A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Mikor munkanélküli lettem, akkor az exnejem tartott el, én meg szexszel fizettem. Három hónapig vótam mn, aztán sikerült maszek is meg főállás is. Aztán rá évre bő félévre lett mn. Akkor is természetben fizettem. Mi a baj ezzel? Nem ezért volt a libaemancipáció?
Aranyos álláspontod van,de tényleg. A női emancipáció arról szólt, hogy végre a férfiak henyélhessenek és a nők gebedjenek meg a krumplis zsák alatt a szénbányában.
Angliában 1792-ben Mary Wollstonecraft megírta a Nők jogainak védelmében című irományát amiben rámutatott, hogy a nők hülyék és ideje, hogy napi 32 órát kulizzanak a kukorica- és búzaföldeken.
Furcsák vagytok ti nők.
Először az a bajotok, hogy háztartásbeliek vagytok, aztán meg az, hogy a férfi költözik a konyhába.
ha férfiként akar viselkedni, akkor viselkedjen férfiként. ha meg ember akar lenni, akkor legyen ember, és úgy viszonyulok hozzá. de ne mindig azt vegye elő, ami neki kényelmes. én férfit soha nem fogok eltartani, az tuti. emberrel lehet normálisan együtt élni, csak férfival nem.
hát ez mind igaz. a pénz fontos, én mindig lenéztem a lejmolós férfiakat, akik elvárták volna, hogy én fizessek vhol. kifizetem, nem gond, csak nem veszem miatta férfiszámba, de emberbe sem nagyon. akkor meg minek járkáljak vele akárhová.
Azt hittem nő vagy, azok meg jobban tudnak a házasság ellen beszélni. Mindig mosni, főzni, meg szexelni és a férfi van hogy nem is fizet érte, ilyenek.
Ne má ez az exnejem, ne ijesztgessé máá. Amúgy nekem elég beteg ez a pénzbuzerancia. Horvátországba egy egész város elsötétült tőle. De lehet Lukszemburgba nem tom rég volt.