Az RTL új napi sorozata, a Pokoli rokonok, egy izgalmakkal teli történet arról, hogyan küzdenek meg egy kisváros rivális családjai a pénzért, hatalomért és a szerelemért. A főszerepben: Dobó Kata és Árpa Attila 2025 Január 2-től érkezik az RTL vadonatúj sorozata a Pokoli rokonok
Passz, én annyit tudok, hogy az ötödik évadnál tartanak és nívódíjat nyertek vele.
Egyébként sokba, sok író kell, sok lektor, sok szerkesztő, rendező, jól meg kell fizetni őket. De akárhogy pofozzák, nem lesz belőle Száz év magány vagy Fekete város.
A Kumovi is ilyen vajon, vagy ez annyira ki lett lúgozva/át lett alakítva (ld. a magyar változat munkatársai), hogy az eredeti alkotója sem ismerne rá...?
Mennyibe kerülne egy olyan sorozatot csinálni, ami nem csak ahhoz elég, hogy beletűzzék a reklámokat?
Szerintem ez valószínűleg műfaji sajátosság, de nyilvánvalóan nincs rendes ívű történet. Valóban egymás utáni, lazán összefüggő jelenetek sora, aminek az a feladata, hogy fenntartsa a nézők érdeklődését annyira, hogy ne kapcsoljanak el a reklámok alatt. Ennek műsornak az a fő célja, hogy beletűzzék a reklámokat. A színészeket viszi előre a szakmai önérzet, ők szeretnék szórakoztatni is s nézőket, aztán a jóknak sikerül, a rosszabbaknak nem.
Igen,az utolsó részben felbukkant a moncsicsi..;) Apropó,érti valaki a főcím zenében miaz a pár sor,amit " énekelnek "?Mert én nem..
Sok mindent nem tudtunk meg.Ilanak lehet hogy korai változó kori tünet, hogy "késik",nem is biztos hogy terhes.Ahogy tippeltek, Zalán apjának kiléte se derült ki.Viszont ha az derül majd ki,hogy Laci az apja, döntetlen lesz az állás...
Most úgy elkezdtem gondolkodni azon, hogy ennek a sorozatnak van-e bármilyen értelme, íve, tart-e valahonnan valahová, vagy csak egymás után hajigált vicces(nek szánt) jelenetek halmaza az egész...
...aminél még e topik közössége is jobbat csinálna...
Az utolsóval vitatkoznék, Titike teljesen hülye az első pillanattól kezdve. Narancsszínű ingben jár, egy nárcisztikus őrülttel él együtt. Ráadásul polgármester létére ötven éves korára nincs saját lakása, megtakarítása, és nem tűnik fel neki, hogy a felnőtt fia egy tizenkét éves gyerek szellemi szintjén áll. Ráadásul azt hiszi, ha kivesz az önkormányzat vagyonából húsz milliót, azt soha, senki nem veszi észre. Szerintem jobb lenne neki s zárt osztályon.
Jutezsembe, ennek a jelenetnek mi értelme lehetett? Mert utána Lara már a srác nélkül bukkant fel újra. És a korábban történtek után dramaturgiailag sem vet túl jó fényt a csajszi karakterére (meg a nettó értelemre) a fickóval való újabb kavarása. Hacsak nem őt akarják betenni majd mellé (színészspórolásból) állandó pasinak...
Azt hiszem ez volt a legtesthezálóbb szereb Hujber Ferenc számára. Nekem tetszett benne, pedig amúgy nagyon idegesít. De az tetszett, hogy eldőlt, mint egy zsák.
Mostmár csak azt nem tudom, hogy mi lett a nővel. Lara ellovagolt egy profi bűnözővel a naplementébe. Egy Netflix sorozatban bizonyára eladnák prostinak, vagy szervdonornak, vagy simán halálra kínoznák, de itt minfenki tojik rá, hogy eltűnt.
Eltelt úgy az első évad, hogy bár ott topog a teljes Guba familia előtt ez a Búzás Pál nevű úgyvédpingvin, mégse jut eszébe egyik pesti okosnak se, hogy netán ő lehet az a doki aki Olicsikának azt a csodás écát adta, amitől ide került az egész brigád..