Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Pugfan Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3997
jopi!
Nem lehet hogy csak elszivárgott a hűtőközeg és fel kéne töltetni / ellenőrizni hol szivárog?

Nekem is man. klíma van és nem szoktam izzadni, főleg autópályán nem! (akkor van menetszél, hűti a radiátort)
Pugfan

Előzmény: jupi (3994)
jupi Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3996
Szívesen! Ja, annyiba kerül, mint az arany...

Vagy esetleg azért van ez a "fordulatesés-várás" mert a reset után nem hagyták, hogy normálisan beálljon a motor működése?

jupi

Előzmény: semmiho (3995)
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3995
Köszi az infót! Engem nemcsak a légellenállás miatt érdekelne végülis, hanem mert alul vannak ilyen kiálló drótok, amik félek, hogy egyszer fennakadnak valahol. Ha rászánnám magam egy ültetésre, ez a védőlemez szerintem elengedhetetlen lenne, az nagyon jó hír, hogy felszerelhető az enyémre is! 30-40e... Azért nem egy olcsó mulatság... :((

Motor felpörgése váltásnál. Ilyet az Opelekről olvastam, ahol az alacsonyabb emissziós értékek miatt nem engeni az elektronika hirtelen leesni a fordulatot. Meg a Toyotákban is van ilyen trükk, állítólag. Lehet, hogy a Pugban is?

Üdv, Semmiho

Előzmény: jupi (3993)
jupi Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3994
Nem, sajna a klímám nem automata. És még mindig annyi aktivitást mutat, mint egy szélvédőn száradó darázs. Mikor szombaton mentem hazafelé az M1-esen, a fekete kiskocsi igazi rosszlányként szívta magába a káros napsugarakat! Ablak le, tetőablak ki, belső ventilátor 4-es trubinafokozaton... tisztára NDK-s feelin'.
Megtudtam, hogy én abszolute nem nyúlhatok hozzá a rendszerhez. Azt javasolták egy klímás szervízben, hogy veressem le a hűtőrácsot, aztán hívjam őket megint, ha nincs javulás... Szuper, de egy slagolást megér. :)

jupi

Előzmény: semmiho (3982)
jupi Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3993
Uhh, Semmiho, jól megküldted ezt az utolsó mondatotad az agytekervényeidről izzadságcseppekként lecsurgó gondolatvillanásokkal! :)) Még szerencse, hogy nálunk klíma van...

Szóval megkérdeztem HDI ECO-s burkolólemezt. A srác nem nézett bele az árlistájukba, de azt mondta, hogy kb. 30-40e egység (és fel lehet szerelni a tiédre is). És amit nyersz vele, hogy a motortered nem lesz annyira koszos, amúgy túl sokat a légellenáláson nem javít. De szerintem azért megkérdezhetsz másvalakit is. Ahány szervizes, annyi vélemény...

Más. Vajon mitől van az, hogy mikor 1-esből kettesbe, ill. 2-esből 3-asba kapcsolok, a fordulat "nehezen" esik vissza (kell neki vagy 1-2 mp. úgy saccra)? Annak ellenére, hogy nem pörgetem tovább mondjuk 2e-2,5e-nél...
(lehet, hogy ha gyorsulásin indulnék, ennek örülmék?? :)))

jupi

Előzmény: semmiho (3992)
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3992
Nos, a hiperaktivitás csak a látszat, valójában csak a rám ázott ruha tart össze és valami megmagyarázhatatlan erő tart életben...
Tegnap megnéztem az olajszintet, majd' 3 hónappal az olajcsere után. Éppen ideje volt. De! Kb. 2-3 mm-rel a maximum csíkja felett van. Nem nyomja így ki a motor a szimeringeket? Nemám majd pont lejár a garancia, aztán mindjárt motorgenerállal kezdhetem a mókát!

Nah, jó hűsölést annak, aki teheti és erőt s vele hitet a purgatórium tűzén kiáltozóknak az imához, amit az istenekhez mormol, esőtáncát járva...

semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3991
Egy érdekes link: Burn-R!
Már írtatok róla, de a link eddig talán még nem szerepelt itt.
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3990
Jó ötlet. Én már kezdem is a hétvégével, 1 hét Siófok. Igaz barátnő és barátok nélkül, szüleimmel és tesómmal. Sebaj, legalább néhány millió agysejttel több marad. :)))
Itt melóhelyen egyszerűen nem lehet kivallani... 31 fok az épület legárnyékosabb részén.
Előzmény: 206wrc (3989)
206wrc Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3989
Oroszlánok!

Mikor fogunk ujra talizni?

Mehetnénk valami vizpartos helyre mint Agárd de akkor nem esett volna jol egy kis fürdőzés, most viszont jöhetne. Igaz a velencei tó is most már olyan lehet mint a pisi azaz 28fok kb.

206wrc

206wrc Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3988
Igen semmiho én irtam
Tudom hogy Ők forgalmazzák, de nincs is most rá zseton és ilyen melegben örülök hogy élek.
Ez nem magyar embernek vanó.
Előzmény: semmiho (3983)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3987
"Olvastam ott, amellett az ominózus teszt mellett, ahol a 206-os kapta a legrosszabb értékeket használhatóságból."

Jaj, dehát nem hiszünk el mindent, amit az újságok írnak :)

Előzmény: semmiho (3984)
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3986
Még valami... Ha a dizájnolásra nincs is időm a p206.fw.hu -t illetően, azért a tuningos linket fel kellene tölteni. Ezt illetően írjatok cégeket, akik foglalkoznak ezzel a típussal és én ezekből kis bemutatkozókat is írok, esetleg 1-1 képpel mellettük, az adott cég honlapjára mutató linkkel, telefonszámmal és címmel. Mit szóltok?
Amikor vettem az autómat, nekem ajánlottak egy tuning-kitet, ami a 110 paciból 130-135-öt "csinált" volna. Ezt a szombathelyi kereskedésben ajánlották anno, sajnos azóta ez megszűnt. A környékbeli kereskedéseket kérdeztem (mármint nekem környékbelieket: Sopron+Győr), ők ilyennel nem foglalkoznak, csak optikával - már ami pl. a Peugeot Lux-ot illeti. Arra gondoltam, felgöngyölítem ezt a tuninglehetőséget, megkeresem azt az embert, aki nekem ezt ajánlotta akkoriban, amikor vettem a verdát. Azóta már megvan a cím is, ahol most dolgozik. Egyébként érdekel valakit ilyen +20-25 LE turbó és motorgarancia elvesztése (!) nélkül? ;))

Üdv, Semmiho

semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3985
Na, én a részemről úgy érzem, bepótolom az elmaradt hozzászólásaimat. ;)
Sportülésekre sikerült már valakinek üléshuzatot vásárolnia? Valami a kocsi színéhez is illő, de világos huzatot szeretnék venni, hogy ha kimegyek a strandra, ne bő 50-60°C-fokos ülések fogadják a hátsómat.

Üdv, Semmiho

semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3984
Tegnap versenyeztem egy kicsit egy 1.4 16v Clióval. Srácok, az az autó kegyetlenül jól megy. Igaz, nem kapcsoltam ki a klímát, de szóval hagytam, hogy megelőzzön (útálok elől menni, egyszer majdnem így szálltam el:) és alig bírtam vele tartani a lépést. Olyan 120-ig nyomtam neki, aztán balra le a benzinkúthoz, ahol várt egyik haverom. Így fogadott: "Ahh, ja Te vagy az!? Nem tudtam, ki ez a két állat..." ;P
Szóval nem értem, miért nem lesz 1.4 16v pl. 206-osban. FOgadni mernék, a marketingesek t*kölnek csak, a moci már 5 éve készen van és porosodik valamelyik raktár mélyén... :(
Ja, az 1.4 HDI 16v 92 LE-s motor valóban leváltja a 2l-es HDI-t, valamikor a télen, az Autó Magazinban olvastam. Olvastam ott, amellett az ominózus teszt mellett, ahol a 206-os kapta a legrosszabb értékeket használhatóságból. A Design+Ár/Érték arány miatt végülis nem lett utolsó, de elég lehangoló, amiket összeírt a kicsikéről az előbb említett nyúzpépör...
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3983
206wrc, úgy emlékszem, Te írtál a Superchips-ről. Ha még érdekel, nálunk Mo.-on a megalarm.hu címen elérhető cég forgalmazza. 206 GTi teljesítmény- és nyomatékdiagram megtekinthető itt!
206 GTI teljesítménye a gyári 144LE-ről (nem rossz ez sem) 152-re növelhető vele, legalábbis a diagram szerint.
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3982
Jupi, megjavult a klímád? Automata? Nekem nagyon jól bírja a klíma, legalábbis ha árnyékból indulva menetem. Tegnap 35°C-nál fixen tartotta a 23°C-fokot úgy, hogy alig lehetett hallani a ventillátorokat. Ha sokáig kint van az autó a napon, akkor azért egy jó 10 percet kínlódik a kompresszor, mire elhallgatnak a levegőt hangosan cirkuláló propellerek. A/C -ből ECO módot kapcsolva egyébként irdatlan bűzt áraszt néha ez a klíma.
Ja, tegnap először láttam és hallottam működni a motor hűtőventillátorát. Korábban azt hittem, hogy rossz és azért nem megy soha. ;)

Üdv, Semmiho

Előzmény: jupi (3980)
semmiho Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3981
Hi!

Én a Burn-r -ről nem tudok sajnos sok dolgot, talán csak annyit, mintha elhangzott volna, hogy ez a szerkezet vizet is fecskendez a motorba (javítsatok, ha nem így van, nem akarok hülyeséget írni. Nekem így rémlik). Viszont ez az ECOTEK sem lehet rossz dolog, a honlapon nagyon korrekt és részletes leírás található és a peugeot-gti.co.uk címen még beszerelési útmutatót is találtam hozzá.

Üdv, Semmiho

Előzmény: jupi (3980)
jupi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 3980
Sziasztok!

Tegnap olyan meleg volt, hogy a klímám egy idő után nem bírta a gyűrődést és meleget fújt hálából. Nincs valami folyadéka a kütyünek, amit után kéne töltenem? Remélem nem kell javítani... :(

Más. Tudtok erről valamit (esetleg van valakinek)?: http://www.metabond.hu, fenti menü: ECOTEK. A burn-r nem valami hasonló?

köszi,
jupi

vn99 Creative Commons License 2002.06.21 0 0 3979
Inkább tarson tovább a javítás, csak utána ne kelljen vele egyfolytában visszarohangálni...egyébként azért tart ilyen sokáig, mert a franciák nem bírják pontosan teljesíteni a rendeleéseket- pl. berendelték a komplett első-hátsó futóművet mindennel, erre leküldték az egyiket:-(((

Mikor van vége a kabriózásnak? nálam soha, mert amint van egy kis nap, már nyitom, és tökmindegy, hogy március van, vagy október:-))))

V.

Előzmény: semmiho (3978)
semmiho Creative Commons License 2002.06.21 0 0 3978
2 hét?!? Mit csinálnak addig, ki is hímezik azt a futóművet, szabadkézzel? ;))
Há' addig majdnem vége a nyárnak, aztán fuccs a kabriózásnak ;))
Mielőbbi gyógyulást kívánok a Kispirosnak!

Enyém pedig éppen festés alatt valan. Jobb első sárvédő+első lökhárító+első fekete koptatócsíkról a karc eltüntetése... Ha minden igaz, ma estére meglesz.
Ilyen Ipszosos engem is felhívhatna, szépen elmondanám a kis történetemet, hogyan vártam 2 hónapot az autómra úgy, hogy az már régen ott ált a kereskedésben és ugyanennyi ideje ki volt egyenlítve az ára és hogy hogyan adták úgy át, hogy a motorvezérlés egyik kábele le volt csúszva a helyéről (szerencsére időben észrevettem)...

Üdv, Semmiho

Előzmény: vn99 (3974)
206wrc Creative Commons License 2002.06.20 0 0 3977
Engem miért nem hivtak még fel.
Pedig ugy elmondanám a véleményem. Ugy is ők fizetik a számlát.
Jo lenne egy kicsit felnyitni a szemüket, hogy ne a föld felett lebegjenek, (ugy el vagyunk szállva magunktól) mert olyan szar a szerviz hogy eddig csak rosszat hallottam. És azt nem értem, hogy egy 10-20e km-es autónak miért kell szétesnie???

üdv:
206wrc

Előzmény: blackP (3976)
blackP Creative Commons License 2002.06.20 0 0 3976
Engem még tavaly decemberben hívtak fel, és főleg az érdekelte őket, hogy mennyire vagyok megelégedve a márkaszervízzel.
Előzmény: vn99 (3974)
206wrc Creative Commons License 2002.06.19 0 0 3975
De igen a Soki lehetett , csak ő saját magának berakta a ködlámpát. Kircsi lett.
Előzmény: pgaalien (3973)
vn99 Creative Commons License 2002.06.19 0 0 3974
Hali megjöttem:-)

Jelentem kispiros a gyógylás útjára lépett...most kapja az új komplett első hátsó futóművet, utána jöhetnek az apróságok...állítólag már csak 2 hetet kell kibírnom nélküle:-)))

MÁS: vkit nem hívott fel mostanában a Szonda Ipszosz a Pug Hungária nevében? engem pont tegnap faggattak vagy 1/4 órán keresztül..

V (thomas kedvéért vivi:-))

Előzmény: 206wrc (3972)
pgaalien Creative Commons License 2002.06.19 0 0 3973
Ma reggel láttam a Jókai téren egy HRJ-s rendszámú meggyszínű gti-t nagy győri design lökhárítókkal, de érdekes módon ebben már volt ködlámpa. Soki nem a te géped volt ez amúgy?

Mit is mondtál mennyiért adod? :)

206wrc Creative Commons License 2002.06.18 0 0 3972
Nagyon leült ez a topik.
Mi történt oroszlánok?
Senkivel semmi, sehol egy hiba, sehol egy zörgés kattogás? Javol a PUG?

pgaalien Creative Commons License 2002.06.14 0 0 3971
Áááá, ezeket a cikkeket simán copy-pastelik a birkák. Nem is ültek bele, vagy pedig valaki a kezübe nyomott floppyn egy sajtóanyagot, hogy ne rugják ki őket, mert a lazacos szendvicset kajálták és nem figyeltek oda, hogy mit mond az előadó...
Előzmény: semmiho (3970)
semmiho Creative Commons License 2002.06.14 0 0 3970
Sziasztok!

Olvasta esetleg valaki az új Autó-Motor újságot? A 206 SW-t próbavezették és írtak róla egysmást, mint pl. az 1.6-os motor dinamikusan mozgatja a kombi kasztnit és hogy pontosan kapcsolható a jól megvezetett váltó - vagy valami ilyesmi. Alig hittem a szemeimnek. ;)))
A 206 SW előreláthatólag szeptembertől lesz rendelhető.

Üdv, Semmiho

SzaboZE Creative Commons License 2002.06.13 0 0 3969
Már aki ott lesz, annak! :)))

Mailed gyütt!

SzaboZE

Előzmény: Mihaszna Zullott Naplopo (3958)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.06.13 0 0 3968
Nekem egy első kézből másolt Best of van :)
Előzmény: semmiho (3967)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!