Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 789
"Sokkal érzékenyebb, sokkal jobban lehet mindent érezni, sokkal jobban rátapad a ruha"
Tudom milyen érzés hótt bundásból átváltani babafazonra. Fenti mondatodat olvasva valóságos bizsergés járta át az egész testemet. Tényleg olyan és szőrtelenítés után közvetlenül nagyon mennyei érzés bepisilni. Most elképzeltem egy hamvas női bőrt, rajta valami bugyi, lehet fermer is és nagyon kell neki- már a visszatartás különböző módjai is élvezetesek, ahogy mozgatja a combjait, meg odanyul a frissen borotvált hiper érzékeny TESTRÉSZéhez. Aztán nem bírja tovább, indul a folyam, a símogatás, egy nagy meleg, puha kéz, ami az alhasát, TESTRÉSZét, fenekét és két combját egyszerre símogatja. bizzzzzzzzzzzzzzzzzsergek:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: pamall (777)
klezmer Creative Commons License 2007.01.30 0 0 788
ÜDV!Na ne izguljatok meg ne bántsátok a CWI-s fiukat mert írják is a honlapjukon hogy valami szerver gondjuk van mert valami alkatrész tönkrement de javítás alatt van a dolog és amint készen lesz akkor minden a régiben menni fog szal nem veszett el a szexchat.cwi.hu oldal csak javítás miatt jelenleg szünetel!
Előzmény: peewomen (769)
piisrác Creative Commons License 2007.01.30 0 0 787

 

Szúrkolok neked!!!

Nagyon izgi majd meglátod,főleg az  atudat hogy néznek, pláne lányok ettöl még izgibb a dolog.

 

Előzmény: Törölt nick (786)


Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 786
piisrác! ez hősies tett volt, gratulálok! vszínű én is megtenném, de saját városomban nem lehet, mert itt mindenki ismer. majd vhol nyáron, idegenben keresek 1 ilyen alkalmat.
Előzmény: piisrác (785)
piisrác Creative Commons License 2007.01.30 0 0 785

 

Sziasztok! a Pisitábor ötletét én is támogatom,mert ott gyakorlatilag egyformának számítunk ebböl "Kifolyólag". Ott szabadon és egymás elött természetesen pisilhetnénk össze magunkat!

Remélem egyszer majd összejön ez a dolog.

 

Tegnap este egy buszmegállóba lányok csoportja várakozott a buszra.

Már régóta nagyon kellet pisilnem gondoltam mi lenne HA!

Oda mentem eléjük és úgy csináltam mintha belennék csípve.

Mikor már lattam ,hogy figyelnek,hogy miéret állok a kanális rács fölött ....szerintem akkor már sejtették hogy itt történni fog valami...szóval akkor elengedtem magamat és csak úgy folyt be a pisi a farmeromba.

Mind beengedtem teljesen eláztam. Ők csak néztek döbbenten de érdekes módon folyamatosan kuncoktak oda oda néztek mintha érdekelte volna őket a dolog.

Az egyikük hangosan megjegyezte,hogy a srác bepisilt "figyi"

Utána diszkréten elforditották a fejüket,de azért figyeltek,hogy most mi lesz.

Semmi nagyon jól esett,hogy nyílvánosan...igaz este és más nem volt ott...bepisiltem lányok elött,és úgy vettem észre hogy annyira a lányok sem bánták a dolgot SŐT!!

Ennyi volt jó volt.

Kiváncsi lennék kimerné ezt bevállalni ilyen formában vagy hasonlóban.

 

Üdv: MINDENKINEK !!!

 

Előzmény: Törölt nick (784)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 784
A "pisitábor" ötletét támogatom. De csak úgy, ahogy te is írtad: ökörködni, meg dumálni jókat, az tán mindenki a dolgára. Na, ez fsza lenne. :)
Előzmény: WetFun (783)
WetFun Creative Commons License 2007.01.30 0 0 783

Szia Pamall!

Rátapintottál a lényegre! A nyilvános wc-k tisztasága és higieniája balkáni. Nagyon kevés a kivétel, és nem csak a karbantartók tehetnek erről. Ha nem lennék szándékosan bepisilős a strandokon pl. akkor sem mennék el a mosdóig. Rengeteg embernek lehet látni, hogy a fürdőruhája nem a víztől nedves azon a bizonyos ponton. A nagy többség a vízbe pisil, (szabad vizeknél mint pl. a Balaton Én is) de egy kis szerencsével el lehet kapni a pillanatot amikor szárazon a parton épp a bikinibe vagy a naciba nyomják a pisit. Mondanom se kell, ennek a látványa nagyon felizgat. Tudom sokan az ország különböző pontjáról írnak, de nem lenne rossz ha mondjuk nyárra össze tudnánk hozni egy közös strandolást, ahol sokat inni kötelező, de a mosdót használni TILOS! Beszélgetnéknk, lököttködnénk egy jót, aztán ki-ki menne a maga útjára egy nagyszerű élménnyel gazdagodva.

Mi a véleményetek?

Addig is üdv minden bepisilősnek!

Tibi 

Előzmény: pamall (777)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 782
Előzmény: transz-szex (757)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 781
Szia pamall!
Tök jó h +gyógyultál
Már vártam h a "bepisilös lányt keresek"-re lány reagáljon úgy, ahogy te tetted és ne nekem kelljen rosszallásomat kifelyezni. Én is írtam ilyen "társkereső" felhívást, de a "Bepisilő lányt keresek, segítsetek" c topicba.
Kössz a képeket.
Naon izgató, ha belegondolok, miket fogtok mívelni a barátnőddel, ha összejön vele a dolog. Ha olvas:puszy neki is!
Előzmény: pamall (777)
WetFun Creative Commons License 2007.01.30 0 0 780

Halika!

Itt Peetibi! Köszi az infót, követni fogom az oldalt. Bár a képeinket sajnálom, de semmi sem pótolhatatlan. Remélem mihamarabb újra együtt lehetünk. Addig is kitartás. Hajrá Blacky :)

Előzmény: peewomen (769)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 779
Én egy vizelésről szóló orvosi jellegű leírásban olvastam h a nők tovább szokták tartogatni. Egyébbként olyan kirándulásokra én is emlékszem, ahol délután v este keresztbe tett lábú és táncoló, meg punciját fogdosó és "jajveszékelő" csajokat lehetett látni, de akadt, aki még akkor se ment el, amikor lehetett volna.
Előzmény: oldman2 (778)
oldman2 Creative Commons License 2007.01.30 0 0 778

Hello two!

Én úgy találtam, hogy a lányok sűrűbben járnak pisilni. Néha, ha szóba került ( felfáztál? ),  hasonlóan válaszoltak, pl: nem, de ha kell, minek tartogassa stb.

Persze nekik egy lyukkal több indokuk van, néha cserélni kell, de ezt leszámítva

is így tapasztaltam. Azt a néhány lányt, aki pl. kiránduláson, túrán reggeltől estig nem ment el, inkább csodabogárnak tartom.

Előzmény: Törölt nick (774)
pamall Creative Commons License 2007.01.30 0 0 777
Szia Two!

Nagyon édes vagy, hogy aggódsz értem, de szerencsére nincs semmi baj. Kicsit megviselt, hogy egész hétvégén aggódó szülőkkel voltam körülvéve, ezért még az ivókúrát sem tudtam rendesen befejezni. Ma végre jöttem a suliba és bevonultam a megszokott infó kabinomba. (érettségihez gyűjtök anyagot. hi-hi-hi)

Otthon - főleg azokon a hétvégéken, mikor családi életet élünk - nem mindig férek a géphez, főleg nem ebben a témában. Ezért, ha néha elmaradok pár napig, az nem azért van, mert nem szeretlek benneteket. Jól érzem magam ebben a kis klubban. Bár kicsit titokban és ismeretlenül, de olyanok között lehetek, akik megértenek, sőt ...

Ha nem tudjátok, miért tartjuk vissza tovább a pisilést, gondoljatok arra, hogy nektek kell ráülnötök egy koszos, büdös, időnként véres, vagy sz@ros ülőkére. Ebből kifolyólag kb. 5-10 cm-rel fölötte kell lebegnünk, miközben vigyázunk, hogy a ruhánk ne érjen semmihez. Tornamutatványnak sem rossz! Próbáljátok ki. Könnyű nektek 1 méterről célozgatnotok! Ezért, csak akkor megyünk ki, ha már végképp muszáj.

Persze ennek is vannak előnyei. Nyáron, egy ilyen koncerten-sorállós alkalommal beszéltük meg a barátnőmmel, hogy jobb lenne inkább bepisilni, mint 20 perc toporgás után bemenni a bűzbe. Persze szégyenlősen bevallottam, hogy velem már történt ilyen. Legnagyobb meglepetésemre nevetve vallotta be, hogy vele ez rendszeresen előfordul és nagyon szeret a szabadban pisilni. Azóta többször is érintettük a témát és megmutattam ezt a fórum oldalt. Tetszett neki és eléggé begerjedtünk. Még nem tartottunk közös bepisilést, de már viccelődünk róla. (Ha olvasod, akár veheted meghívónak is!)

Szóval, túl vagyok a nehezén, már nem fáj semmim és a pisim is végre megint szép, világos, tiszta és a szaga is jó!


Mellékelek néhány képet, amit találtam. Nem saját, mert azok között alig van jó, de képzem magam :)


u.i.:
A héten én is lecsupaszítom magam. Már voltam teljesen szőrkétlenítve és nagyon jó! Sokkal érzékenyebb, sokkal jobban lehet mindent érezni, sokkal jobban rátapad a ruha.

u.i.2.:
Nem tudom, mit gondol az, aki feldob a fórumon néhány sort azzal, hogy bepisilős barátnőt akar? Azt hiszi, hogy erre ismeretlenül, minden előzmény nélkül ömleni fognak az ajánlatok? No, mindegy. Lelke rajta és várja a nedves puncikat! Remélem nagyon türelmes emberke!!!


Mindenkinek - aki megérdemli - puszi!

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 776
Még nem volt szerencsém, de talán lesznek mások is hasonló vágyakkal és akkor majd megrendezhetjük.
Előzmény: Alfrédi (775)
Alfrédi Creative Commons License 2007.01.30 0 0 775
Én is őrülnék ilyen versenynek,és versenyeztem is már. Te már versenyeztél?                                  (Tudományos magyarázat holnap)
Előzmény: Törölt nick (774)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 774
Hello!
A statisztikák szerint a nők ritkábban mennek pisilni, de nem azért, mert nagyobb a hólyagjuk, hanem ők tovább tartogatják. Sztem nő- nő, v faszi- faszi között is lehetnek külömbségek. Várom a tudományos magyarázatod.
Egyébbként ilyen versenynek örülnék ám nagyon.
Előzmény: Alfrédi (773)
Alfrédi Creative Commons License 2007.01.29 0 0 773

helló two!

Tehát szerinted a lányok általában kevésbé tudják visszatartani a pisilést.. Én viszont nem irnám le a lányokat.(Majd elmondom miért) Mit szólnál, ha egy pisi visszatartási versenyen rendre a lány győzne, mert nagyobb lenne a hólyagkapacitása mint a tiéd?  Te már becsurognál mikor ő még tudná tartani. Ezt hogy viselnéd?   Vagy szerinted ez nem életszerű?  Dehogynem....

....legalább is sokszor igy lenne. Majd mondom miért.

 

Előzmény: Törölt nick (748)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.29 0 0 772
A folt arra megy, amarre áll a vége, nálam. A puncikából kifolyólag persze könnyebb szimmetrikus foltot csinálni.
Előzmény: oldman2 (767)
Alfrédi Creative Commons License 2007.01.29 0 0 771

Köszi,hogy figyelmeztetsz,de szerintem semmilyen következménnyel nem járt volna a tárgyalóteremben való bepisilés. A közterületen való vizelést büntetik,tudom. A tárgyalás közbeni földrevizelést,meg pláne. Ennél csak az lenne rosszabb, ha mondjuk egyenesen a tárgyi bizonyitékokra vagy a birónő ölébe csövelnék.  Az önkéntelen bepisilést azonban nem büntethetik,mert ez egy befolyásolhatatlan testi műkődés. Ezért megtiltani sem lehet.(Olyan,mintha azt tiltanák meg, hogy elkezdj csúklani vagy elkapd az influenzát,) A birónő szerintem megkérdezte volna, hogy jól vagyok-e, majd szünetet és takaritás rendelt volna el.Na meg gondolt volna erre-arra...

Előzmény: Qki (755)
oldman2 Creative Commons License 2007.01.29 0 0 770
Előzmény: oldman2 (767)
peewomen Creative Commons License 2007.01.29 0 0 769
Sziasztok!
Black üzent a "szexchat"ről, mert ő nem tud ide belépni, valószinűleg moderálták minden előzetes nélkül.
Azt üzeni, hogy:
"Sziasztok. Bocsi az oldal miatt, de a cwi sajátságos dolgokkal állt elő. Nem tudom az oldalt elérni, mit ahogy ti sem. A szerverhez sincs semmi hozzáférésem. Küldtem nekik emailokat, semmi válasz. Úgy veszem észre, hogy egy igazán jellemtelen "céggel" állok szemben. Az adatokhoz, linkekhez és a képekhez sem férek hozzá. Valószinű a teljes adat vesztés. Most beregisztráltam egy címet, amin állandóan elérhető lesz az oldal. Estére valószínűleg minden működni fog, még ha nem is lesz a régi. Sajnos a regisztrálásokat újra végig kell csinálni, mivel zárva van előttem teljesen a szerver, így a képeiteket és az adataitokat sem sikerül átmentenem az új helyre. Az oldal címe:
www.szexchat.lapja.hu
Bárhová is keveredjen az oldal, ezen a címen mindig elérhető lesz.
Nagyon örülnék, ha újra eljönnétek és mindent ott folytatnánk ahol abbahagytuk. Köszönöm türelmeteket. A kellemetlenségekért, pedig külön hálás vagyok a CWI.HU -nak"
Nagyon köszi, hogy elolvastátok. Most megyek és megírom neki, hogy nekem sikerült belépnem. Pusszancs. Nedves napokat :)
oldman2 Creative Commons License 2007.01.29 0 0 768
...lemaradt...
Előzmény: oldman2 (767)
oldman2 Creative Commons License 2007.01.29 0 0 767
Formás folt, itt egy szimmetrikus is!
Előzmény: Törölt nick (764)
jpuhi Creative Commons License 2007.01.28 0 0 766

Szeretnék randizni egy bepisilos nővel.légyszi lányok irjatok.:jpuhi@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.28 0 0 765
az a sok irkafirka 2-vel lejjebb pedig hülyeség
Előzmény: Törölt nick (763)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.28 0 0 764
Ezt már 1× korábban feltettem és én volnék
Előzmény: transz-szex (757)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.28 0 0 763
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=281&na_step=30&t=9014360&na_order=
Index Fórum
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.28 0 0 762
:)))) Wwáááááááááááááo::))) Hát előkerültél!! :))::))::)):::)))) nahát húú!! óóriási az örömöm, hiányoztál.
Na, tehát: az nem én vok, de készítek 1 sorozatot, olyat amilyen neked vszínűleg bejöhet.
Előzmény: transz-szex (757)
oldman2 Creative Commons License 2007.01.28 0 0 761

Köszönöm, így már világos. Viszont ez kívül van az érdeklődési körömön. Én a vízben max. ilyesmit tudok elképzelni,  amit a grafika is ábrázol.  

Előzmény: zsanettka07 (758)
zsanettka07 Creative Commons License 2007.01.27 0 0 760
Nem azért mondom, de nyitottatok egy honlapot, ahol a bekakilásról is kérttetek képeket meg sztorikat...
Előzmény: megyebiro (759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!