Még friss a mai rész, megpróbálom feltenni a kérdéseimet, hátha tudjátok. 1 Gregor Berni milyen kapcsolatban lehet Joshival? Úgy értem, Mike biztonságba helyezte. Joshi lenne a biztonság? Úgy értem, Mike tudhatja, hogy a neje/barátnője hol van? Ha igen, akkor ketten összejátszanak. Erre utalhat ugye az, hogy a tornapadon összeültek? (Joshi és Mike?) Azt mondták, hogy 10 percük van, hogy mindent elmondjanak. Hegyeztem a fülem, de nem lettem okosabb. :(
2. Mike-ék hogy kerültek az Adyligetbe? Úgy értem, miért pont oda? MI van ott? Nekem úgy tűnt, mintha Joshin kívül mindannyian Rózsahegyit keresnék, nem tudják, ki vitte el. Erre - véletlenül - oda mennek, ahol R van? Vagy csak én gondolom, hogy egy helyen voltak? Bár, mintha R-t elvitték volna vhová, ahol mondta is, hogy itt kell sokáig maradnia? Vagy, ha mégis egy helyen voltak - Mike-ék és R -, akkor Mike csak összejátszhat Joshival.
3. Pircsiről hirtelen nem is tudok mit feltenni, az ő szerepe sem világos. Ami világos, hogy kamuzta a bokarándulást. De amúgy? Mit vétett, hogy Kolonics lecsukta? Jól gondolom, hogy csak azért jelentett a KMCSről, mert a tilosban jártak, mert saját akciójuk volt Herceggel, Joshival?
Nincsenek már szavaim. De komolyan. Már felesleges jelenetről jelenetre rágódni, mert ez a mai mindent vitt úgy zusammen. Végül is, nem baj, hogy így lesz vége, legalább nem sajnálja az ember annyira, ha nem lesz folytatás... Azért kár érte, nem a folytatásért, hanem, hogy így sikerült összekatymaszolni egy jó sorozatot.
Emlékeim szerint nagyon meg voltam elégedve Demsa likvidálásával, mármint az akció jeleneteivel - nehogy azt gondoljátok, hogy örülök, hogy már nincs Demsa. :) De biztos nem gondolnátok ezt, már annyit írtam, írtuk, hogy Demsa nagyon-nagyon jóóóó.
Én vagyok az egyik ;-) de erre akkor szoktam rá, amikor nem volt nyilvánvaló, hogy csak a fedőneve lábos, és az a-val való emlegetés meg csak népiesch szeszélynek tűnt. (ha volt korábbi évadokban vm infó arra vonatkozólag, hogy ez fedőnév, nekem kimaradt, illetve az mindenképp, hogy nem személynévként Herczeg) Innentől meg dolgozik a megszokás. Ahogy Altert is Alterezzük...
Van valami oka annak, hogy itt mindenki Herczeg-et ír (sőt, néha Hertzeg-et)? :) A Herceg nem egy régies családi név, hanem fedőnév, sima c-vel, Kolonics például konkrétan állandóan "_a_ herceg"-et emlegette, névelővel.
Jó, jó, balról a második majdnem megvan nekünk is, na de kik a többiek a Mosoly utcai KMCS-ben? :-))))
Egyébként azon gondolkoztam, hogy a sorozat szerintem a kezdetétől mostanáig világszínvonalú. De komolyan. Csak mondjuk az első két évad az igényes amcsi akció sorozatok szintjét hozta, addig a harmadik, meg különösen ez a mostani sajnos csak a "zsé" kategóriásokét, ahol már mindent belekevernek, csak, hogy hátha nagyobbat durran...
Nekem is ez jutott az eszembe. Majd a bankrabló elmegy szétnézni, hogy ennek a banknak olyan-e a hátulja, mint a következőnek... Jó, hogy nem a rabló ment el a wc-re...
Én is azt mondom, hogy annyira jól indult - a szekrényes sztori kivételével -, mindig voltak jó történetek, meglepetések. Most is van meglepetés, de ez már nem az egészséges meglepetés, hanem a nem elhihetőt, nem hihető meglepetés. Már lassan tényleg az lesz a megoldás, hogy Kolonits lesz a főbűnös... Vagy Kálmán bá' lánya játszik álruhásat...
Azt viszont nem tudom elfogadni magyarázatként - nem tőled -, hogy a forg. író nem tudja, hogy lesz-e folytatás, ezért nem zárja le. Zárjon le mindent, lehet új sztorival is folytatni évadot. Hány, meg hány sorozat ment több évadon keresztül, Klinika, Guldenburg, Polip, stb. stb., ott is - gondolom - az első évad után nem gondoltál, hogy lesz sokadik évad, nemcsak 2-3 vagy akármennyi.
Én is kérdeztem, hogy mi lett a Mesterrel, Gáspár Sándor által lelőtt palival, meg még nem tudom, hogy kivel...
Én igazán most elégedetlenkedek, mert már nem tudom követni a cselekményt, egyszerűen nem értem. Annyira zavaros, már követni sem tudom, hogy ki melyik terrorelhárítóhoz vagy terrorcsoporthoz vagy nem tudom, melyikhez tartozik, ki kivel van, kinek ki az ellenfele, ki kivel nem áll egy oldalon, stb. stb., így én azt mondom, remélem, nem lesz több folytatást. Sajnálom, hogy ezt mondom, mert nagyon szeretem a sorozatot, még most is várom, hogy kezdődjön pénteken, de nem a fő témája miatt, mert azt már nem értem. A szereplőket kedvelem, azt a kevés melléksztorit, beszólásokat, ami megmaradt, szóval ezért nézem még mindig örömmel. Ja, ki ne hagyjam Demsát, akit nagyon hiányolok a sorozatból, ezért irgum-burgum. :(
Végül is.... lehet, ha nem a rendőrség támogatná a Tűzvonalban-t, hanem annyi reklám lenne benne, mint a Diplomatavadászban volt, sokkal tovább mehetett volna a sorozat, legfeljebb néha megvágták volna egy kicsinyég...
Vagy akár kettő, vagy mítingelhet a fél hitelezési csoport és sok lúd disznót győz.... Ezért volt nagy baromság besétálnia oda hátra tök egyedül... Elég lett volna őrizni az ügyféltérbe vezető ajtót, és gyorsan végezni az akcióval és lelépni... Szerintem.