"Most miért volt olyan fontos, hogy most ez a bagázs -Kósa Szatmáry Bányai javaslatára a teljes fidesz-kdnp frakció - nov 26 és dec.13 között erőltetett menetben bedobja a köztudatba a rabszolgatörvényt , hogy elbassza a karácsonyt?"
Én meg azt nem értem, hogy miért nevezik rabszolgatörvénynek?
Friss! Felszólítok minden ellenzéki polgármestert, hogy jöjjön Budapestre a TV székházhoz! mondta Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, ő már a Kunigunda utcában van, ott szónokol!
Eközben a tüntetések eldurvultak, zöld füstbombákat dobálnak a Momentumosok, a Jobbikosok
Átviteli rendszerek és - ahol ez értelmezhető - a hálózatban jelek irányítására szolgáló berendezések, továbbá más erőforrások, melyek jelek továbbítását teszik lehetővé meghatározott végpontok között vezetéken, rádiós, optikai, vagy egyéb elektromágneses úton, beleértve a műholdas hálózatokat, a helyhez kötött és a mobil földfelszíni hálózatokat, az energiaellátó kábelrendszereket, olyan mértékben, amennyiben azt a jelek továbbítására használják, a műsorszórásra használt hálózatokat és a kábeltelevíziós hálózatokat, tekintet nélkül a továbbított információ fajtájára.
(2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről)
Összekeverted a hírközlő hálózatot a hírközlési szolgáltatással:-)
A közérdekű üzemek közé a hírközlő hálózat vonatkozik.
Valószínűleg azért, hogy 2019. január 1-en hatályba léphessen. Hogy miért nem jó februárban hatályba léptetni, vagy miért neml ehetett előbb beterjeszteni, esetleg a szakszervezetekkel is egyeztetni, azt nem tudom.