez a megoldás.

ínyenc Creative Commons License 2006.12.09 0 0 506
A meleg levegő köztudottan felfelé száll.Tehát,a radiátoron előbb megszáradt volna.Kimosni pedig nem is kellett ezután.Vajon ha én is betömném az olajos koszos melósgöncöm a radcsi alá,megtisztul,és jó illatú lesz?Á...nekem tutira nem sikerülne.(ha esetleg szőrszál hasogató lennék,akkor bocs)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 505

Radiátor alá azért tettem, mert ott jobban kiszárad én pedig nem vagyok kiéhezve a témára, csak régebben voltam.

ínyenc Creative Commons License 2006.12.09 0 0 504
A radiátor alá???Na,ott jó helyen is lesz...(hát,ezt megint csak az hiszi el aki ki van éhezve a témára,és ezzel jó páran visszaélnek itt is)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 503
Hát, figyelj Two. Én épp most pisiltem be 5 perce... (Nem volt megtervezve, véletlen volt.) Amikor leültem leckét írni, már akkor kellett nagyon, de nem akartam kimenni, direkt, mert, ha kimegyek, tutira elkezdek utána mást csinálni, pl. rendet rakok a konyhába vagy takarítok és így a lecóm sose lesz kész. Annyira belefeletkeztem, hogy 2 órán keresztül fel se néztem és tökre elmúlt az inger, úgyhogy ide ültem megnézni az iwiwem, meg ilyenek. Aztán hirtelen éreztem, hogy nem bírok felállni az ingerből úgy kellett... Négykézlábra vetettem magam és abban a mitutumban a kék kantáros farmergatyámon elkezdett terjeszkedni a folt. A meleg pisi csak folyott én meg engedtem, mert fölösleges lett volna megállítanom. Amikor az utolsó csepp is kifolyott, összetekertem a gatyám és a bugyim  és bedugtam a radiátor alá. Hát, kellemes volt, de nem az, hogy tiszta pisi lettem, hanemaz, hogy megkönnyebbűltem, nem kell már pisilnem. Azt nem élveztem, hogy tiszta pisi lettem.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.08 0 0 502
Adja magát 1 nagy kérdés- talán hozzád Julie72, de más is reagálhat.
Arról van szó h nap mint nap több millió ember megy pl haza vhonnét és úgy, mint neked másoknak is összejöhet h nem tudnak elmenni wcre, ki akarják bírni hazáig. Mint esetedből is látszik ez nem mindig sikerül. Szal mondjuk 1000-ből hányan pisilhetnek be, mondjuk naponta?
Én is voltam már úgy h a háztol 100 m-re gyorsan elő kellett vennem a farkamat, mert elkezdett folyni a gatyámba (még jó h sötét volt). ...és mi lett volna ha erőlködök h hazaérjek? asszem mosás. :)
Szal írj; írjatok erről ha láttatok ilyesmit!
(Én 1szer láttam 1 csajt 1 disco wcje előtt sorbanállás közben nagyon "szenvedni", aztán szóltam neki h jöjjön be a ffi wcbe, én vigyázok h rá ne nyisson vki. Utána győzött hálálkodni; ha tudta volna h mennyire élveztem a szitut és h +néztem volna ahogy bepisil... de vhogy +sajnáltam).
Előzmény: Julie72 (498)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.08 0 0 501
Még, ha vki időnként élvezi is, ilyen körülmények között, mint Juli (szép ruha, csizma, meg a férj otthon) vszínű h kellemetlen lehet totál elázni. Öltönyben, vmi fogadáson nekem is gáz lenne, ilyenkor még sokáig tartogatni sem esik jól. Ahhoz h jól essen pl hangulat kell. 1 szűk farosban, mikor 1edül vok otthon, +inni 2 liter löttyöt aztán tartogatni és "véletlenül" bepisilni... jah és 1 kis masztizás... Ennél már csak párban lehet jobb, de még nem volt hozzá szerencsém.
Zsani!! engem személy szerint érdekel, hogy volt, amikor még élvezted; miket csináltál és mitől volt jó neked (HA VOLT ILYEN?) Légysziii!
Előzmény: zsanettka07 (500)
zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 500

Julie72, azt hittem, a férjed látott bepisilni, mert a fogalmazás alapján nagyon úgy tűnt. Akkor az egész csak annyi volt, hogy bepisiltél az ajtóban, utána levetkőztés és a férjed utána kijött az előszobába? Amúgy Te télleg 35 éves vagy?

 

 

Lenne mégegy kérdésem, Juli. Azt írtad, hogy nem élvezed a bepisilést. Ugye télleg nem élvezed?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!