Keresés

Részletes keresés

Hanna4901 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 30013

Sajnos nem tudok kettéosztódni:-((( Már elígérkeztem D.városba! Érezzétek jól magatokat, majd gondolok RÁTOK!

Kaoka Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30012

Én is.:)

stigglinnc Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30011

Én megyek!:-)

Előzmény: PaJulcsi (30004)
Aledi Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30010

Ezért igazán ne izgasd magad. Fő, hogy benézel :)

Szerika, jössz szombaton topictalira?

Előzmény: ahama (30009)
ahama Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30009

Babatalisok, bocs, de most nem jön össze, hogy tisztességes sk. ajándékot készítsek szombatra, meg úgyis később megyek, úgyhogy ne várjatok rám a húzogatással. Majd jól megcsodálom, hogy kitől ki mit kapott :).

szerika0122 Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30008

Hátha valakinek bejönnek

http://www.lilliemaescrafts.com/seasonal2.htm

Vagyok ám , csak itt csöndben :-))

36évi Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30007

Hoppá, hoppá! gratulálok, lányok! :)

ahama Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30006

Lányok, látjátok, hogy szép csendben elértük a 30 000. hozzászólást?

Még legalább ennyi babás csevegést kívánok magunknak :).

Előzmény: diusbd (30000)
Etimam Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30005

Nézzetek szét ,hátha megtetszik valami:

https://picasaweb.google.com/Telmaweb/Anyagok?authkey=Gv1sRgCNyu4-Cj1crNEA#

Ha érdekel valami ,írjatok nyugodtan.

Itt is szétnézhettek:

https://picasaweb.google.com/Telmaweb/Babaim#

Szép  napot.Telma

PaJulcsi Creative Commons License 2011.02.22 0 0 30004

Ó, sajnálom nagyon:(

Lányok, azért leszünk néhányan, ugye? Nehogy elfogyjon a társaság hétvégére:(

Vigyázzon mindenki, hogy le ne betegedjen ő vagy a család (nekem erős fülfájásom van:D), maradjatok bent a lakásban és varrjatok babákat!:)))

Aledi Creative Commons License 2011.02.21 0 0 30003

Ó, jobbulást nekik! Undok tél! Persze, hogy anya mellett a helyük.

Tavaly voltak próbálkozások nyári talira, de csak a foltvarrósra jutottunk el.

Én hétvégén megvarrtam az Ufómat, viszem a talira :)

Előzmény: diusbd (30002)
diusbd Creative Commons License 2011.02.21 0 0 30002

Jajj Köszi Aledi! :))

Mind a két lány beteg lett igy most orvoshoz járunk. :( Ééés ráadásként Apa hétvégén is dolgozik...

Csak a szokásos ovis nyavaja de ez is le tudja venni őket a lábukról, sajnos Dóri nagyon beteg tud ilyenkor lenni. Igy ha tehetném sem szivesen hagynám itt őket... :(

Nem jött jókor igaz a betegség sose jó de most dolgom is lenne bőven ezért most a bocik is várhatnak... 

Sajnálom, pedig szivesen mennék! Lehetne ilyen nyáron is! :))

És a gurulóssal van valami? Valószinű a babát is csak a jövő héten tudom csinálni... Legalábbis nagyon remélem akkor már menni fog!

Előzmény: Aledi (30001)
Aledi Creative Commons License 2011.02.21 0 0 30001

:( Azért remélem minden rendben?

diusbd Creative Commons License 2011.02.21 0 0 30000

Lányok!

Sajnos nem tudok, most menni a babatalira! Pedig már készültem is! :( Most eleve nagyon húzós idöszak, de azt hittem belefér...

Az élet közbeszólt, de naggyon remélem legközelebb találkozunk! :) Figyelek majd mikor lesz a következő... :)

36évi Creative Commons License 2011.02.20 0 0 29999

Holnap lesz, szasikózunk. :)

Előzmény: Kaoka (29997)
jucco Creative Commons License 2011.02.20 0 0 29998

Sziasztok!

Eladnám vagy elcserélném a képen látható szegőtalpamat:)

- szegő 3mm

3 hónapja a Varróvilágban vettem. A vételár 80%-áért gondoltam megválni tőle (br. 460,-Ft).

Az összes pattintós gépre feltehető.

Cserébe érdekel janome ráncoló, gyöngy/zsinórvarró, hólozó/tűző talp, ill. bármi egyéb hasznos holmi.

Postán tudom küldeni.

Fórumot nézem így bátran szóljon akit érdekel. 

Üdv.J.

Kaoka Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29997

Néha ki lehet fogni jó dolgokat is. :) Aztán mikor tetszenek szakkörőzni, melyik kéthetente? Páros, vagy páratlan? Nagyon hiányoztok, de mindennek ára van. Azok a régi szép idők, amikor ötkor kezdtetek..... akik miatt délutánra lett rakva, már sehol sincsenek. Brühü... :-(

Előzmény: 36évi (29996)
36évi Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29996

Mintha múltkor azt mondta volna a néni a pénztárban, hogy mostanában kéthetente vannak. Akkor legalább is majdnem mindig, amikor szakkörözünk. :) Két hete két nagyon kafa blézert túrtam á 100-ért.:)

Előzmény: Kaoka (29994)
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29995

Tényleg ? Köszönöm az infókat ! Ja , hát és biciglivel a legegyszerűűűbb , tényleg :-))) .

Na majd megnézem én is azokat , mondjuk én foltvarrást nem tudok csinálni , de a zsinórcsipkét most tanulom , és ahhoz sok jó kis vászon kellene , amit ugyebár utána már nem nagyon használok , ezért jó lenne olcsón jó kis vásznakat találni , ez eddig nem jutott eszembe , csak most hogy mondtátok :-))...

Előzmény: Kaoka (29994)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29994

Az a templomos a közösségi házban, ahol jártál. :) Hétfőn és kedden szokták megtartani azt hiszem havonta egyszer. Könnyen kijutok akár biciklivel is, nem gond, csak nem esik útba. Mostanában az Árpád üzletházban levő turit környékezem. Kéthetente péntekenkén 80.- Ft minden akkor, ha öt darabot veszel. Ha nem, akkor 150 darabja mindennek. Engem a foltarráshoz felhasználható dolgok és mostanában a gyapjú pulcsik érdekelnek leginkább. :)

Előzmény: zöldtengerszem (29993)
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29993

Szívesen !

És van kitűzőm ! :-))) , milyen templomost ?? Én arról nem tudok semmit sem ...

Újpestről azért Káposztás elég jól elérhetőőő ám ! A 20E-vel , vagy a 30-as busszal , de a 14-es villamossal is , valamelyik csak közel van hozzád , nem ? Na ezt majd megbeszéljük a talin , hátha kitalálunk egy kevésbé macerás ideutat neked , jó ? :-)))...

Előzmény: Kaoka (29992)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29992

Köszönjük az infókat. Hú, de sajnálom a templomost. Arról lemaradok évek óta, mert nem járok arra. :( Mikor lesz legközelebb, nem tudod?

A másik turiba vadi új méterárút halásztam tavaly nyáron. :) Nekem Újpestről macerás kimenni káposztásra, de inkább a csak a lustaság miatt. Csinálj magadnak légyszi egy kitűzőt. :)

Előzmény: zöldtengerszem (29991)
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29991

Aledi !

Hagytam még nektek is , már csak azért is , mert a héten busszal mentem , és az éppen az ellenkező irányban van ! Amikor írtam nektek , hogy lemegyek másnap , akkor épp vásár volt a közösségi házban , de a páromnak amit vettem volna , azt mondta mégsem kell , így csak most voltunk arrafele .

Szóval a turis bolt

hétköznap 9-19-ig van nyitva ,

SZOMBATON , ami ugye minket ill. titeket érdekel  : 9-15 , ig tehát megvár titeket , ha a tali előtt bementek . és

vasárnap is nyitva 10-12-ig , de az már nem olyan érdekes ...

Földim köszönöm a jótanácsot , egy ajándékom már van szóval nem gond egyáltalán :-) ...Akkor jövő szombaton találkozunk :-))) ...

Előzmény: Aledi (29985)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29990

Nagyon jó! :) Látom megint valami új hajkölteményt találtál ki. :) Szomszédasszony is varrja a babákat? Jöjjön csak nyugodtan, részemről szeretettel várom. :) Én is nagyon készülök a talira, ajcsi már összecsomagolva, ha addig nem találok ki jobbat, akkor marad. Nagyon halódik a topik, biztos mindenki szorgalmasan varr. ;-)

nincs időm most visszaolvasgatni, mettől meddig tervezzük a talit? Tudja valaki?

Előzmény: pági (prücsök) (29988)
Aledi Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29989

Nagyon jó, a lába különösen tetszik. És a haja. Miből van, pánt befonva?

Hatalomátvétel? :) Nálunk három gép van, de a lányom már panaszkodik, hogy neki nincs saját :)

Előzmény: pági (prücsök) (29988)
pági (prücsök) Creative Commons License 2011.02.19 0 0 29988

Sziasztok,

Sajnos a dolgos hétköznapokon csak átfutni van időm a fórumot, de azért lassacsakán elkészült ez a baba is Camea tavalyi gurulósának az szm-je alapján.

És készülök a talira is, egyelőre úgy fest viszem a szomszédasszonyomat is. Meg a gurulósom testét. :)

Most mennem kell, mert hatalomátvétel készül a képernyő előtt. :)

Szép hétvégét midnenkinek!

36évi Creative Commons License 2011.02.17 0 0 29987

Kedveseim, egy kis segítség kellene!

Egy ismerősöm  egy kreatívhobbi-bolt teljes árukészletét kiárusítja féláron.

inél hamarabb meg szeretne szabadulni a motyótól, nagyobb tételben vásárlók előnyben. Dekupálók, papírral, gyönggyel bíbelődők, nyomás, nektek kincsesbánya! Dekup cucc mellett faáruk, üvegáruk, szalagok, gyöngyök, meg egy csomó minden, amire nem emlékszem. :)

Időpontok: febr.21., 10-19h, febr.24., 15-19h, febr.25., 10-19h

Hely: Bp., XIII., Pannónia út  85.

Levelezés: hkati51_kukac_citromail.hu

Eddgi a tudnivaló, sajnos babvarráshoz alkalmazható cucca nincs sok, de azért akad (gyöngyök, szalagok, kis kiegészítők babáknak), de ha kacérkodtok a társművészetekkel, akkor érdekes dolgokat lehet olcsón megszerezni. Szegény nagyon becsípődött, nagy segítség volna, ha a pénzéhez juthatna.   Ennél több infó nálam mélben vagy telefonon.

Köszönöm a nevében is. 

36évi Creative Commons License 2011.02.16 0 0 29986

Földim!

Egy olyan ajándékot gyárts, amit te is szívesen elfogadnál, nincs semmiféle tárgyi, technikai megkötés. :)

Előzmény: zöldtengerszem (29976)
Aledi Creative Commons License 2011.02.16 0 0 29985

Ejha! Már ilyen nagy? Na jó, idén még elnézzük neked, hogy hiányzol, de jövőben már jöhetsz a lányokkal :)

Zöldtengerszem, de ugye nem veszed meg az egész készletet? :)))

LBZS,

Milyen kérdésed van a W. testtel kapcsolatban? Végülis a fej az ami más, a teste nagyjából úgy készül, mint a többi babáé, csak rugalmas anyagból.

Előzmény: ktimó (29984)
ktimó Creative Commons License 2011.02.16 0 0 29984

Lányok! Érezzétek magatokat nagyon jól a talin. Én sajnos az idén (sem) tudok menni. Nagyon kicsi még Nóri, és a nagyoknak is aznap lesz a farsangi bál :-(

Bár Nóri csak korra kicsi, súlyra nem. 4 hónaposan 9 kiló volt (Anna egy évesen 8780g)!

zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.15 0 0 29983

Holnap lemegyek megnézem , jóóó ? :-)))

Előzmény: PaJulcsi (29981)
Bloodyheart Creative Commons License 2011.02.15 0 0 29982

Kedves babások!

Kis figyelmeteket kérem!:)

A mackó és babakészítő befejezte magyarországi versenyéletét :) és szeretné átadni tudását annak akit ez érdekel.

A magyarországi babás versenyre való felkészítést vállalnám a  tudásom átadásával.

A verseny és kiállítás itt:

http://zichypalota.hu/index.php?m=content&menu_id=33

Konkrétumot nem tudok mondani, hisz nem tudok.

Egyedi megbeszélés alapján bírok bármit is mondani, hisz ez nem sablonmunka, hanem valódi és kézzelfogható alkotói érték.

Akit érdekel az ajánlatom azzal meg kell beszélnem a továbbiakat, mert elsődlegesen az alkotni vágyó álma a lényeg!

Ez nem tanfolyam! ( Bár az is lesz és arról is lesz infóm)

Tehát nem tanfolyam,hanem  személyenként való felkészítés, amit immár Gyémántkoszorús mesterként méltán felvállalok és büszkeséggel töltene el az eredmény!:)

Tehát legyen jobb ami mégjobb is lehet!

Érdeklődjetek az elérhetőségeim bármelyikén.

Gabi (Sieve)

http://artdollmaker.gportal.hu/gindex.php?pg=31726481

PaJulcsi Creative Commons License 2011.02.15 0 0 29981

És vajon milyen a szombati nyitvatartás? Megvár minket?:))

Előzmény: zöldtengerszem (29980)
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.14 0 0 29980

A turkáló még megvan ! :-)

Előzmény: stigglinnc (29978)
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.14 0 0 29979

Értem , és köszönöm szépen , egy ajándékom van ! :-))

Köszönöm a babaszabásmintát is , elmentettem , de én kicsit formásabb babát szeretnék ..., és ugyanolyan ruhát akarok kötni a babának is , amilyet az unokám fog kapni az első szülinapjára :-))) ...

Előzmény: Aledi (29977)
stigglinnc Creative Commons License 2011.02.13 0 0 29978

A babás topictalálkozóhoz az eddigieken kívül még két tudnivaló:

- jó lenne, ha mindenki viselne kitűzőt a nicknevével,

- a rendezvénytől pár lépésnyire van (legalábbis tavaly ilyenkor még volt) egy nagy, gazdag árukészletű turkáló:-)))

Aledi Creative Commons License 2011.02.13 0 0 29977

Egy ajándék kell, persze. Kisorsoljuk, hogy ki kinek adja.

Előzmény: zöldtengerszem (29976)
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.12 0 0 29976

Kaoka !

Igen , én is örülök , persze hozzál horgolást , de hozd a mintát is tényleg , mert fejből én sem tudom .

Még tojást én sem csináltam , de remélem tudok neked segíteni  , általában elboldogulok a mintákkal ...:-)

Amaranta neked is köszönöm a kedves invitálást ! :-))...

Akkor ott leszek... , biztosan nagyon sok érdekes dolgot fogok látni  , és tanulni tőletek ...

A tárgyat amit visztek abból ha jól értelmezem egy db. kell , ugye ???  Amit ajándéknak szántok .

Vagy mindenki szokott vinni mindenkinek valamit ?

Egy ajándékom már van , különben :-)))... , ha több kell , akkor belehúzok ... :-)

Előzmény: Kaoka (29968)
A maranta Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29975

Igen, azért ez már más, mikor kibújtak, de mindíg van mit aggódni most is. De leglább látom őket és nem kell találgatni. :-)

Előzmény: Mvirág (29965)
A maranta Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29974

Igen, gyere csak! Otthon is mindíg örülök, ha új emberek jönnek a BAba-mama klubba, bár ott nem varrunk :-)

Előzmény: zöldtengerszem (29966)
A maranta Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29973

Most látom, hogy én csak fejben válaszoltam neked. Szerintem ne parázz az organzától, igaz én csak függönyt varrtam még belőle, de szerintgem könnyű vele dolgozni.

Előzmény: LBZS (29972)
LBZS Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29972

Szia Évi!

Köszönöm szépen a választ! Én is hasonlóan gondoltam, de még sosem dolgoztam organzával, ezért kutattam közvéleményt, nehogy elszúrjak valamit.

Ha esetleg valakik(k) visz(nek) a babatalira szabásmintá(ka)t mindegy, hogy babás vagy sem, gondoljatok rám is!

Nagyon szívesen elmennék én is főleg úgy, hogy gyerekprogram is lesz, de ez a suli most mindent felülír!

Már előre sajnálom (többek között), hogy nem láthatom élőben Aledi babáit!!! Pedig annyi kérdésem lenne hozzá (főleg a testtel kapcsolatban, mert fejet már csináltam). De abban reménykedem, hogy lesz olyan találkozó, amire el tudunk menni mindketten!

Szép hétvégét mndenkinek!

Előzmény: 36évi (29970)
Aledi Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29971

Amaranta, viszek W. babát, persze. Most kettő is van készen.

Ahama, azért essél be, majd elkapunk :)

Zöldtengerszem, gyere csak, gyere, mi is voltunk foltvarrós talin :)

Előzmény: A maranta (29957)
36évi Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29970

Alapból semmi extra, persze csúszik, mint a nyavalya, de gombostűzéssel az is kivédhető. (csak használj jó minőségű gombostűt, nemhogy lukat hagyjon vagy meghúzza a szálat! Vagy fércelj!)  A szegését általában keskenyen végzik, tehát max. kétszer fél centit hajtanak be, és tűzik le, de ha tudsz, hajts még kisebbet, annál szebb lesz.  A varrásszélek is átlátszanak, ezért érdemes szépen vágni a széleket, és pontosan tartani a varrásszélességet. :)  

Előzmény: LBZS (29963)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29969

Akárhogy is csináltad Amaranta, nagyon jól tetted, hogy megmutattad. Gyönyörűek ezek a nyuszkók, szinte megszólalnak. :)

Előzmény: A maranta (29961)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.11 0 0 29968

Szia zöldtengerszem! De jó, hogy jössz a talira, legalább megismerkedünk. Vihetek horgolós mintát? A tojást nem tudom elkezdeni, hátha tudnál segíteni. :)

Julcsika, megvettem a nemezelőtűt és a gyapjút. már alíg várom, hogy használni is tudjam. :)

diusbd Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29967
zöldtengerszem Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29966

Szerbusztok , én innen a szomszéd fórumról szoktam bekacsintgatni hozzátok csodálni a munkáitokat, még babákat nem nagyon csináltam , csak kötött-horgolt állatkákat . Mivel Kápmegyeren lakom  szívesen eljönnék én is a talitokra tanulni kicsit , ha lehet ... Kaokával Földik vagyunk , ő már jelezte nekem , hogy lesz itt tali . Igazából a 9 hónapos kisunokám 1 éves szülinapjára szeretnék egy csecsemőbabát varrni , nagyon örülnék , ha abban tudnátok tanácsot , szabásmintát , egyebeket adni nekem . Szóval akkor csendesen felírnám magam ide a sor jelenlegi végére ...:-)))

Babatali:

1. Kaoka
2. Amaranta
3. Julcsi
4. Aledi
5. Stiglinc
6. Berthe
7. Illesreka
8. Ahama
9. Pági
10. Diusbd
11. 36Évi+Fanni
12 Zöldtengerszem 

Előzmény: 36évi (29950)
Mvirág Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29965

Nagyon mennék, még nem is ismerlek személyesen benneteket, de úgy elvagyok havazva... Fáj a szívem!!! Megnézném az ikreket is. Úgy érzem Amaranta sokat javult a kedélyállapotod. Emlékszel a terhesség utolsó heteiben sokat aggódtál, de hát ki nem ilyenkor?  Ezt nevezhetnék akár egy egészséges, terhességi szorongásnak is. Mindenek felett az a legfontosabb, hogy elmúlt és a kisherceg és a tündérhercegnő sok-sok örömet okoz.

Bloodyheart Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29964
LBZS Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29963

Sziasztok babások!

Egy technikai kérdéssel fordulok hzzátok, ami nem babaspecifikus, de egy kicsit mégis. Farsangra királylányos fátylat kértek tőlem, amihez organzát vettem (lehet, hogy nem a legjobb döntés volt, de az volt a legfényesebb). Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami speciális dolog a varrásával kapcsolatban és hogy hogyan lehet beszegni?

Köszönöm a segítséget!

zsanna Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29962

A baba-beöltöztetős nekem el van mentve, de egy angol nyelvű blog, abban időnként szoktam gyönyörködni... 

(Most az is eléggé átalakult, ahogy belekukkantottam...)  De ezeket a nyuszkókat ott nem vettem észre. Nagyon profi a nő.

Előzmény: A maranta (29961)
A maranta Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29961

Ufff! 

Nem ezt akartam, nem is tudom, hogy csináltam...

http://beautifulthings-tatcon.blogspot.com/

Előzmény: A maranta (29960)
A maranta Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29960

Ismeritek ezt a blogot, annyira szépen kidolgozza a részleteket.

?????????? ???????.

??? ??????, ??????? ????? 1.
???????-??, ????? ???? ???????? ??????????? ?????!!
???????, ? ????? ?????? ????? ???? http://www.tatianaconne.com
?????????-?????????? ??? -
??????? ????? ??? ????.
? ???? ???? ????? ??????????. ??????????:))

??, ? ?????? ????? ????????!!!
?????????? ???????!!
?? ???? ??? ??? ????????. ????????? ??? ????? ???????? ????????.
?? ?? ????, ???? ??????. ?????, ????????, ?????, ? ????? ???????!))
???????, ??? ??????. ?? ??? ??????, ? ??? ????? ? ??????.
??????????? ??? 26 ???????.

New Year Candy!!
If you'd like to be in with a chance of winning one
please leave a comment below and on December 26
I'll draw the winner at random.

Tovább »

forrás: Blogspot.com

?????????? ???????.

??? ??????, ??????? ????? 1.
???????-??, ????? ???? ???????? ??????????? ?????!!
???????, ? ????? ?????? ????? ???? http://www.tatianaconne.com
?????????-?????????? ??? -
??????? ????? ??? ????.
? ???? ???? ????? ??????????. ??????????:))

??, ? ?????? ????? ????????!!!
?????????? ???????!!
?? ???? ??? ??? ????????. ????????? ??? ????? ???????? ????????.
?? ?? ????, ???? ??????. ?????, ????????, ?????, ? ????? ???????!))
???????, ??? ??????. ?? ??? ??????, ? ??? ????? ? ??????.
??????????? ??? 26 ???????.

New Year Candy!!
If you'd like to be in with a chance of winning one
please leave a comment below and on December 26
I'll draw the winner at random.

Tovább »

forrás: Blogspot.com

A maranta Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29959

Azért essél be, ha tudsz :-) Mennem kellene nadrágokat varrni, de nem nagyon fűlik hozzá a fogam valahogy.

Előzmény: ahama (29958)
ahama Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29958

Jaj, most nézem, hogy akkor lesz a homeós tanfolyamom, szóval max. a végére tudok beesni, de igyekszem.

Előzmény: 36évi (29950)
A maranta Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29957

Ugye hozol egy Waldorfos leányzót, hogy meg tudjam nézegetni?

Előzmény: Aledi (29946)
A maranta Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29956

Szerintem akinek van kedve, az nyugodtan hirdesse, de általában aki jönni akar az olvassa a fórumot.

Előzmény: diusbd (29954)
A maranta Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29955

Évi!

Köszi a szervezést, csak most értem ide. Hozhatod a piát, azt még nem tudom, hogy jutok el oda :-) Három gyerkőccel már nehezebben mozdulunk ki azért. Meg egy hete iszonyúan fáj a torkom, kicsit javul csak valami vírust kaptam be.

Kaját vigyünk? Süti , egyéb?

diusbd Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29954

Ja és blogon ne hirdessük a babatalit? Hátha?

diusbd Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29953

Köszi az infót, jó messze van innen. :)

Én Érdről mennék autóval, ha valaki útközben csatlakozna irjon nekem nem bánom, ha lesz társaság.  Az ital  rendben van, nekem úgy is jó  ha ott rendezzük. Sütit süssek? :)

Gurulós engem is érdekelne küldjem a babám? És milyen sorrenben elöször arc, vagy haj az mindegy?

Előzmény: 36évi (29951)
ahama Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29952

Évi drága, ezer köszönet a szervezésért!

Gurulósok, akkor elkezdjük? Mi legyen a test elküldési határideje?

Előzmény: 36évi (29951)
36évi Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29951

Itt egy link a helyszínről: A lényeg, hogy a kocsival jövők a Külső Szilágyin jöjjenek a Galopp utcáig, a Galopp a Külső Szilágyi felől egyirányú, Galoppon bejönni, aztán az első kereszteződés után leparkolni. Menetirány szerinti bal oldalon van a Közösségi Ház, ha a gyalogos sétálórészen elindultok balra, akkor először egy postát találtok, közvetenül mellette van a KH bejárata. 

http://old.utcakereso.hu/bp.4.L%C3%B3verseny_t%C3%A9r

36évi Creative Commons License 2011.02.10 0 0 29950

Babatali:
1. Kaoka
2. Amaranta
3. Julcsi
4. Aledi
5.  Stiglinc
6. Berthe
7. Illesreka
8. Ahama

9. Pági

10. Diusbd

11. 36Évi+Fanni

Kedveseim, ha nektek az úgy jó, akkor szívesen megveszem megint a piát, hogy ne kelljen cipelnetek, aztán majd osztjuk a terembérrel együtt. HM?

Előzmény: Aledi (29946)
diusbd Creative Commons License 2011.02.09 0 0 29949

Így egyszerübb lesz odatalálni! Legalább is nagyon remélem!! :DD

Előzmény: Aledi (29948)
Aledi Creative Commons License 2011.02.09 0 0 29948

Ja, bocs: Karinthy Frigyes Ált. Műv. Ház - Közösségi Háza Káp.megyer (IV.ker), Lóverseny tér 6.

Előzmény: diusbd (29947)
diusbd Creative Commons License 2011.02.09 0 0 29947

Ok! Akkor már csak a helyszin nem tiszta, de nyilván még úgy is irjátok addig! :)

Aledi Creative Commons License 2011.02.09 0 0 29946

Szia Diusbd, jó hogy jössz :)

Babatali:
1. Kaoka
2. Amaranta
3. Julcsi
4. Aledi
5.  Stiglinc
6. Berthe
7. Illesreka
8. Ahama

9. Pági

10. Diusbd

Igen, olyansmi, mint a blogtali, csak sokkal kevesebben leszünk. Némi enni-innivalót szoktunk vinni. Illetve, ha részt akarsz venni húzogatós csere-berén, akkor hozhatsz valamit, amit tőled lehet megkapni, ez is ugyanúgy zajlik, mint a blogtalin. És igen, hozz sok-sok babát, hadd csodáljuk őket :)

Előzmény: diusbd (29944)
diusbd Creative Commons License 2011.02.09 0 0 29945

Nem kaptam meg a cimed! Elküldenéd megint?

Köszi!

Előzmény: ahama (29908)
diusbd Creative Commons License 2011.02.09 0 0 29944

Jajajjj! 

Kicsit lemaradtam! Rég jártam erre nem győzök utána olvasni! Kicsit sűrű ez az idöszakom, Bocsi!

Akkor gurulós kezdődik? Kinek irjak mit küldjek? :)

A cimem: diusbd@freemail.hu

A babatalira is szivesen megyek! Felhomályosítana valaki mivel kell készülni, vagy mi lesz pontosan? Babát kell gyártani oda? Olyan lesz, mint a blogtali?

Köszi! Kicsit kusza még minden, de igyekszem pótolni az olvasnivalókat...

stigglinnc Creative Commons License 2011.02.08 0 0 29943

Köszi!

Előzmény: 36évi (29941)
Aledi Creative Commons License 2011.02.08 0 0 29942

Köszönjük, Évi, beírtam a naptárba :)

Illesreka, lehet róla szó, persze, bár ha valami szakszerű segítséget vársz tőlem.... :)

Előzmény: 36évi (29941)
36évi Creative Commons License 2011.02.08 0 0 29941

Kedveseim, tegnap lekötöttem az időpontot (febr.26.), szabad volt a hely, sőt délelőtt családi matiné van, ha esetleg valakit feltüzel,

10-12-ig tart, a MiaManó Színház: Rémusz Bácsi meséi című előadását láthatjátok. Utána játsóház a témába vágólag.

Mi mindig mentünk, mikor még az enyémek kicsik voltak. Szerintem most is viszem hozzátok Fannit, sokak csodálkozására, csak

annyit mondok, magasabb nálam... :) 

Szóval tessenek tervezni, elméletileg 14-18-ig kötöttem le, visítsatok, ha az időpontban változtassunk.

LBZS Creative Commons License 2011.02.07 0 0 29940

Sziasztok!

NAgyon csábító a találkozó, de nekem aznap 8.30-tól 18.30-ig iskolás napom van.:(

Természetesen lélekben veletek vagyok. Fényképezzetek sokat!!!!!! Egymásról is meg a babákról is!!!!!!!

Előzmény: Aledi (29935)
illesreka Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29939

Nem, a címem még a régi, bár már nagyon szeretnénk, ha változna...;-) (Azért majd szólok, ha mégis...:-))))

Előzmény: ahama (29908)
illesreka Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29938

Nekem is jó az időpont!:-) Elengedtek a fiúk!:-))) (És remélem, egyik sem lesz éppen beteg...:-((()

"Pancsingolni???" :-))) Remélem, én is viszek hozzá babát! Sőt egy UFO-t, aminek Julcsival hajat csinálunk, Aledivel meg ruhát!!!;-)

Lehet róla szó, lányok???:-))) Akkor mér csak IO távolülő szemű tündéreiről kell az arcot lekoppintanom.:-)))

stigglinnc Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29937

Nekem jó, köszi:-)

Előzmény: 36évi (29929)
Hanna4901 Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29936

Sziasztok!

A február 26.-a sajnos nekem nem jó, mert már D.városba elígérkeztem a KV-ra. Fájdalom, de ha ebben az időpontban lesz az idén megint lemaradok:-(((

Előzmény: Aledi (29935)
Aledi Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29935

Nekem is jónak tűnik az időpont.

Többiek? Olyan sokan vagyunk még: Ezkriszti, Kdatta, Kustrae, Skippo, Camea (élsz még, te lány?), Exi, Ejjkukk, LBZS, Ktimo, Tallina, Hópihe, Szerika, Anmami, Diusbd, Méhike, Hanna ... csak hogy néhányat említsek. És akkor még hol vannak a szomszédból bekukkantó hölgyek Juhizs, Némakertész, Kicsoda, ...

Előzmény: A maranta (29931)
PaJulcsi Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29934

Már be is írtam a naptárba. Addig mindenkinek tessék minimum 1 babát varrni!:))))) Én tervezem, legalább kettőt:)

PaJulcsi Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29933

Persze, szívesen megmutatom! Csak gyapjú és nemezelőtű kell hozzá. Na meg persze egy baba:))))

Előzmény: Kaoka (29930)
A maranta Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29932

Persze! Addig még jelentkezhetnek, van 3 hét.

Előzmény: Kaoka (29930)
A maranta Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29931

Köszi Évi, az időpont nekem is jónak tűnik,

Többiek?

Kaoka Creative Commons License 2011.02.06 0 0 29930

Évike, de jó lenne ez az időpont nekem! :) Ha ilyen kevesen maradunk, akkor is megtartjuk a talit?

Julcsika! Ha összejön a tali megmutatnád nekem, hogyan kell csinálni a pancsingolt babahajat? És légyszi áruld el nekem milyen kellékeket kell majd beszereznem hozzá és honnan?

36évi Creative Commons License 2011.02.05 0 0 29929

Akkor a 26., szombatra kérdezek rá első körben.  :)

Előzmény: berthe (29926)
berthe Creative Commons License 2011.02.02 0 0 29928

Nagyon  kedves vagy, hogy gondolsz ràm is. Semmi gond, ha nem jon ossze a tali ebben az  idoben. Jàrok haza rendszeresen, majd egyszer sikerul....

Előzmény: A maranta (29927)
A maranta Creative Commons License 2011.02.02 0 0 29927

Küszi szépen! Remélem összejön a tali.

Előzmény: berthe (29926)
berthe Creative Commons License 2011.02.02 0 0 29926

februar 23-marcius 2 kozott leszek otthon...

Előzmény: A maranta (29922)
36évi Creative Commons License 2011.02.01 0 0 29925

Drágáim, ti is hiányoztatok nekem, szőrmentén bepillantok, de ég az anyatopikunkat sincs időm rendszeresen nézni. :(

Baj az nincs (már),  viszont ez a céheskedés kicsit sok időt nyel az amúgy is nagyon kevés szabadidőmből. 

Akkor kérdezem a házat. 

Kaoka Creative Commons License 2011.02.01 0 0 29924

Most nekem is jó, most érkeztek a lányomék és itt az unoka is. Este karácsonypótló és dupla szülinap pótás is lesz. Konyhám beidomítva, sül, fől, Emma csicsereg ezerrel és rajzolja az angol ábc-ét, hogy meg tudjanak tanulni angolul. :D Hehe:)  Én meg repdesek a boldogságtól. :) A tali, már csak hab lesz a tortán. :) Remélem jönnek még a többiek is és az újak is és a csendes olvasók is. :) Pápá szép napot mindenkinek. :)

Előzmény: A maranta (29923)
A maranta Creative Commons License 2011.02.01 0 0 29923

Ugye, hogy milyen árvák vagyunk? IO is babázik ezerrel. Jó neki!

Előzmény: Kaoka (29920)
A maranta Creative Commons License 2011.02.01 0 0 29922

Szia, szia Topikanyánk!

Már azt hittem nem is vagy, éppen mélhez kaptam volna.

Igen, légy szíves kérdezz rá a dátumokra, és ha van akkor a héten lefikszáljuk mi is. A jelentkezés meg folyamatos.

Berthe!

Mettól meddig vagy itthon?

Előzmény: 36évi (29917)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.01 0 0 29921

Julcsika, köszönöm majd kielemzem, de így hírtelen ránézésre nagyon jó. :)))

Előzmény: PaJulcsi (29916)
Kaoka Creative Commons License 2011.02.01 0 0 29920

Szia drága topikanyánk. :) Szabad így magunka hagyni minket árva gyerekeidet? Remélem semmi rossz nincs, amiatt így eltüntél ilyen hosszú időre. Na szóval köszönjük a jelentkezést, részemről örülök, ha meg tudod szerezni a termet. Az időponthoz valószínű nekünk kell alkalmazkodni, mkor lesz szabad hely. Egyelőre nincs dátum, de figyelembe kellene venni Berte időpontját, mert valamikor február végén jön.:)

Előzmény: 36évi (29918)
illesreka Creative Commons License 2011.01.31 0 0 29919

Köszi pági a címed! Megkaptam!:-) Bár ahogy most állnak a dolgok, valószínűleg csak a topiktalira viszem az UFO-t...

36évi Creative Commons License 2011.01.31 0 0 29918

Ha jól vettem ki a lilás, nagybetűs hsz-ekből, akkro még nincs konkrét dátum, ugyi?

Kérdezzek rá a közösségi házban a febr. végi dátumokra?

36évi Creative Commons License 2011.01.31 0 0 29917

Szevasztok, drágáim, olvastam Amaranta segélyhívását. :)

Valaki legyen olyan bársonyos, és foglalja össze a találka állását, mert sokat nem tudok visszakeresni. Én a szokásos kondíciókat biztos tudom nyújtani, csak egy időpontot azért mondjatok. Szóval ezt valaki körvonalazná?

Amúgy: Gergő RULEZ!!!!

PaJulcsi Creative Commons License 2011.01.31 0 0 29916

Kao! Ezt a blogot ismered? A mai bejegyzése is gyapjúból készült szerintem. Márminthogy a ma bemutatott párnája is:)

PaJulcsi Creative Commons License 2011.01.31 0 0 29915

Meggypirosat??? Tényleg kár volt. Nekem valahogy mindig csak zöldek és rózsaszínek jutnak. De tényleg! Nem találok mást, bár igaz, hogy mostanában keveset járok turiba.

Előzmény: Kaoka (29914)
Kaoka Creative Commons License 2011.01.30 0 0 29914

Köszönöm Julcsika. :)  Múltkor otthagytam a turiba egy gyönyörű meggypiros összement gyapjupulcsit. de sajnálom.... :(

Pági, akkor dolgozó nő lettél? Azért gyere néha, várunk. :)

Előzmény: PaJulcsi (29912)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!