Ez nekem se tiszta. Én azt nem értem miért pont a hírcsatornát veszik ki... Emiatt van a felbődülés. A másik meg, hogy miért csak egyes településeken veszik ki? Nekünk semmilyen értesítés nem volt a számlán erről. Legutóbbi a Pax és a Hálózat volt.
Egyébként ma már mindenért lehet pereskedni... pl. aki pert nyert a dohánygyár ellen az USA-ban, mert rákos lett... és kártérítést kapott.
A legutóbbi számlán viszont van egy érdekes dolog: 4807 Ft-ra nő a 4600 Ft-os ADSL Bronze Solo (2560/512 kbit/s) internetcsomagunk havidíja. A honlapon még mindig 4600-ért hirdetik... Azt írják a számlán, hogy a költségek megnövekedése miatt, de inflációt el nem érő mértékben... 2011. februárban lett megkötve ez a csomag újra 4600 Ft-os díjon. Másnál nem változtattak így önkényesen?
Napi max. 30 percet TV-zek, de ez egyike volt azoknak, amiket szoktam nézni olykor-olykor. Digitális meg csak 1 helységben van, hála az stb.-hez való ragaszkodásnak.
Csak olyankor alszom ilyen elektromos készülékek közelében, amikor tévénézés közben elnyom a buzgóság, de a folyamatosan működő, pörgő merevlemez számomra már elvből elfogadhatatlan, még akkor is, ha teljesen zajtalan. Viszont áramtalanítani is lehet.
Egyre több ember szereti felvételről nézni a filmeket, műsorokat - kivéve a híradót és hasonlókat - hogy át lehessen ugrani a reklámblokkokat.
Tőlem most ment el a szerelő, rendeltem egy hd-dvr boxot, a megjegyzésbe felírattam, hogy lehetőleg cisco, mondanom sem kell, hogy az lemaradt a szerelő papírjáról.
Na mindegy, van ami viszont aggaszt, szerintem csúnyább a képe mint a Pace hd-nek volt.
Én is! Ismétlem, ha nem működik a netem, hogyan intézzem a reklamációmat?
Miért is kellene türelmesnek lennem? Ha egy nap késéssel fizetem be a számlámat, a következő havin szerepel a késedelmi díj, ráadásul előre kell fizetnem a szolgáltatást.
Időközönként önkényesen a UPC levesz egy- két csatornát a szolgáltatásaiból, ezért kellett nekem analógról pl a drágább digitális dobozosra előfizetnem.
Szerinted ez korrekt? Egyoldalúan dönt, telefonon kioktat, egyébként nem a hálókártya volt a hibás, tegnap szervizbe vittük az ő tanácsukra a szgépet, természetesen saját költségen, ha az első telefonra, ami szintén több mint 40 perces volt, kiküldenek egy szerelőt, rég túl vagyunk a problémán!
Szerinted kompenzálnak majd a 3 nap nem létező net miatt és a tetemes telefonszámla miatt?
Alapból először kedvesen szoktam jelezni, ha gond van, de miért is kell 30 perceket várnom egy ügyintéző kapcsolására? A sokadik próbálkozás után elveszíti az ember a türelmét!
Több éves UPC előfizetőként sokszor voltam azon az állásponton, hogy szolgáltatót váltok, azt hiszem megérett a helyzet:
1/Nincs számlatartozásom, bár mint több mint 5 éves előfizető, drágállom a szolgáltatást, az új belépők mindig kedvezőbb csomagot kapnak.
2/ Rendszeresen lelassul az internetünk, akadozik, vagy egyszerűen eltűnik.
3/ Semmi gond: van telefonos ügyfélszolgálat: ami felháborító: telefonszámlákkal tudom bizonyítani, hogy ügyintézőt minimum 30 perc után lehet csak elérni, addig is a hibabejelentő vonalon 2-3 percenként ajánlgatja az automata a kedvező csomagokat, másnapra ígér új előfizetés esetén TV-t, Netet, Telefont:-( Ha a hibavonalon telefonálok, nyilván ezek vagy valamelyik része már elvileg birtokomban van.
Hallgatom, hogy 10 percnél többet kell várni az ügyintézőre, próbáljam meg esetleg későbbi időpontban.
24 órán belül óránként próbálom, a végén 35 perc várakozás után kapok ügyintézőt, aki megállapítja, ninvcs szlatartozásom, nem vagyok korlátozva, átad egy műszakis kollégának. Még mindig az én telefonköltségemen. Újabb 10 perc után műszakis operátor javasolja, áramtalanítsam a modemet, megtörtént, változás nincs, üssek be ezt-azt, diktál, én pötyögök, semmi eredmény, telefon költségem az egekben, mert már 47 percnél tartok, netem még nincs:-(
Műszakis kolléga megvizsgálja, nem tudom mit, nem lát hibát, próbáljam a hálókártyát újra telepíteni és hívjam vissza őket.
Kérdésem, hogy esetleg a UPC nem tudna -e visszahívni, nem a válasz.
Kikeresem a hálókártyás DVD-t, reményeim szerint az, nem értek hozzá, nem sikerül persze, még annyira sem értek hozzá, nyilván, nem tisztem érteni.
Visszahívom a UPC-t, újabb 30 perc, addig automata értékesítené a vacak szolgáltatásaikat, szíves türelmemet kérik, ennyi idő után sem szívem sem türelmem, de hurrá, 35 perc után műszakis kollágához vagyok irányítva, elmondom neki panaszomat, nem tudom, mit kell csinálnom, nem értem, nem is akarom, előre fizetem a szolgáltatást, nem küldenének ki egy szerelőt?
Nem, vagyis igen, de az nekem pénzbe kerül, 2500 Ft maga a kiszállási díj, és egyáltalán nem biztos, hogy nem a számítógéppel van a gond, hívjak egy ismerőst, aki ért az informatikához, aztán hívjuk vissza őket.
Közben ketyeg a telefonszámlám, szóvá teszem, válasz, miért nincs UPC telefonom? Sokkal olcsóbban, sőt őket ingyér is tudnám hívni. Volt, többször nem volt vonal, mint amennyit tudtam használni, őt visszamondtam.
Személyes ügyfélszolgálaton ugye ez nem intézhető, ott kell állnom a modem mellett:-(
Több mint másfél órás telefonálás után az összes szolgáltatását visszamondom a UPC-nél. Ne gyakoroljanak kegyet az én vaskosan kifizetett számlám után, ne kelljen több ezer Ft-t fizetnem minden második héten telefonszámla gyanánt, mert az ügyintézésük egyszerűen a pofátlanság határát már nem súrolja, hanem átlépte.
A Discovery HD Showcase adásánál egy-két tized másodpercet késik a hang a képhez képest. Zavaró, hogy valami nem épp akkor puffan, amikor földet ér. Ez másnál is jelentkezik?