NO MA'AM -es polot akarok!
nem tiggyatok hol lehet venni? Haverom vett Nemetorszagban, a szemet..
nem tuggyatok mi a rovidites pontosan?
ha lehet kuldjetek el email-ben
kosz
esetleg ajánlom a topicon menj lefelé s te is megtapasztalhatod,hogy 04.07-én kinyilvánítottuk az előzö napi tv rész alapján - ahol ezt tesztelte az igazi no ma'am -, hogy a hivatalos sör a
NŐIES LÁNYOK
egy kicsi ( :-))))
>
>10 dolog, amit egy férfi csinálna, ha egyetlen napra vaginája lenne:
>1.Azonnal elmenne cukkíniket és uborkákat venni
>2. Másfél orán át guggolna egy kezitükor fölött
>3. Megnézné, tud-e spárgát csinálni
>4. Megnézné, tényleg lehetséges-e egy pingponglabdát 5 méterre ellőni
>5. Keresztezne a lábait átrendezés nélkül
>6. Kevesebb, mint 10 perc alatt felszedetne magát egy bárban
>7. Egymást követö, többszörös orgazmusai lennének és meg mindig készen
>állna újabbra, alvás nélkül
>8. Elmenne a nőgyógyászhoz hüvelyvizsgálatra, és megkérné, hogy vegye
>videóra
>9. Az agy szélén ülve imádkozna mellekért
>
>És a legfontosabb dolog, amit a férfi csinálna:
>10. Végre megtálalná azt az átkozott G-pontot!!!
>
Hi
Nincs feleségem, se gyerekem (tanultam mások kárából :). De mindig nézem Al Bundy-t, közben sört iszok - ez talán elég.
Javaslom, hogy a hivatalos sor legyen BUD(weiser) - már csak a neve miatt. Ugyan qrva drága, de "klubnapokon" megengedheti magának az ember :)
azt hiszem én is Al Bundy függő vagyok.
Amikor csak lehetőségen van rá, mindíg megnézem. Kezdem a Pro7-en, utána Orf1, és a hab a tortán a TV3 2 epizódja.
Remélem a TV3 helyzete nem fogja kockáztatni a sorozat létét!
üdv
Ps: kinek van felesleges "Big 'Uns" magazinja?
Még élek, és újra itt vagyok! Sajna mostanában ritkábban tudom nézni a Bundy sóóóót. Mindenesetre mindíg sejtettem, hogy a mennyország nem lehet messze, de hogy csak 10 lábnyira a hálószoba felett lenne.... -)))))
Rendes és pártoló tagok!
Monnya má' meg valaki, hogy mikor költözött be Al anyósa!(amikor felzabálta a beszélő papagájt - aki csak azt nem tudta mondani, hogy Ne egyél meg! - teljesen szétcsúsztam)
Hétfőn és csütörtökön nem tudom nézni, de azon kívül mindíg ott ülök. 7 és 8 között még a telefont is kihúzom.
Csatlakozom az előttem felszólalóhoz: mi a hivatalos söre a klubnak?
A néger meséli :
Tudod Al ez több, mint egy telefon szex, én ebbe a nőbe szerelmes vagyok.
Majd kiderül, hogy Al 200 kilós anyósa a telefonvonal másik végén a Torkos borz (ez egy új kocsma neve Siófokon).
nem akarok ünneprontó lenni, de szomorú hírek jelentek meg a mai indexben a tv3 jövőjével kapcsolatban - lehet, hogy leáll a sorozatunk is??? ó ez lenne a legnagyobb veszteség....
/Baló távozott a TV3-tól
[június 2.] A mai napon bejelentették: közös megegyezés alapján nem újították meg Baló György vezérigazgatói szerződését a TV3-nál. A Central Media Enterprises (CME) és Baló György közös nyilatkozata szerint a volt vezérigazgató a "magyar televíziós piacon várható fejleményekre tekintettel" hozta meg döntését. >> A Baló-ügy háttere | Friss hírek /
ad 1.:
sajálattal vettem tudomásul, hogy az internetto-index huzavona miatt a 05.11. és 05.31. közötti topic morzsák kiestek...
kár
pedig ekkor voltak a legjobb no ma'am church egyházi beköpései...
al
ad 2.:
mindenki a vendégem a nudibárban-van egy pár duda-pontom...
kedves ?
nem óhajtasz tag vagy pártoló tag lenni?
értékeljük az aktív no ma'am híveket
al tiszteletes
ad 3.:
a chip magazin júniusi számában a netkukkoló rovatban újabb reklámot kapott clubunk - az ismert címek mellett egy hazai új fejlesztésű cím is van---remélem el bandi előbb-utóbb ránk talál...
Szerintem tegnap volt az eddigi legjobb poén. Alnek és az egész családnak (kivéve Peggyt) elege van már a nagymamából és mindenképpen vissza akarják vitetni a nagypapával. Al mondja Budnak : - Menjünk, gyözzük meg nagyapádat, hogy vigye vissza Jabbát a Csillagok háborújába...
Másik poén : Al bizonygatja nagyapának, hogy ő az igazi férfi :
- Én chicago utcáin nőttem fel, és egyik este szembenéztem a halállal és azt mondtam neki : - Peggy ! Gyere hozzám feleségül....
al bud bundy!
Megtaláltam! Igaz nem volt még elsüllyedve. Nagyon. Ez egy rém rendes topic. Tartsuk meg az utókornak. Neki is látniuk kell a világ egyik legjobb sorozatát. Erről legalább nem lehet elmondani(mármint a sorozatról), hogy csak 20-30 részes, mint a Mylordról. Ez egy sirály vígjáték, ezt nem lehet eleget hangoztatni, mint ahogy a DUDÁKAT sem.
Az előző rész tartalmából:
- Te mire gondolsz?
- Hogy, Kelly hülye?
- Dehogy is, már témát váltottam. NAGY DUDÁKRA.
Nyomjuk fel ezt a topicot a csúcsra Al Bundy és a dudák kedvéért.
Sajna a kövér nők annyira elszaporodtak a boltban a héten, hogy még az esti Bundy-shaw-t se tudom nézni. Meló ezerrel otthon is! Sebaj, majd a jövő héten.